ASV - SJVV 1-3

04-04-2019
Er werd degradatie voetbal gespeeld met veel strijd en SJVV trok daarbij aan het langste eind en nam de 3 punten mee huiswaarts.

SJVV moest veel spelers missen. Tal van spelers waren door blessures en andere verplichtingen niet aanwezig. Hierdoor moesten spelers van het 2de team en de jeugd voor aanvulling zorgen. In de beginfase waren de kansen voor SJVV. Uit een voorzet van Wout Munsters, schoot Maikel van der Steen snoeihard op de lat. Even later kreeg Daan Hilbrands een mogelijkheid, maar kon de bal koppend niet afronden. Wout Munsters was wel effectief. Hij speelde zich in de 18de minuut goed vrij en scoorde beheerst de 0-1. Het was daarna vooral ASV, dat balbezit had, maar niet tot grote kansen kwam. De ruststand bleef derhalve 0-1.

In de tweede helft zakte SJVV ver terug op eigen helft en liet het spel aan ASV. Deze hadden opnieuw veel balbezit en kregen enkele mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar de defensie van SJVV hield stand. Het werd in de 72ste minuut zelfs 0-2, toen Stan Smits zeer beheerst de bal laag in de rechterbenedenhoek schoot. ASV bracht echter de spanning meteen weer terug in de wedstrijd en bracht de stand door een kopdoelpunt naar 1-2.

ASV zette alles op alles, maar kwam niet tot grote kansen. In de slotfase moest de keeper van ASV met rood het veld verlaten. SJVV bracht vervolgens de punten in veilige haven, toen Kamiel Knapen de bal uit een corner raak kopte.

In de strijd tegen degradatie nam SJVV, 3 heel belangrijke punten huiswaarts met dank aan de vele invalspelers, die met veel strijd een goede bijdrage leverden.

Nieuws

Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
In het weekend van 7, 8 en 9 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten.
Voor het nieuwe seizoen is SJVV op zoek naar leden of andere geïnteresseerden (zoals ouders van jeugdleden) die zich in willen zetten voor SJVV. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Wil jij...
Op dinsdag 21 mei heeft Rabobank Peelland Zuid wederom de cheques uitgereikt voor de Rabobank Clubkascampagne. Marco en Annelies van Cuijk mochten namens SJVV een cheque van € 1.551,03 in ontvangst...
Meer nieuws