Beheer teampagina's website nieuwe seizoen

21-08-2021
Zijn jullie ook enthousiast over het nieuwe seizoen? We hebben de teampagina's voor de jeugd al vast in de nieuwe indeling gezet zodat de teampagina's gevuld kunnen worden. Omdat sommige hier al mee begonnen zijn hebben we de inhoud van reeds gevulde pagina's laten staan. Kijk zelf even of deze up-to-date is. Wil je autorisatie aanvragen voor het beheren van zo'n pagina, lees dan even verder.
De teampagina's worden beheerd door vertegenwoordigers van teams zelf. Dat kunnen leiders, trainers, spelers of ouders zijn. Wil jij de pagina van je team beheren (overleg dat wel even met je teamgenoten), dan kun je hiervoor autorisatie aanvragen (of laten wijzigen) door een mail te sturen naar communicatie.sjvvdeurne@gmail.com.

Nadat je autorisatie hebt aangevraagd en deze is goedgekeurd en verwerkt, ontvang je een mail als bevestiging. Bij de eerste keer inloggen (met je eigen e-mail adres als gebruikersnaam) moet je een wachtwoord aanmaken. Daarna kun je inloggen en de pagina naar eigen believen invullen. Dat wijs zichzelf normaliter wel. Inloggen kan via de volgende LINK die overigens ook te vinden is op de website onder Clubinfo/Inloggen website.

Voor de teampagina's van de senioren vindt normaliter wat minder frequent een 'wisseling van de wacht' plaats. Ook autorisatieverzoeken voor deze teams kunnen via bovenstaand e-mail adres worden aangevraagd.

Veel succes met het vullen van de pagina's! Op naar een hopelijk mooi nieuw seizoen.

Commissie PR & Communicatie

Nieuws

Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 4 t/m 25 oktober 2021 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen om zo via Rabo ClubSupport die verenigingen te steunen. Elke stem is geld...
De bestelde SJVV kleding is binnen!
Hallo allemaal, mijn naam is Jens van Dinther en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal in de jo10-3 van SJVV en sta daar het liefste in de spits om goals te maken. Mijn favoriete club is PSV en mijn grote...
In 2023 bestaat SJVV 75 jaar en dat willen we op grootse wijze met elkaar vieren. Om de festiviteiten rondom dit jubileum voor te bereiden is het bestuur bezig met het formeren van een...
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Meer nieuws