Geslaagd jeugd tournooi

29-08-2019
Op Zaterdag 24 September organiseerde SJVV een openingstoernooi van het voetbalseizoen. Na de nodige voorbereidingen werd al snel duidelijk dat we een groot deelnemersveld hadden. Dat is natuurlijk waar je het als organisatie allemaal voor doet. Een verslag...
Op Vrijdag werden de meeste velden en party tenten al opgezet. Maar op zaterdagmorgen moesten we nog een paar keer op en neer rijden naar ZSV omdat we daar de kleine goaltjes wederom mochten lenen. William Janssen was mooi op tijd voor het vervoer en Rob Mennen was ook al vroeg in de weer om ons te helpen bij het sjouwwerk. Dankjewel heren.

Na het harde werk waren we mooi op tijd klaar en kwamen de eerste teams al op ons sportpark aan om zich aan te melden. Met maar liefst 36 teams op het ochtendprogramma en 26 teams in het middagprogramma was het een drukte van jewelste. De wedstrijden stonden onder leiding van vele vrijwilligers. We willen hiervoor Casper, Dimitri, Jorn, Juul, Kim, Rinske, Sven, Tijn, Jip, Jonas, Kay, Lars, Maarten, Milan, Nadieh, Stan, Anthony, Werner, Willy, Pieter, Bastiaan die samen 129 wedstrijden hebben gefloten. Ze kregen op voorhand een korte uitleg van Stan Claassen zodat ze wisten waar ze rekening mee moesten houden.

Door een mooi strak speelschema verliep het programma goed en werden alle wedstrijden op tijd gespeeld. Ook het weer zat mee want het was een warme zonnige dag. In kantine moesten ze achter de bar hard werken om alle klanten te voorzien van eten en drinken. Dankjewel voor de goede service. 's Morgens was het de beurt aan de pupillen die met heel veel plezier op het veld stonden. Er werden flink wat doelpunten gemaakt en of er nu verloren of gewonnen werd was voor vele niet belangrijk. Ze hadden vooral plezier met elkaar.

Ook het middagprogramma verliep op rolletjes. Kortom kunnen we praten over een zeer mooi en geslaagd en sportief toernooi. Mede door de vele complimenten de wij als organisatie kregen vanuit trainers en leiders weten we dat het allemaal goed geregeld was.
Natuurlijk gingen alle deelnemende teams met een mooie beker naar huis en dat is voor de meeste het belangrijkste want een beker maakt blije gezichten.

Daarna werd alles weer netjes opgeruimd en ook dan zie je hoe mooi het is dat andere mensen zonder het te vragen helpen bij het opruimen van de party tenten, legen van de prullenbakken en het opruimen van de kleedlokalen. Nogmaals een groot dankjewel aan alle mensen die ons vandaag hebben geholpen en natuurlijk alle deelnemende teams want het was een geweldige dag.

Tot volgend jaar!  Johan, Ron, Mark en Leonj

Nieuws

Tijdens de jaarvergadering op 11 oktober is Hilbert Kievit, zoals eerder aangekondigd, afgetreden als voorzitter van SJVV. Hilbert heeft de rol van voorzitter 5 jaar vervult en daar werd door Erwin...
De verkoopdag van SJVV artikelen was een groot succes! De bestelde SJVV artikelen kunnen op zaterdag 12 oktober tussen 9.00 en 11.00 uur worden opgehaald in de kantine van SJVV. Er kan gepind...
De kantinecommissie van SJVV zoekt enthousiaste medewerkers voor in de kantine.
Na het succes van vorig jaar willen we op vrijdag 27 september weer een straatvoetbaltoernooi organiseren op de parkeerplaats van SJVV. Hier ontstaat weer een heuse straatvoetbal Arena met...
Meer nieuws