SJVV - SV Brandevoort 2-2

24-02-2019
SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
SJVV – Brandevoort  2-2

De eerste heft was duidelijk voor de thuisploeg. Zonder een veldoverwicht te krijgen was het SJVV, dat de meeste kansen kreeg. In de 16de minuut leidde dit tot het eerste doelpunt. Stefan van den Akker gaf een mooie pass op Maikel van der Steen, die doeltreffend afrondde en de 1-0 aantekende.
Even later was het opnieuw Stefan van den Akker, die Maikel van der Steen op maat bediende. Deze draaide zich vervolgens goed weg van zijn tegenstander  en maakte de 2-0. In de 41 ste minuut wederom dezelfde situatie, maar dit keer leidde dit niet tot een doelpunt. Dennis Bouwmans had in de slotfase de marge naar 3-0 kunnen brengen. Hij stoomde vanuit de achterhoede op tot in het strafschopgebied van de tegenstander, maar stuitte op de keeper. Het bleef derhalve bij een 2-0 ruststand.
In de tweede helft was SV Brandevoort duidelijk de bovenliggende partij. SJVV moest ver terug en SJVV keeper, Mario van Grunsven moest meermalen handelend optreden om een doelpunt te voorkomen.  In de 83ste minuut bracht de uitploeg de spanning terug in de wedstrijd. Wessel van Aarts schoot vanaf 16 meter de bal in de rechter benedenhoek en dit betekende de 2-1.
De druk werd opgevoerd en uit een voorzet in de slotminuten werd een voorzet ongelukkig nog in eigen doel geschoten bij SJVV en werd de einduitslag op 2-2 bepaald.
 

Nieuws

Op vrijdag 12 april wordt de jaarlijkse kaderfeestavond gehouden. Iedereen die het afgelopen seizoen als vrijwilliger een bijdrage heeft geleverd aan SJVV wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De...
SJVV verzuimde om in de eerste helft de mokerslag uit te delen en moest in de tweede helft nog een gelijk spel toestaan.
Op donderdag 28 februari gaat om 20.30 uur het carnavalsbal van SJVV van start in de kantine van SJVV. Het is feest met DJ Tom van Leeuwen. Een biertoren kost 20 euro. Wie is het mooiste verkleed?...
Er gaat een pupillentrainers cursus starten bij SJVV. Belangstellende kunnen zich melden bij Wim van dongen: w.dongen@chello.nl.
Met afschuw heeft het bestuur kennis genomen van een incident met een van onze leden Stan Claassen. Stan was gisteren scheidsrechter bij een wedstrijd in Limburg. Tegen het einde van de wedstrijd...
Meer nieuws