Beheer teampagina's website nieuwe seizoen

21-08-2021
Zijn jullie ook enthousiast over het nieuwe seizoen? We hebben de teampagina's voor de jeugd al vast in de nieuwe indeling gezet zodat de teampagina's gevuld kunnen worden. Omdat sommige hier al mee begonnen zijn hebben we de inhoud van reeds gevulde pagina's laten staan. Kijk zelf even of deze up-to-date is. Wil je autorisatie aanvragen voor het beheren van zo'n pagina, lees dan even verder.
De teampagina's worden beheerd door vertegenwoordigers van teams zelf. Dat kunnen leiders, trainers, spelers of ouders zijn. Wil jij de pagina van je team beheren (overleg dat wel even met je teamgenoten), dan kun je hiervoor autorisatie aanvragen (of laten wijzigen) door een mail te sturen naar communicatie.sjvvdeurne@gmail.com.

Nadat je autorisatie hebt aangevraagd en deze is goedgekeurd en verwerkt, ontvang je een mail als bevestiging. Bij de eerste keer inloggen (met je eigen e-mail adres als gebruikersnaam) moet je een wachtwoord aanmaken. Daarna kun je inloggen en de pagina naar eigen believen invullen. Dat wijs zichzelf normaliter wel. Inloggen kan via de volgende LINK die overigens ook te vinden is op de website onder Clubinfo/Inloggen website.

Voor de teampagina's van de senioren vindt normaliter wat minder frequent een 'wisseling van de wacht' plaats. Ook autorisatieverzoeken voor deze teams kunnen via bovenstaand e-mail adres worden aangevraagd.

Veel succes met het vullen van de pagina's! Op naar een hopelijk mooi nieuw seizoen.

Commissie PR & Communicatie

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2022-2023. Gedurende het seizoen 2021-2022 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Het onderhoud van de velden is begonnen, waardoor deze niet meer betreden mogen worden. Gelieve hier rekening mee te houden.
De uitslag van de loterij die gehouden is tijdens de goederen-en dienstenveiling die plaats vond op zaterdag 4 juni is bekend. Prijzen kunnen worden afgehaald in de kantine van SJVV.
In het weekend van 3, 4 en 5 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten. Hoogtepunt was de goederen-en...
Einde van het voetbalseizoen, en dus is het ook weer de hoogste tijd om alle kaderleden en shirtsponsoren extra te bedanken voor hun vrijwillige en tomeloze inzet en steun!!! Dit doen we op zaterdag...
Meer nieuws