SJVV Mini Masters 2022

09-03-2022
Eindelijk na 2 jaar mogen we weer! SJVV Mini-Masters! De inschrijftermijn is weer geopend. Wees er snel bij want VOL=VOL. De Mini-Masters van SJVV worden dit jaar op zondag 5 juni voor de 16e maal georganiseerd. Wil je meer weten, of je opgeven, lees dan verder!
Het 5tegen5 voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en gezelligste mini-voetbaltoernooi van Deurne met ruim 50 deelnemende teams. Het spelen van vele wedstrijden, korte pauzes en de mogelijkheid om je op verschillende niveaus in te schrijven, is in de afgelopen jaren een uitermate succesvol concept gebleken. Natuurlijk wordt daarbij ook aan de diverse randvoorwaarde gedacht. 

De saamhorigheid en de gezelligheid staan tijdens dit toernooi weer centraal. Hier pakken we de draad weer mooi op! Er wordt gespeeld in 4 speelklasse. Bij inschrijven kun je kiezen voor de prestatie-, recreatie- A, recreatie- B, of de damesklasse. De minimale leeftijd van de spelers is 14 jaar en de inschrijfkosten bedragen €25,- per team.

Heb je interesse, meld je team dan aan via deze link.
  

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2022-2023. Gedurende het seizoen 2021-2022 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Het onderhoud van de velden is begonnen, waardoor deze niet meer betreden mogen worden. Gelieve hier rekening mee te houden.
De uitslag van de loterij die gehouden is tijdens de goederen-en dienstenveiling die plaats vond op zaterdag 4 juni is bekend. Prijzen kunnen worden afgehaald in de kantine van SJVV.
In het weekend van 3, 4 en 5 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten. Hoogtepunt was de goederen-en...
Einde van het voetbalseizoen, en dus is het ook weer de hoogste tijd om alle kaderleden en shirtsponsoren extra te bedanken voor hun vrijwillige en tomeloze inzet en steun!!! Dit doen we op zaterdag...
Meer nieuws