Online workshop Clubsupport

04-02-2021
Op maandag 8 februari organiseert Clubsupport een online workshop blessurepreventie. Clubsupport is bedoeld voor trainers en sporters en wordt aangeboden door JVDI De Fysioclub, waarmee SJVV al jaren samenwerkt. Interesse? Lees dan verder en geef je op.
Beste SJVV-ers,

Via deze weg nemen wij contact met je op omtrent de clubsupport workshop die door JVDI De Fysioclub wordt gegeven. Clubsupport is een onderdeel en dienst wat we aanbieden binnen de Fysioclub. Clubsupport biedt o.a. advies en voorlichting, sportmedische begeleiding, bemiddeling bij doorverwijzing. Ook blessurepreventie is daarbij een belangrijk onderdeel, die tijdens en na de coronaperiode erg belangrijk is voor jullie als sporters en trainers. Via deze workshop proberen wij (fysiotherapeuten) inzicht te geven om na een coronaperiode preventief als team of met een individu aan de slag te kunnen gaan met het opbouwen van zijn of haar belastbaarheid. Er zal naast theorie ook praktische tips gegeven worden om blessures te voorkomen en de belastbaarheid verantwoord op te bouwen. 
 
De workshop wordt gegeven op  Maandag 08-02-2020 om 19:30-20:30uur. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om de workshop fysiek uit te voeren daarom is ervoor gekozen om deze online aan te bieden.  


Om uiteindelijk zoveel mogelijk trainers/sporters van informatie te kunnen voorzien, proberen wij via verschillende kanalen te werven. Ook jij kunt ons daarbij helpen om via de socials omliggende trainers of sporters te motiveren om deel te nemen aan deze workshop. Schroom daarbij niet om deze mail door te sturen binnen de vereniging of richting collega sporters. 

Meld je aan via onderstaande link; 
AANMELDEN  

Later krijg je een mail met een link en de noodzakelijke uitleg om deel te nemen aan de online workshop. Hopelijk zien we je maandagavond 8 februari om 19:30

Met sportieve groeten, 

De Fysioclub

Nieuws

Vanaf vandaag kun je je weer aanmelden voor de vriendinnenvoetbalavond! Op vrijdag 21 mei zullen we van 16u tot 20u een leuke avond verzorgen voor de vriendinnen van SJVV.
Natuurlijk zijn wij allemaal fan van SJVV. Zelfs in coronatijd is er van alles georganiseerd. In tussentijd is er led verlichting geplaatst en wordt er een veld gerenoveerd. We zitten dus niet stil....
Op 1 mei wordt er op Sportpark Den Dreef een groot oranjefestival georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Geef je snel op via KNVB.NL/ONSORANJE. Deelname is gratis!
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022...
Dat je in deze onzekere tijd (Corona) zomaar effe wat werkzaamheden uit kan gaan voeren is niet vanzelfsprekend. Maar vanwege de inzet en betrokkenheid van onze welwillende vrijwilligers zijn de...
Meer nieuws