Nieuwjaarsreceptie met jubilarissen

06-01-2019
Op zondag 6 januari werd de nieuwjaarsreceptie van SJVV gehouden. In een volle kantine blikte voorzitter Hilbert Kievit terug op het afgelopen jaar. 11 jubilarissen werden gehuldigd en Stan Claassen werd uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2018.
Voor een fotoreportage klik HIER.
Voor de presentatie over de jubilarissen klik HIER.

Er werd terug gekeken op een bijzonder jaar, waarin SJVV 70 jaar bestond, waarin enkele bestuurswijzigingen plaatsvonden en waarin Ronnie van den Akker en Erwin Matheij werden benoemd tot lid van verdienste. Tevens werd bekend gemaakt dat Willem Aarts ook volgend seizoen trainer blijft bij SJVV.
 
Zoals gebruikelijk werden de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd en dat was dit jaar bijzonder. Niet alleen omdat er 11 jubilarissen waren, maar vooral omdat 6 van die jubilarissen vanaf de oprichting lid zijn van SJVV. Dit betroffen Piet van de Broek, Toon van Goch, Dick van Goch, Broer van de Kerkhof, Gerrit van Zeelandt en Harrie van der Heijden. Die laatste heeft eerder thuis zijn jubileumspeld in ontvangst mogen nemen. Bijzonder was de aanwezigheid van Gérard Manders, een van de oprichters van SJVV. Door hem werden de jubileumspeldjes uitgereikt aan de 70-jarig jubilarissen.

Presentatoren Erwin Matheij en Hans van Oosterhout haalden samen met de oudgedienden mooie herinneringen op. Marion van Gogh ontving daarna in naam van haar man Bart de jubileumspeld voor het 40-jarig lidmaatschap. Mark Koolen, Roy Mennen en Frans Venner werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap. Ook zij ontvingen een jubileumspeld en bloemen. Michel van den Berkmortel die eveneens 25-jarig jubilaris was, kon helaas niet aanwezig zijn.

Tijdens de receptie waren 3 oud voorzitters aanwezig die samen met onze huidige voorzitter op de foto gingen: van links naar rechts: Cor Munsters, Marc Manders, René van der Heijden en Hilbert Kievit.

Nieuws

Ook in 2019 organiseert SJVV een pupillentoernooi in aanloop naar het nieuwe seizoen en wel op zaterdag 24 augustus 2019, op Sportpark de Dreef in Deurne. De inschrijving hiervoor is reeds geopend....
In verband met het onderhoud en herstel van de velden in de zomerstop is het tot aan de start van het nieuwe seizoen niet meer toegestaan om de velden van SJVV te betreden.
In het weekend van 7, 8 en 9 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten.
Voor het nieuwe seizoen is SJVV op zoek naar leden of andere geïnteresseerden (zoals ouders van jeugdleden) die zich in willen zetten voor SJVV. Dat kan op allerlei verschillende manieren. Wil jij...
Op dinsdag 21 mei heeft Rabobank Peelland Zuid wederom de cheques uitgereikt voor de Rabobank Clubkascampagne. Marco en Annelies van Cuijk mochten namens SJVV een cheque van € 1.551,03 in ontvangst...
Meer nieuws