ASV - SJVV 1-3

04-04-2019
Er werd degradatie voetbal gespeeld met veel strijd en SJVV trok daarbij aan het langste eind en nam de 3 punten mee huiswaarts.

SJVV moest veel spelers missen. Tal van spelers waren door blessures en andere verplichtingen niet aanwezig. Hierdoor moesten spelers van het 2de team en de jeugd voor aanvulling zorgen. In de beginfase waren de kansen voor SJVV. Uit een voorzet van Wout Munsters, schoot Maikel van der Steen snoeihard op de lat. Even later kreeg Daan Hilbrands een mogelijkheid, maar kon de bal koppend niet afronden. Wout Munsters was wel effectief. Hij speelde zich in de 18de minuut goed vrij en scoorde beheerst de 0-1. Het was daarna vooral ASV, dat balbezit had, maar niet tot grote kansen kwam. De ruststand bleef derhalve 0-1.

In de tweede helft zakte SJVV ver terug op eigen helft en liet het spel aan ASV. Deze hadden opnieuw veel balbezit en kregen enkele mogelijkheden om een doelpunt te maken, maar de defensie van SJVV hield stand. Het werd in de 72ste minuut zelfs 0-2, toen Stan Smits zeer beheerst de bal laag in de rechterbenedenhoek schoot. ASV bracht echter de spanning meteen weer terug in de wedstrijd en bracht de stand door een kopdoelpunt naar 1-2.

ASV zette alles op alles, maar kwam niet tot grote kansen. In de slotfase moest de keeper van ASV met rood het veld verlaten. SJVV bracht vervolgens de punten in veilige haven, toen Kamiel Knapen de bal uit een corner raak kopte.

In de strijd tegen degradatie nam SJVV, 3 heel belangrijke punten huiswaarts met dank aan de vele invalspelers, die met veel strijd een goede bijdrage leverden.

Nieuws

SJVV leed een kansloze nederlaag in en tegen Mariahout
Op vrijdagmiddag 3 mei aanstaande organiseren wij een vriendjes- en vriendinnetjesdag bij S.J.V.V. De middag begint om 13.45 uur en zal om ongeveer 16.00 uur afgelopen zijn. Deze vriendjes- en...
Tijdens de kaderfeestavond, op zaterdag 12 april 2019, heeft Hilbert Kievit bekend gemaakt dat hij in oktober dit jaar gaat stoppen als voorzitter van SJVV. Hilbert is in 2014 aangetreden als...
ALLE MEIDEN OPGELET! Op vrijdag 17 mei staat de jaarlijkse vriendinnenavond bij SJVV op de planning. Wil jij met je vriendinnen mee doen? Lees dan verder hoe je je op kunt geven..
Op zondag 9 juni (1e Pinksterdag) wordt voor de 15e keer het in verre omstreken bekende toernooi 'SJVV Mini Masters' gehouden. Er wordt net als in eerdere jaren gespeeld in 5 speelklassen: prestatie,...
Meer nieuws