Laola veld

Er zijn een aantal regels waar eenieder zich aan zal moeten houden bij het betreden van het Laolaveld:
  • Entree altijd via het poortje
  • Alvorens het veld te betreden altijd de schoenen borstelen via mat en/of bezem
  • Het is niet toegestaan etenswaren mee te nemen op het veld
Leden die herhaaldelijk deze regels overtreden zullen tijdelijk de toegang ontzegd worden tot het betreffende speelveld.
 
Het Laolaveld kan alleen gebruikt worden indien de toegang tot het sportpark ook vrij is. Dit betekent in de praktijk dat er gevoetbald kan worden als Riny van Hoek aanwezig is of als het veld besproken is en de toegang tot het sportpark is verschaft. Dit laatste altijd onder toezicht van een volwassene.
 
Bezetting:
Op maandag tot en met donderdag zullen de avonden worden ingedeeld als training. Ieder team dat ingedeeld wil worden kan dit aangeven bij de coördinator. 
 
Op zaterdag is het veld bij afgelastingen beschikbaar voor de jeugd tot 17.00 uur.
Na 17.00 uur kunnen overige teams hiervoor inschrijven.
 Op zondag kunnen de senioren inschrijven voor het veld.
 
Bij centraal geregelde toernooien kan het bestuur een indeling altijd overschrijven, mits tijdig aangegeven.
 
Let wel inschrijven is altijd verplicht en is afgebakend in tijd, zodat jeugdleden altijd weten hoe lang ze moeten wachten alvorens ze het veld weer kunnen gebruiken.
 
Wil je graag met je team gebruik maken van het laola-veld, dan kun je dit reserveren via Erwin Matheij.

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws