Stiphout Vooruit - SJVV 5-0

25-11-2018
SJVV leed pijnlijk verlies en kreeg een onnodig grote nederlaag voor zijn kiezen. Jeroen Weijers maakte weer zijn eerste minuten na een lange slepende blessure.

Het verschil in kwaliteit was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. SJVV miste een aantal basisspelers en moest daarom een aantal spelers inpassen. Gelukkig is Jeroen Weijers weer terug en hij kon weer een helft meedoen.

De start was goed en de eerste kans was voor SJVV, maar deze werd helaas niet benut. De thuisploeg pakte daarna het initiatief en kwam in de 15de minuut op voorsprong. Een schot van Damian Donkers van Stiphout werd door de keeper verkeerd beoordeeld en ging vrij onverwacht het doel in. Een enorme domper die SJVV niet meer te boven kwam. Al snel werd de 2-0 en 3-0 aangetekend en het dreigde een slechte middag te worden voor de rood-witten.

In de tweede helft was Stiphout opnieuw de betere ploeg en SJVV kwam niet verder dan enkele plaagstootjes. Het was dan ook de thuisploeg, die uiteindelijk nog 2 keer scoorde en de uitslag op een vertekende 5-0 bracht.

Komende week wacht een thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys en is er wellicht een beter resultaat haalbaar.

Nieuws

Met afschuw heeft het bestuur kennis genomen van een incident met een van onze leden Stan Claassen. Stan was gisteren scheidsrechter bij een wedstrijd in Limburg. Tegen het einde van de wedstrijd...
Dave Dat (leider 4e) is samen met zijn vrouw boerenbruidspaar van de Sint Jozefparochie. Harm Koelewijn, keeper van het 1e is de bruidegom van het boerenbruidspaar in Liessel. Allemaal...
De jeugd van SJVV heeft dit jaar een prominente rol in het carnavalsgebeuren. We feliciteren Jeugdprins Sven (keeper JO13-1) en Jeugd adjudant Jorn (speler JO15-2).
SJVV speelde tactisch sterk en won daardoor met 1-2
Op vrijdag 8 februari is wederom de jaarlijkse vossenjacht gehouden. De jongens en meisjes genoten volop van de leuke spellen, het zoeken van de vossen, attributen, letters en vragen. Daarna lekker...
Meer nieuws