SJVV investeert in ledverlichting velden

18-06-2020
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem ingestemd met de plannen.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De huidige situatie, toekomstige situatie, planning en het financiële plaatje zijn compleet en duidelijk toegelicht door de projectgroep. Zie notulen van de vergadering voor meer details met betrekking tot het plan.
 
Na deze toelichting werden diverse goede vragen gesteld waar de projectgroep goed antwoord op kon geven. Dit kwam zeker tot uiting toen na afloop van de vragenronde het bestuur de aanwezigen toestemming vroeg voor de investering. Deze werd unaniem gegeven!
 
De werkzaamheden zullen zsm opgestart gaan worden zodat wanneer er weer verlichting nodig zal zijn tijdens de trainingen de velden voorzien zijn van de nieuwe ledverlichting. Met de extra lichtopbrengst zullen de trainingsmogelijkheden en de veiligheid van de spelers en trainers aanzienlijk verbeteren.
 
Contributie
Vanwege de Coronacrisis zijn alle competities eerder beëindigd en de trainingsmogelijkheden langere tijd aanzienlijk verminderd. Vandaar dat het bestuur enkele vragen heeft gekregen van leden of een deel van de contributie terug betaald zou worden. Aangezien de vaste kosten (veldonderhoud, afschrijvingen, spelmaterialen, hypotheek)  gewoon doorlopen, we te kampen hebben met gederfde kantine inkomsten en we de mogelijkheid bieden om langer door te trainen tot de zomervakantie is er geen mogelijkheid tot teruggave van een deel van het contributiegeld. Het bestuur vraagt om begrip hiervoor van de leden.
 

Nieuws

Een einde aan een bijzonder seizoen, waar we gelukkig vanaf 26 april tot aan nu nog veel hebben kunnen trainen met onze jeugdleden. Hopelijk blijven de versoepelingen elkaar opvolgen en kunnen we...
Op donderdag 2 juli en donderdag 9 juli zal de kantine van SJVV weer geopend zijn. We vragen iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem...
Om de content van de social media kanalen van onze vereniging te optimaliseren, zijn we op zoek naar een videomaker & -editor. Als videomaker en -editor help je het communicatieteam van SJVV met het...
Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Meer nieuws