Bezoek Goedheiligman

09-12-2018
Op donderdag 30 november had de Goedheiligman gelukkig nog een gaatje kunnen vinden in zijn overvolle agenda om een bezoek te brengen aan onze senioren in een sfeervolle kantine. Deze avond werd door Romy, Loes, Thea en Diny gezorgd voor een adequate toevoer van alcoholische versnaperingen.
Al snel bleek dat de Goedheiligman meer dan gemiddelde belangstelling had voor onze barkeepster Loes, die zich zichtbaar gevleid voelde door deze aandacht. Dit jaar bleek de Sint met zijn Pieten weer goed ingevoerd te zijn over enkele escapades die dit jaar plaatsvonden bij of rondom SJVV.

Bij Dames 1 werd al snel duidelijk dat we niet alleen op het veld enkele versterkingen hebben mogen verwelkomen maar ook zeker voor in de kantine. De Sint opperde het idee om een wedstrijdje bier drinken te houden tussen Elke en Neeltje. Het mannelijke deel van de aanwezigen moest enkele keren met de ogen knipperen toen bleek dat de biertjes in een vloek en een zucht achterover werden geslagen. De Sint verwoorde het passend dat zelfs Wilco Kivits in zijn hoogtijdagen hier respect voor gehad zou hebben.

Onze stopper van Heren 1 Jory Suylen had zich afgelopen jaar bewust netjes gedragen maar mocht zich toch melden omdat zijn mattie Mario 'The Power' van Grunsven schitterde door afwezigheid. De aanwezige dames zullen zich het moment nog lang heugen waarop Jory besloot om zijn trui uit te doen. Tevens bleek dat Marco en Annelies de afgelopen periode nog als een plaatselijke Robert ten Brink hebben opgetreden om onze trainer van de JO19-1 Ron van de Werf uit zijn isolement ten van aanzien van vrouwelijke aandacht te halen. We kregen een mooi kiekje hoe Ron het hart van een jongedame op dit moment aan het stelen is.

Onze oudste jeugdelftallen waren ook goed vertegenwoordigd en enkele spelers van JO-19 werden ook gevraagd om zich even te melden. In dit geval ging het om Bart 'Flügelkoning' van den Elsen en Twan 'Bats' van der Zanden want zij dienden zich om niet nader te benoemen feiten even te melden. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond en we hopen de Sint en zijn Pieten volgend jaar weer te mogen verwelkomen.
 

Nieuws

Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
In het weekend van 7, 8 en 9 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten.
Voor het nieuwe seizoen is SJVV op zoek naar leden of andere geïnteresseerden (zoals ouders van jeugdleden) die zich in willen zetten voor SJVV. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Wil jij...
Op dinsdag 21 mei heeft Rabobank Peelland Zuid wederom de cheques uitgereikt voor de Rabobank Clubkascampagne. Marco en Annelies van Cuijk mochten namens SJVV een cheque van € 1.551,03 in ontvangst...
Meer nieuws