Online workshop Clubsupport

04-02-2021
Op maandag 8 februari organiseert Clubsupport een online workshop blessurepreventie. Clubsupport is bedoeld voor trainers en sporters en wordt aangeboden door JVDI De Fysioclub, waarmee SJVV al jaren samenwerkt. Interesse? Lees dan verder en geef je op.
Beste SJVV-ers,

Via deze weg nemen wij contact met je op omtrent de clubsupport workshop die door JVDI De Fysioclub wordt gegeven. Clubsupport is een onderdeel en dienst wat we aanbieden binnen de Fysioclub. Clubsupport biedt o.a. advies en voorlichting, sportmedische begeleiding, bemiddeling bij doorverwijzing. Ook blessurepreventie is daarbij een belangrijk onderdeel, die tijdens en na de coronaperiode erg belangrijk is voor jullie als sporters en trainers. Via deze workshop proberen wij (fysiotherapeuten) inzicht te geven om na een coronaperiode preventief als team of met een individu aan de slag te kunnen gaan met het opbouwen van zijn of haar belastbaarheid. Er zal naast theorie ook praktische tips gegeven worden om blessures te voorkomen en de belastbaarheid verantwoord op te bouwen. 
 
De workshop wordt gegeven op  Maandag 08-02-2020 om 19:30-20:30uur. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om de workshop fysiek uit te voeren daarom is ervoor gekozen om deze online aan te bieden.  


Om uiteindelijk zoveel mogelijk trainers/sporters van informatie te kunnen voorzien, proberen wij via verschillende kanalen te werven. Ook jij kunt ons daarbij helpen om via de socials omliggende trainers of sporters te motiveren om deel te nemen aan deze workshop. Schroom daarbij niet om deze mail door te sturen binnen de vereniging of richting collega sporters. 

Meld je aan via onderstaande link; 
AANMELDEN  

Later krijg je een mail met een link en de noodzakelijke uitleg om deel te nemen aan de online workshop. Hopelijk zien we je maandagavond 8 februari om 19:30

Met sportieve groeten, 

De Fysioclub

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws