Belavond vriendenloterij voor LED verlichting

10-11-2019
SJVV heeft al lang de wens om de verlichting op onze velden sterk te verbeteren via LED-verlichting. Om een deel van dit geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij! Op vrijdag 15 november tussen 18.30 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor SJVV. Hel jij ons mee?

Beste SJVV-ers,

SJVV heeft al lang de wens om de verlichting op onze velden sterk te verbeteren, dit zouden we heel graag met LED-verlichting willen realiseren. Hierdoor hebben we straks twee keer zoveel lichtopbrengst op de velden. Met dit project kunnen wij tevens meer dan 50% energie besparen en kunnen de lampen direct aan en uit worden gezet, dus is er geen opwarmtijd meer nodig. Hiervoor is natuurlijk veel geld voor nodig. Om een deel van dit geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!

Op vrijdag 15 november tussen 18.30u en 21.30u kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor SJVV. Als je meespeelt:

· De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club;
· Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de LED-verlichting kunnen realiseren. Help jij ons mee? Mocht je mee willen doen en op vrijdag 15 november niet bereikbaar zijn, laat dit dan even weten via via de link Interesse in deelname Vriendenloterij. Dan nemen wij op een later tijdstip contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Erwin

Nieuws

Een einde aan een bijzonder seizoen, waar we gelukkig vanaf 26 april tot aan nu nog veel hebben kunnen trainen met onze jeugdleden. Hopelijk blijven de versoepelingen elkaar opvolgen en kunnen we...
Op donderdag 2 juli en donderdag 9 juli zal de kantine van SJVV weer geopend zijn. We vragen iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem...
Om de content van de social media kanalen van onze vereniging te optimaliseren, zijn we op zoek naar een videomaker & -editor. Als videomaker en -editor help je het communicatieteam van SJVV met het...
Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Meer nieuws