Voorbeschouwing

17-10-2021    SV Brandevoort - SJVV

Eerste wedstrijd in Helmond

Na het gelijkspel van vorig weekend smacht SJVV naar de eerste driepunter. Beide teams staan op dit moment onderin de4e  klasse en hebben nog geen overwinning binnen weten te slepen. Brandevoort wist van zijn 3 wedstrijden 2 wedstrijden gelijk te spelen, waardoor het een puntje meer verzameld heeft dan SJVV. De laatste jaren is Brandevoort een zware tegenstanders voor de mannen uit de Sint-Jozef gebleken, maar door veel energie in de wedstrijd te gooien kan er deze keer zeker wat mogelijk zijn.
Natuurlijk hebben we daar ook deze keer weer steun bij nodig, dus kom ons en ook de andere SJVV'ers deze zondag aanmoedigen!

14.30 uur    SV Brandevoort - SJVV    Sportpark Brandevoort 
10-10 -2021     SJVV - Lierop

Kan SJVV onderin wegkomen?

De derde wedstrijd van het seizoen is wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Lierop. Waar SJVV vorige week fors onderuit ging tegen Rood-Wit'62, won Lierop verrassend met 2-0 van Bruheze. Toch mag gezegd worden dat dit voor beide teams een belangrijke wedstrijd is. Enerzijds omdat SJVV punten wil halen om onderin weg te komen, voor Lierop geldt dat ze bij winst in de subtop aan zullen sluiten en nog verder afstand doen van het degradatiespook. Het belooft een mooie dag te worden, dus komt u gerust eens kijken naar deze en misschien nog wel andere wedstrijden op ons mooie terrein!

14.30 uur    SJVV - Lierop       Sportpark Den Dreef 
3-10-2021    SJVV - Rood Wit '62

Seizoensopening bij eerste thuiswedstrijd

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen staat op de planning en deze zal gespeeld worden tegen Rood Wit '62 uit Helmond. Waar SJVV de eerste wedstrijd geen resultaat wist te behalen, speelde Rood Wit '62 met 1-1 gelijk tegen kampioenskandidaat Stiphout Vooruit. Op het oog een zware tegenstander dus, maar met dezelfde vechtlust als vorige week gaat SJVV 1 zijn uiterste best doen van de 0 punten af te komen.
De gehele dag zal op ons mooie sportpark de jaarlijkse seizoensopening plaatsvinden. We hopen zoveel mogelijk mensen te zien langs de zijlijn, en daarna met zijn allen een mooi feestje te vieren op den Dreef, liefst met punten op zak. 

14.30 uur    SJVV - Rood Wit '62    Sportpark den Dreef
26-9-2021     SPV - SJVV

Derby als seizoensoverture

SJVV 1 begint dit seizoen de competitie met de derby tegen SPV. Vroeger stonden deze duels bol van het spektakel, maar nu lijkt er wel sprake te zijn van een krachtsverschil in het voordeel van SPV. SJVV zit weer in de wederopbouw en dat heeft natuurlijk tijd nodig. Toch wordt het spel van de Parochianen met de week beter. De trainingsarbeid en steeds meer ervaring missen hun uitwerking niet! Daarbij blijft een derby natuurlijk een derby en daarin is alles mogelijk. 

Kan de equipe van Johnny Nooyen komende zondag stunten?  Bijzijn is meemaken.

14.30 uur    SPV - SJVV            Sportprak Hoge Zijde

Na afloop van de wedstrijd heeft SPV voor een DJ gezorgd, zodat we na de wedstrijd het feest door kunnen zetten met z'n allen.

Nieuws

Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 4 t/m 25 oktober 2021 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen om zo via Rabo ClubSupport die verenigingen te steunen. Elke stem is geld...
De bestelde SJVV kleding is binnen!
Hallo allemaal, mijn naam is Jens van Dinther en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal in de jo10-3 van SJVV en sta daar het liefste in de spits om goals te maken. Mijn favoriete club is PSV en mijn grote...
In 2023 bestaat SJVV 75 jaar en dat willen we op grootse wijze met elkaar vieren. Om de festiviteiten rondom dit jubileum voor te bereiden is het bestuur bezig met het formeren van een...
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Meer nieuws