Voorbeschouwing

6-3-2022     SJVV - ASV'33

Echte degradatiekraker op het programma

Nu carnaval voorbij is, gaan we een overvol programma tegemoet waarin elke week wordt gevoetbald, soms zelf 2x. Dit alles om de competitie in zijn geheel af te werken en om deze enorme serie te beginnen, komt mededegradatiekandidaat ASV'33 op bezoek op Sportpark D'n Dreef. Zij hebben slechts 1 puntje weer verzameld en de teams lijken dan ook aan elkaar gewaagd te zijn. Het beloofd een mooie zonnige dag te worden, dus komt u gerust een kijkje nemen op het veld of in de kantine!

20-2-2022    VV Bruheze - SJVV

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Na een pittige nederlaag tegen BAVOS afgelopen weekend is SJVV erop gebrand zich van een betere kant te laten zien. Hoewel het weer slecht is, wordt verwacht dat de wedstrijd door zal gaan aangezien Bruheze over een kunstgrasveld beschikt. De Blauw-Witten staan momenteel op de 8e plaats op de ranglijst, en willen graag aanhaken bij de subtop. SJVV wil graag van de laatste plaats af, en daarvoor heeft de ploeg uit de Sint Jozef 3 punten nodig. Focus en inzet zijn sleutelwoorden om in Brouwhuis een goede pot en een resultaat op de mat te leggen!


13-02-2022   SJVV - Bavos

Strijd onderin gaat verder

3 dagen na de 'thuiswedstrijd' tegen ONDO wacht zondag alweer Bavos. Dit kun je, gezien de stand, toch wel een een wedstrijd noemen waarbij het voor beide teams erop of eronder is. SJVV om die eerste overwinning te grijpen en proberen die aansluiting bij de rest te maken, Bavos wil de stap hoger in de middenmoot maken en onderin weg komen. Voor SJVV geldt dat het de laatste weken laat zien dat het over een portie vechtlust beschikt, maar waar het net niet op zijn plek valt, dat lijkt een kwestie van tijd. Gaat het tegen Bavos gebeuren? Komt u gerust kijken op ons mooie sportpark om 14.30, of naar een van onze andere topteams!

10-02-2022    SJVV - ONDO

SJVV hervat competitie tegen ONDO

De tweede seizoenshelft start komende donderdag tegen de ploeg uit Heusden. ONDO bevindt zich in de grote middenmoot van de 4e klasse F,  op plek zeven met 13 punten. SJVV staat op dit moment laatste, maar kan moed putten uit een goede oefenwedstrijd, een overwinning met ruime cijfers tegen Olympia Boys. De selectie is in de winterstop uitgebreid, waardoor SJVV in de tweede seizoenshelft met een vaste groep naar de wedstrijddagen toe kan werken. De ploeg is toe aan punten, hopelijk meteen in de eerste wedstrijd. 

Aanvang wedstrijd:     20.00

21-11-2021        Mifano - SJVV

SJVV Staat lastige uitwedstrijd te wachten

Na een welkom weekje rust, maar waarin helaas de coronamaatregelen werden aangescherpt, reist SJVV komende zondag af naar Mierlo waar hoogvlieger Mifano op kunstgras de tegenstander zal zijn.  De ziekenboeg begint bij SJVV aardig leeg te geraken en daarmee zal ook het ritme terug moeten keren. In het laatste seizoen voor Corona wist SJVV te verrassen door toen met 1-2 te winnen. Toen werd gescoord door Stefan van den Akker en de inmiddels gestopte Dennis Bouwmans.  Weet SJVV dit kunstje te gaan herhalen?

Let op: Helaas zijn er door de coronamaatregelen geen toeschouwers welkom bij sportwedstrijden!

7-11-2021        SJVV - Milheezer Boys

Kans op eerherstel

Na de zeperd van vorige week heeft SJVV wat recht te zetten. Voordat er een weekje rust is ingepland zou de thuisploeg graag een resultaat behalen, om het vertrouwen wat te doen groeien. De tegenstander uit Milheeze is het seizoen ook niet erg sterk begonnen. Zij bezetten de 12e plaats op de ranglijst, en bij een overwinning kan SJVV op gelijke hoogte komen. Daarbij is dan ook weer alle steun welkom op ons eigen sportpark, dus kom kijken! 

14.30    SJVV - Milheezer Boys    Sportpark Den Dreef

31-10-2021    Stiphout Vooruit - SJVV

Lastige uitwedstrijd

Deze zondag speelt SJVV een uitwedstrijd bij Stiphout Vooruit. SJVV bezet na de late nederlaag van vorige week tegen SSE de laatste plaats in de 4e klasse F. Stiphout is het seizoen een stuk beter gestart, en heeft na 5 wedstrijden 10 punten verzameld. Desondanks hoopt SJVV als nummer laatst te kunnen stunten tegen nummer 4 Stiphout Vooruit. Kan SJVV een resultaat behalen en de laatste plaats overdragen aan een concurrent? Je kunt het zondag zien op het Helmondse kunstgras. 

14.30    Stiphout Vooruit - SJVV     Sportpark Molenven

24-10-2021   SJVV - SSE

Eerste do-or-die-wedstrijd voor SJVV

Komende zondag staat er een echte kraker op het programma. In dit geval een kraker uit de onderste regionen. Een wedstrijd die voor beide ploegen misschien wel de meest belangrijke van het seizoen is. Wie kan er afstand nemen van de onderste plaats? SSE heeft tot nu toe geen enkel punt bij elkaar weten te spelen in 4 wedstrijden, SJVV doet het wat dat betreft net iets beter met 1 punt. 
De jonge ploeg van trainer Johnny Nooijen heeft wat recht te zetten na de nederlaag van vorige week, dus verwacht een tot op het bot gemotiveerde ploeg die er alles aan zal doen om de overwinning binnen te slepen. Tot zondag!

14.30   SJVV - SSE     Sportpark Den Dreef
17-10-2021    SV Brandevoort - SJVV

Eerste wedstrijd in Helmond

Na het gelijkspel van vorig weekend smacht SJVV naar de eerste driepunter. Beide teams staan op dit moment onderin de 4e  klasse en hebben nog geen overwinning binnen weten te slepen. Brandevoort wist van zijn 3 wedstrijden 2 wedstrijden gelijk te spelen, waardoor het een puntje meer verzameld heeft dan SJVV. De laatste jaren is Brandevoort een zware tegenstanders voor de mannen uit de Sint-Jozef gebleken, maar door veel energie in de wedstrijd te gooien kan er deze keer zeker wat mogelijk zijn.
Natuurlijk hebben we daar ook deze keer weer steun bij nodig, dus kom ons en ook de andere SJVV'ers deze zondag aanmoedigen!

14.30 uur    SV Brandevoort - SJVV    Sportpark Brandevoort 
10-10 -2021     SJVV - Lierop

Kan SJVV onderin wegkomen?

De derde wedstrijd van het seizoen is wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Lierop. Waar SJVV vorige week fors onderuit ging tegen Rood-Wit'62, won Lierop verrassend met 2-0 van Bruheze. Toch mag gezegd worden dat dit voor beide teams een belangrijke wedstrijd is. Enerzijds omdat SJVV punten wil halen om onderin weg te komen, voor Lierop geldt dat ze bij winst in de subtop aan zullen sluiten en nog verder afstand doen van het degradatiespook. Het belooft een mooie dag te worden, dus komt u gerust eens kijken naar deze en misschien nog wel andere wedstrijden op ons mooie terrein!

14.30 uur    SJVV - Lierop       Sportpark Den Dreef 
3-10-2021    SJVV - Rood Wit '62

Seizoensopening bij eerste thuiswedstrijd

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen staat op de planning en deze zal gespeeld worden tegen Rood Wit '62 uit Helmond. Waar SJVV de eerste wedstrijd geen resultaat wist te behalen, speelde Rood Wit '62 met 1-1 gelijk tegen kampioenskandidaat Stiphout Vooruit. Op het oog een zware tegenstander dus, maar met dezelfde vechtlust als vorige week gaat SJVV 1 zijn uiterste best doen van de 0 punten af te komen.
De gehele dag zal op ons mooie sportpark de jaarlijkse seizoensopening plaatsvinden. We hopen zoveel mogelijk mensen te zien langs de zijlijn, en daarna met zijn allen een mooi feestje te vieren op den Dreef, liefst met punten op zak. 

14.30 uur    SJVV - Rood Wit '62    Sportpark den Dreef
26-9-2021     SPV - SJVV

Derby als seizoensoverture

SJVV 1 begint dit seizoen de competitie met de derby tegen SPV. Vroeger stonden deze duels bol van het spektakel, maar nu lijkt er wel sprake te zijn van een krachtsverschil in het voordeel van SPV. SJVV zit weer in de wederopbouw en dat heeft natuurlijk tijd nodig. Toch wordt het spel van de Parochianen met de week beter. De trainingsarbeid en steeds meer ervaring missen hun uitwerking niet! Daarbij blijft een derby natuurlijk een derby en daarin is alles mogelijk. 

Kan de equipe van Johnny Nooyen komende zondag stunten?  Bijzijn is meemaken.

14.30 uur    SPV - SJVV            Sportprak Hoge Zijde

Na afloop van de wedstrijd heeft SPV voor een DJ gezorgd, zodat we na de wedstrijd het feest door kunnen zetten met z'n allen.

Nieuws

Op vrijdag 3 juni wordt er na afloop van de receptie van de kampioenen een super gezellige PubQuiz georganiseerd. Aanvang 20.30 uur. Er wordt gestreden in teams van 4/5 personen. Opgeven...
Op zaterdag 4 juni wordt er weer een Jeugd Profdag georganiseerd. Aanvang is omstreeks 10.30 uur. Prijsuitreiking om 16.15 uur. De dag vol plezier is bestemd voor Jeugd onder O7 tot en met O15. De...
In het weekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni wordt eindelijk weer een SJVVATION weekend georganiseerd. Op vrijdag 3 juni is er 's avonds een kampioensreceptie en een PubQuiz. Zaterdag 4 juni...
Op zondag 15 mei wordt het seizoen afgesloten met een Weiß Fest. Deze dag spelen alle heren teams thuis en al onze damesteams vroegtijdig uit. Een mooie dag om er een prachtig feest van te maken! Een...
Op zaterdag 4 juni organiseren SJVV en CV De Heikneuters 's avonds een goederen en dienstenveiling waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de jubileumfeesten die beide verenigingen in 2023...
Meer nieuws