11 januari - Winterfestijn (disco) jeugd

27-12-2018
Op vrijdag 11 januari is er voor de jeugd vanaf de JO11 een Winterfestijn in de kantine van SJVV. Tijdens deze avond is er een disco vol glitter en glamour. Een vriendje of vriendinnetje meenemen mag. Meer weten en opgeven, lees dan verder.

SJVV winterfestijn disco-avond
Op vrijdag 11 januari in de winterstop houdt SJVV de derde disco-avond voor onze jeugdleden. Het is de bedoeling dat de hele kantine veranderd in een ware glitter en glamour wintersfeer. Vol met discolampen, bollen en rookmachines. De kinderen kunnen volop genieten van fantastische muziek. Leuke disco spelletjes en uiteraard zijn er ook leuke prijsjes te winnen. We zullen zorgen voor een avond vol vermaak met leuke verrassingen. Jij komt toch ook!?

Alle SJVV-ers van de JO-13/-12/-11 zijn uitgenodigd, zij mogen allen hun vriendjes of vriendinnetjes meebrengen. De avond begint om 18.30u tot ongeveer 22.00u en kost 6€ per persoon (dit is all-in) reserveer jou plekje via de website zodat we ook voor jou een leuk presentje hebben. Dresscode gala/ glitter and glamour.

OPGEVEN VOOR DE DISCO AVOND KAN  HIER.

Nieuws

Op vrijdag 12 april wordt de jaarlijkse kaderfeestavond gehouden. Iedereen die het afgelopen seizoen als vrijwilliger een bijdrage heeft geleverd aan SJVV wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De...
SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
Op donderdag 28 februari gaat om 20.30 uur het carnavalsbal van SJVV van start in de kantine van SJVV. Het is feest met DJ Tom van Leeuwen. Een biertoren kost 20 euro. Wie is het mooiste verkleed?...
Er gaat een pupillentrainers cursus starten bij SJVV. Belangstellende kunnen zich melden bij Wim van dongen: w.dongen@chello.nl.
Met afschuw heeft het bestuur kennis genomen van een incident met een van onze leden Stan Claassen. Stan was gisteren scheidsrechter bij een wedstrijd in Limburg. Tegen het einde van de wedstrijd...
Meer nieuws