Wedstrijd veteranen loopt pijnlijk af

22-10-2019
Op zaterdag 19 oktober kreeg de wedstrijd van de veteranen in en tegen Walsberg een abrupt einde. Een verslag van hoe het kan lopen als een overtreding onbedoeld verkeerd uit valt.
Hoe kan het gaan…… op zaterdag 19 oktober stond voor de veteranen de wedstrijd tegen de Walsberg op het programma. Na een aantal mindere weken stonden de neuzen weer allemaal dezelfde kant op. Natuurlijk organiseerde de stichting Vette Haren 's avonds weer een mooi feest dus dat kwam de sfeer zeker ten goede. De wedstrijd begon en Walsberg was de bovenliggende partij. Maar dan staan er ook wel een paar zeer aardige spelers op het veld. Maar wij weten dat we het ook moeten hebben van onze inzet en deden er dan ook alles aan om het Walsberg moeilijk te maken. En dat lukte vrij aardig. Onze keeper Johan hield er een paar goede ballen uit en na een 0-2 achterstand wist Bert met de aansluitingstreffer de spanning weer geheel terug te brengen.

Tijdens de rust wat omzettingen in ons elftal waardoor we wat meer in balbezit waren. Helaas scoorde zij de 1-3. Wij bleven doorgaan maar helaas kwam er een abrupt einde aan onze wedstrijd. Jeroen van de Mortel speelde linksachter op het veld zijn mannetje uit en wilde de bal naar voren spelen. Maar dit werd door de speler van Walsberg voorkomen alleen viel de overtreding op Jeroen volledig verkeerd uit. Hij werd op zijn standbeen geraakt die vast stond aan de grond. Het was duidelijk zichtbaar dat dit foute boel was. Niet alleen door het schreeuwen van Jeroen maar ook de zichtbare blessure die hij hierbij opgelopen had. Op dat moment zie je de positieve kanten van de veteranen. Meerdere spelers ontfermde zich over Jeroen en meteen werd er juist gehandeld en de ambulance gebeld.

Zichtbaar was bij alle spelers van hun gezicht af te lezen dat dit een flinke impact had op iedereen. Ook de speler van Walsberg die notabene jaren vrijwilliger is geweest bij SJVV was zichtbaar aangedaan. Ook hij werd door meerdere spelers bijgestaan want iedereen wist dat er absoluut geen intentie was om iemand zo'n zware blessure toe te brengen. Nadat de ambulance Jeroen mee had genomen naar het ziekenhuis appte later Jeroen zelf al met de status van zijn voet. Enkelbanden afgescheurd, z'n kuitbeen en enkel gebroken. Kortom een zeer zware blessure waar Jeroen nog langere tijd van zal moeten herstellen.

Zo kan een mooie sportieve wedstrijd toch plotseling een hele andere wending krijgen. Bij deze wedstrijd waren vandaag dan ook alleen maar verliezers en we wensen Jeroen heel veel beterschap met zijn herstel. Zet 'm op Jeroen!

Nieuws

Een einde aan een bijzonder seizoen, waar we gelukkig vanaf 26 april tot aan nu nog veel hebben kunnen trainen met onze jeugdleden. Hopelijk blijven de versoepelingen elkaar opvolgen en kunnen we...
Op donderdag 2 juli en donderdag 9 juli zal de kantine van SJVV weer geopend zijn. We vragen iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden.
Vrijdag 12 juni heeft het bestuur tijdens een extra ledenvergadering het plan om de huidige verlichting te vervangen door ledverlichting toegelicht. De ledenvergadering heeft daarbij unaniem...
Om de content van de social media kanalen van onze vereniging te optimaliseren, zijn we op zoek naar een videomaker & -editor. Als videomaker en -editor help je het communicatieteam van SJVV met het...
Op vrijdag 12 juni vindt er een extra ledenvergadering waarin er door het bestuur een toelichting wordt gegeven op een plan voor aanschaf van nieuwe ledverlichting. De vergadering vangt aan om 20.00...
Meer nieuws