11 januari - Winterfestijn (disco) jeugd

27-12-2018
Op vrijdag 11 januari is er voor de jeugd vanaf de JO11 een Winterfestijn in de kantine van SJVV. Tijdens deze avond is er een disco vol glitter en glamour. Een vriendje of vriendinnetje meenemen mag. Meer weten en opgeven, lees dan verder.

SJVV winterfestijn disco-avond
Op vrijdag 11 januari in de winterstop houdt SJVV de derde disco-avond voor onze jeugdleden. Het is de bedoeling dat de hele kantine veranderd in een ware glitter en glamour wintersfeer. Vol met discolampen, bollen en rookmachines. De kinderen kunnen volop genieten van fantastische muziek. Leuke disco spelletjes en uiteraard zijn er ook leuke prijsjes te winnen. We zullen zorgen voor een avond vol vermaak met leuke verrassingen. Jij komt toch ook!?

Alle SJVV-ers van de JO-13/-12/-11 zijn uitgenodigd, zij mogen allen hun vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. De avond begint om 18.30u tot ongeveer 22.00u en kost 6€ per persoon (dit is all-in) reserveer jou plekje via de website zodat we ook voor jou een leuk presentje hebben. Dresscode gala/ glitter and glamour.

OPGEVEN VOOR DE DISCO AVOND KAN  HIER.

Nieuws

Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
In het weekend van 7, 8 en 9 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten.
Voor het nieuwe seizoen is SJVV op zoek naar leden of andere geïnteresseerden (zoals ouders van jeugdleden) die zich in willen zetten voor SJVV. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Wil jij...
Op dinsdag 21 mei heeft Rabobank Peelland Zuid wederom de cheques uitgereikt voor de Rabobank Clubkascampagne. Marco en Annelies van Cuijk mochten namens SJVV een cheque van € 1.551,03 in ontvangst...
Meer nieuws