Laola veld

Er zijn een aantal regels waar eenieder zich aan zal moeten houden bij het betreden van het Laolaveld:
  • Entree altijd via het poortje
  • Alvorens het veld te betreden altijd de schoenen borstelen via mat en/of bezem
  • Het is niet toegestaan etenswaren mee te nemen op het veld
Leden die herhaaldelijk deze regels overtreden zullen tijdelijk de toegang ontzegd worden tot het betreffende speelveld.
 
Het Laolaveld kan alleen gebruikt worden indien de toegang tot het sportpark ook vrij is. Dit betekent in de praktijk dat er gevoetbald kan worden als Riny van Hoek aanwezig is of als het veld besproken is en de toegang tot het sportpark is verschaft. Dit laatste altijd onder toezicht van een volwassene.
 
Bezetting:
Op maandag tot en met donderdag zullen de avonden worden ingedeeld als training. Ieder team dat ingedeeld wil worden kan dit aangeven bij de coördinator. 
 
Op zaterdag is het veld bij afgelastingen beschikbaar voor de jeugd tot 17.00 uur.
Na 17.00 uur kunnen overige teams hiervoor inschrijven.
 Op zondag kunnen de senioren inschrijven voor het veld.
 
Bij centraal geregelde toernooien kan het bestuur een indeling altijd overschrijven, mits tijdig aangegeven.
 
Let wel inschrijven is altijd verplicht en is afgebakend in tijd, zodat jeugdleden altijd weten hoe lang ze moeten wachten alvorens ze het veld weer kunnen gebruiken.
 
Wil je graag met je team gebruik maken van het laola-veld, dan kun je dit reserveren via Erwin Matheij.

Nieuws

Het is SJVV opnieuw niet gelukt om de eerste overwinning van de competitie te boeken. In een wederom slordige wedstrijd waren de Bakelnaren op het kunstgras een maatje te groot: 3-1.
Op vrijdag 8 november is de jaarlijkse ledenvergadering gepland, aanvang 20:00 uur. Leden van SJVV worden van harte uitgenodigde om deze vergadering bij te wonen. Notulen van de vergadering van...
Het is een zwaar gehavend SJVV niet gelukt om een resultaat te boeken. Tegen De Braak werden er een handvol vaste krachten node gemist en werd uiteindelijk met 4-1 verloren. Door de vele afwezigen...
SJVV heeft wederom de punten moeten delen met de tegenstander. Dit keer waren er 2 doelpunten nodig om wakker te worden, het werd 2-2 tegen een geslepen Boskant. De 17-jarige Juul Goossens redde in...
Op de voorlopig laatste zomerse zondag wist SJVV niet te winnen van MVC uit de Mortel. In een rommelige wedstrijd kwam het niet verder dan 1-1.
Meer nieuws