Zin in een uitdaging?

15-10-2018
Als vereniging zijn we altijd op zoek naar enthousiaste leden die er energie van krijgen om zich in te zetten voor SJVV. Lijkt het jou leuk om eens in de kantine te werken, om een wedstrijd te fluiten, om actief mee te denken over de organisatie van onze vereniging, of misschien zelfs wel om bestuurslid te worden? Of wil je je op een andere manier inzetten voor SJVV? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!
Heb je zin om je op een enthousiaste manier in te zetten in één van onderstaande vacatures, of op een andere manier? Neem dan vrijblijvend contact op met Hilbert Kievit, of één van de andere bestuursleden. Dat kijken we samen op wat voor manier dit mogelijk is.
 
Vacature: COÖRDINATOR DAMESVOETBAL
Als coördinator damesvoetbal ben jij DE persoon die de belangen van de damesafdeling binnen de club behartigd. Richting de jeugdafdeling, richting het bestuur, maar vooral ook richting de speelsters, leiders en trainers van de dameselftallen. Hoe je dat invult, bepaal je voor een groot gedeelte zelf, waarbij we je graag op weg helpen en daa waar nodig ondersteunen.
 
Vacature: LEIDER TECHNISCHE COMMISSIE.
Als leider van de Technische Commissie ben je samen met je collega commissieleden verantwoordelijk voor het technische voetbalbeleid binnen de vereniging. Een belangrijke taak van de commissie is daarnaast het aanstellen en onderhouden van contacten met de trainers van de dames- en heren selectie. De commissie is ook aanspreekpunt voor recreantenteams.
 
Vacature: PENNINGMEESTER
Als penningmeester maak je onderdeel uit van het bestuur van SJVV. Je voert de administratie van de vereniging en geeft inzicht in de financiële ontwikkelingen zoals het maken van een begroting en het opstellen van tussentijdse financiële resultaten.
 
Vacature: BESTTUURSLID
Als bestuurslid van SJVV ben je mede bestuurder van onze vereniging en kun je mee beslissen over alle belangrijke zaken die de vereniging aangaan. Periodiek overleg je met je mede bestuursleden. Heb je interesse in deze functie en wil je ontdekken hoe jou capaciteiten hier op voor jou en voor de vereniging passende manier ingezet kunnen worden? Neem dan contact op met Hilbert Kievit!
 
Vacatures: KANTINE MEDEWERKER en KANTINE COORDINATOR
Voor onze kantine zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag achter de bar staan, graag in de keuken staan en/of graag een bijdrage leveren in de organisatie en coördinatie van de kantine. De kantine is DE plaats waar gezelligheid samen komt. Wil jij daar onderdeel van uitmaken?
 
Vacatures: SCHEIDSRECHTER ZONDAG
Voor de zondagen zijn we op zoek naar scheidsrechters. Momenteel hebben we een leuke groep scheidsrechters waarmee we grotendeels de wedstrijden kunnen organiseren. Maar aanvulling is meer dan welkom. Gewoon omdat dit gezellig is én je lekker sportief bezig kunt zijn. Op welk niveau je fluit bepaal je in overleg met de wedstrijdsecretaris. Geïnteresseerden mogen uiteraard een cursus volgen.
 
We merken dat veel leden best bereid zijn iets te doen voor onze vereniging. Wil jij dat ook? Vrijwilligerswerk kan heel leuk zijn en kan je veel plezier en energie opleveren. In overleg kunnen we samen kijken naar mogelijkheden waarop JIJ je in kunt zetten voor SJVV.
 
SAMEN ZIJN WE SJVV !!!
 
Namens het bestuur,  Hilbert Kievit

Nieuws

Iedereen die sportkleding heeft besteld bij SJVV kan deze op zaterdag 17 november af komen halen, tussen 10.00 en 12.00 uur in de bestuurskamer van SJVV bij Ronnie van den Akker. Gelieve daarbij...
Op zondag 11 november stond de wedstrijd IVS VR1 –SJVV VR1 op het programma. Een wedstrijd vol strijd en veel goals, die uiteindelijk door IVS werd gewonnen met 5-4. Een verslag.....
RKGSV kon de wedstrijd winnend afsluiten door een tomeloze inzet. SJVV had daar onvoldoende antwoord op.
Tijdens de wedstrijd SJVV - ASV '33 op zondag 28 oktober is Stan van den Eijnde Pupil van de Week !
Tijdens de jaarvergadering van 19 oktober zijn Ronnie van den Akker en Erwin Matheij benoemd tot Lid van Verdienste. Ronnie en Erwin hebben zich allebei vele jaren verdienstelijk gemaakt voor SJVV,...
Meer nieuws