Super Sunday SJVV

29-10-2019
Zondag 27-10-2019 was sportief gezien een geweldige dag voor SJVV. Ons vaandelelftal boekte een belangrijke 0-1 overwinning bij DESM. Ron van de Werf kroonde zich tot matchwinner door halverwege de tweede helft met een prachtig afstandsschot de enige treffer van de middag te produceren. Ook alle seniorenteams wisten die dag te winnen!

Ondanks dat SJVV 2 de nodige spelers moest doorschuiven naar het eerste boekten ze een riante overwinning op Olympia Boys 2: 10-0! Thedoros en Martijn Vlemmix onderscheiden zich met respectievelijk 4 en 3 treffers.

SJVV 3 boekte alweer de vierde overwinning op rij door Bruheze 7 op de pijnbank te leggen. In deze wedstrijd onderscheidde Bas Crooijmans zich als vervanger van zijn broer Niels door met enkele schitterende reddingen te voorkomen dat het 3e nog in de problemen kwam in deze uitwedstrijd: 1-5. SJVV 4 rukte op naar de middenmoot door een 4-3 overwinning op Stiphout Vooruit 6. De goals kwamen van de voet van Bart Bennebroek, Thijs Vergeer, Rick vd Boomen en Daan vd Hoven.

Dames 1 boekte een zeer knappe overwinning op de koploper Mierlohout 1: 1-0. Keihard werken werd gekoppeld aan goed voetbal aan SJVV-zijde, de winnende treffer in deze wedstrijd werd gemaakt door Elke Bankers. Dames 2 boekte een goede 0-3 overwinning bij de buren ZSV dames 3. De goals werden gemaakt door Kimberly Martens, Nina Meulendijks en Mariska van der Zijl. Chapeau Dames!!

Op zaterdag hadden de Veteranen al het goede voorbeeld gegeven door op bezoek bij Ondo te winnen met 1-2. Marco v Cuijk en Freek Honings zorgden voor de treffers.

Gezien dit sportieve succes is donderdag 31 oktober het eerste rondje van de club!

Bestuur SJVV

Nieuws

Een einde aan een bijzonder seizoen, waar we gelukkig vanaf 26 april tot aan nu nog veel hebben kunnen trainen met onze jeugdleden. Hopelijk blijven de versoepelingen elkaar opvolgen en kunnen we...
Op donderdag 2 juli en donderdag 9 juli zal de kantine van SJVV weer geopend zijn. We vragen iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem...
Om de content van de social media kanalen van onze vereniging te optimaliseren, zijn we op zoek naar een videomaker & -editor. Als videomaker en -editor help je het communicatieteam van SJVV met het...
Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Meer nieuws