SJVV  KANTINE
Met veel plezier willen we er voor zorgen dat de kantine een echte "Clubplek" is. Want binnen een club als SJVV draait het niet alleen om de prestatie op het veld, maar vinden we het leuk elkaar ook te treffen na de wedstrijd in de kantine. Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven en te genieten van ons brede assortiment.

Om er voor te zorgen dat SJVV de gezelligste club van Deurne en omstreken blijft (dat vinden wij ;-)), zijn er diverse activiteiten die door het jaar heen in en om de kantine georganiseerd worden.

Uiteraard is er de mogelijkheid om de kantine 'af te huren' voor bijvoorbeeld teamfeesten, een seniorenfeest of andere clubactiviteiten. Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een email met daarin je idee, met hoeveel personen je wilt komen, wanneer je je activiteit wilt houden en je contactgegevens. Wij nemen dan spoedig contact met je op!


Alle zaken rondom de kantine, worden besproken in de kantinecommissie. Deze commissie bestaat uit:
- Diny van der Linden
- Priyantha Kievit
- Jan Kievit (aansluiting vanuit het bestuur)

Wil je ook komen werken in de kantine? Neem dan contact op met Diny via dinyvdlinden@gmail.com.
 
"Ben je tevreden vertel het anderen, heb je klachten vertel het ons"
Openingstijden:
De openingstijden variëren, omdat de wedstrijdtijden nogal kunnen verschillen. Openingsdagen zijn in ieder geval donderdagavond en zaterdag en zondag de hele dag (mits het weer goed is). Bij vragen neem contact op met Diny.
 
Gevarieerd eet- en drankassortiment:
Met de verscheidenheid aan teams bij de mannen en vrouwen proberen wij tegemoet te komen aan de wensen van alle SJVV-ers en hebben we buiten het heerlijke kopje koffie en een glaasje bier een ruim aanbod van dranksoorten in onze koelingen.


Pinnen in de kantine? Ja, graag!

 


 
 

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws