SJVV sluit af met klinkende overwinning

27-05-2019
Op de laatste speeldag nam SJVV afscheid van een aantal spelers en deed dit met een ruime 4-0 overwinning.

SJVV - MSV   4-0
 
Voor de ploeg uit de Mortel stond er veel op het spel. Bij winst zouden zij de nacompetitie veilig stellen. SJVV was echter niet van plan om de winst weg te geven en voetbalde een uitstekende partij.
Al vroeg in de wedstrijd schoot Wout Munsters de 1-0 binnen door de uitlopende keeper prima te verschalken. Het was in de eerste helft nog bijna 2-0, maar een vrije trap van Remco van den Akker werd door de keeper ternauwernood, met de hulp van de paal tot hoekschop verwerkt. MSV was dichtbij de gelijkmaker toen vlak voor de pauze mooie kans net niet tot doelpunt werd verwerkt.
SJVV liet er geen twijfel over bestaan, dat zij de 2 punten in huis zouden houden. Het was opnieuw de trefzekere Wout Munsters, die in de 57ste minuut de 2-0 aan tekende. Remco van den Akker maakte aan alle onzekerheid een einde toen hij de bal met links onhoudbaar in de kruising schoot. Vlak voor tijd werd het zelfs 4-0 toen een voorzet over rechts van Wout Munsters werd afgerond door Daan Hillebrand.
Een mooi afscheid voor diverse spelers, die vandaag hun voorlopig laatste wedstrijd speelden in het vaandelteam. We bedanken Jory Suylen, Dennis Bouwmans, Remco van den Akker, Maikel van der Steen, Body Selow, Harm Koelewijn en Jeroen Weijers voor hun inzet in de afgelopen jaren.
Leo van Mullekom en Annelies van Cuijk namen afscheid als respectievelijk teamleider en verzorgster. Veel dank ook aan hen.

 

Nieuws

Graag nodigen we alle leden van SJVV uit om de jaarvergadering op vrijdag 11 oktober bij te wonen. Aanvang 20.00 uur. Tijdens de vergadering treed Hilbert Kievit af als voorzitter van SJVV. Leuk als...
Rondom de eerste thuiswedstrijd van SJVV 1, op zondag 29 september, willen we onze deuren opzetten voor iedereen. De wedstrijd SJVV 1 - Ondo 1 is voor iedereen gratis toegankelijke. Tijdens deze dag...
De kantinecommissie van SJVV zoekt enthousiaste medewerkers voor in de kantine.
Na het succes van vorig jaar willen we op vrijdag 27 september weer een straatvoetbaltoernooi organiseren op de parkeerplaats van SJVV. Hier ontstaat weer een heuse straatvoetbal Arena met...
Meer nieuws