Start renovatie veld 2

29-03-2021
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022 weer kunnen beschikken over dit veld. Dit houdt in dat "Veld 2" de komende maanden niet bespeelbaar zal zijn.
De renovatie houdt o.a. in dat drainage slangen worden aangebracht, de samenstelling van de toplaag wordt verbeterd en dat daarbij het veld opnieuw ingezaaid wordt. Het vraagt voor iedereen wel wat extra flexibiliteit met betrekking tot trainingsavonden en hopelijk nog een aantal wedstrijden. Ook zullen we het hoofdveld gaan inzetten op trainingsavonden.

Veld 2 is dus voor de komende tijd niet bespeelbaar maar mag ook absoluut niet betreden worden zodat, het jonge gras en daarmee het nieuwe veld een beste kans krijgt!  We hopen op jullie begrip en medewerking, maar dit alles moet leiden tot meer voetballen en minder afgelastingen!
 
Met sportieve groet en hopelijk groeizaam mooi weer,

Bestuur SJVV
 

Nieuws

Vanaf vandaag kun je je weer aanmelden voor de vriendinnenvoetbalavond! Op vrijdag 21 mei zullen we van 16u tot 20u een leuke avond verzorgen voor de vriendinnen van SJVV.
Natuurlijk zijn wij allemaal fan van SJVV. Zelfs in coronatijd is er van alles georganiseerd. In tussentijd is er led verlichting geplaatst en wordt er een veld gerenoveerd. We zitten dus niet stil....
Op 1 mei wordt er op Sportpark Den Dreef een groot oranjefestival georganiseerd voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. Geef je snel op via KNVB.NL/ONSORANJE. Deelname is gratis!
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022...
Dat je in deze onzekere tijd (Corona) zomaar effe wat werkzaamheden uit kan gaan voeren is niet vanzelfsprekend. Maar vanwege de inzet en betrokkenheid van onze welwillende vrijwilligers zijn de...
Meer nieuws