Karlo Vullings SJVV-er van het jaar 2019

05-01-2020
Op zondag 5 januari werd de nieuwjaarsreceptie van SJVV gehouden. In een volle kantine blikte Erwin Matheij terug op het afgelopen jaar. 11 jubilarissen werden gehuldigd en Karlo Vullings werd uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2019.
Er werd terug gekeken op 2019, een jaar waarin voorzitter Hilbert Kievit afscheid nam als voorzitter van SJVV. Bekend werd gemaakt dat Willem Aarts volgend seizoen afscheid neemt als trainer van SJVV en dat Willem opgevolgd zal worden door Johny Nooijen die eerder van 2010 tot 2013 trainer was van SJVV.
 
Zoals gebruikelijk werden de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd en dat waren er dit jaar 11. Vijf jubilarissen waren 25 jaar lid van SJVV: Noah Bouwmans, Alex van Bussel, Daniël Gielen, Hans van de Voort en Peter Driessen. 40 jaar lid waren Peter van den Akker, Marco van Cuijk en Mark van Dam en 50 jaar lid waren Kees Bouwmans en Ronnie van den Akker. Harrie Keunen werd gehuldig met zijn 70 jarig lidmaatschap. Presentatoren Erwin Matheij en Hans van Oosterhout haalden samen met de jubilarissen mooie herinneringen op.

Karlo Vullings werd uitgeroepen tot SJVV-er van het jaar 2019. Een titel die jaarlijks vergeven wordt aan iemand die in een jaar bijzondere verdiensten heeft verleend voor SJVV. Karlo is al jaren iemand die zich bijzonder inzet voor SJVV op allerlei gebieden, maar vooral as leider en trainer. Het afgelopen jaar heeft hij een grote bijdrage geleverd in de renovatie van de bar en kantine van SJVV. De titel is mooie erkenning voor Karlo's enorme inzet.


Op de foto van links naar rechts, staand Alex van Bussel, Daniël Gielen, Peter Driessen, Harrie Keunen, Ronnie van den Akker, Hans van de Voort, Peter van den Akker, Mark van Dam en Kees Bouwmans. Zittend links Marco van Cuijk en Rechts Carlo Vullings.

Meer foto's klik HIER.

Nieuws

Onze jeugd is begonnen met trainen en de basisscholen gaan op 11 mei weer van start. Dat geeft ons hoop dat we ook in 2020 het jeugdkamp kunnen organiseren voor alle basisschoolkinderen die lid zijn...
(LET OP: INMIDDELS VRIJGEGEVEN DOOR GEMEENTE). Ons sportpark vanaf woensdag weer open voor trainingen van onze jeugd onder begeleiding van een trainer!
We merken dat de coronacrisis veel extra werk met zich meebrengt en ondertussen moeten we ons klaarmaken voor het volgend seizoen. Daarnaast hebben we te maken met vrijwilligers die aangeven te gaan...
Om in deze tijden toch weer eens contact te hebben met onze JO10-1 talenten en om te zorgen voor de nodige afwisseling besloten we als leiding om de spelers uit te dagen voor een heuse Challenge. Aan...
De jeugd van SJVV krijgt tijdens deze bijzondere tijd allerlei leuke opdrachten voorgelegd om op die manier leuk samen bezig te zijn. Een van de uitdagingen is om een spreuk te bedenken en/of...
Meer nieuws