SJVV onfortuinlijk tegen Milheezer Boys

25-12-2018
In een gelijkopgaande wedstrijd moest SJVV uiteindelijk het onderspit delven in de allerlaatste minuut en verloor met 1-2.
SJVV - Milheezerboys    1-2
 
Op een moeilijk bespeelbaar veld trok Milheezer Boys aan het langste eind en won met 1-2.
In de eerste helft waren er al kansen over en weer. Mark van Lierop schoot in de beginfase net naast en een prima opgezette aanval over rechts, via Mark van den Akker leverde geen doelpunt op voor SJVV. Het was Milheezer Boys, dat in de 16 de minuut op voorsprong kwam met een diagonaal schot van Rob Keunen. Even later was de wedstrijd bijna beslist toen het bijna 0-2 werd, maar het schot van een der voorwaartsen van Milheeze raakte de paal.
In de tweede helft werd er op het felst van de snede gespeeld en waren er kansen over en weer. In de 75ste minuut werd het 1-1. Een prima pass van Remco van den Akker werd door Maikel van der Steen perfect afgewerkt. Daarna ontstond er een open wedstrijd waarin beiden voor de overwinning gingen. Jeroen Weijers was dichtbij de overwinning voor SJVV, maar zijn kopbal ging net naast.
Even later was Milheezer Boys wel succesvol, toen Mark Scheepers uit een voorzet doeltreffend afrondde en de stand op 1-2 bracht. SJVV gooide alles op de aanval, maar kon in de stand geen verandering maar brengen.

Opstelling SJVV
Mike Mirer, Mark van den Akker, Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Jeroen Weijers, Arno Keunen, Stefan van den Akker (Daan Hillebrands), Mark van Lierop (Teun van Mullekom), Maikel van der Steen, Remco van den Akker, Twan van den Broek(Body Selow).
 

Nieuws

Zit jij op de basisschool en speel je bij SJVV!? Ga dan mee met het te gek gave jeugdkamp van SJVV. Dit jaar gaan we op kamp in Gemert van zondag 14 juli tm zaterdag 20 juli. Ga jij ook mee!? Een...
Aanstaande zondag is het alweer tijd voor de laatste wedstrijddag van het seizoen. We zullen onder het genot van een hapje en drankje genieten van de muziek én natuurlijk van onze thuisspelende...
Op zondag 9 juni (1e Pinksterdag) wordt voor de 15e keer het in verre omstreken bekende toernooi 'SJVV Mini Masters' gehouden. Er wordt net als in eerdere jaren gespeeld in 5 speelklassen: prestatie,...
Pieter Verbaarschot zal ook volgend seizoen trainer zijn van Dames 1. SJVV en Pieter zijn beide tevreden over de samenwerking en daarmee gaat Pieter zijn vierde seizoen in als trainer van Dames 1....
Het zevende Sportcafé van Deurne zal plaats vinden op vrijdag 24 mei bij SJVV. Leef! Deurne heeft ervoor gezorgd dat er twee gastsprekers langs komen voor een avondvullend programma.
Meer nieuws