SJVV  LIDMAATSCHAPInformatie over het lidmaatschap vind je op deze pagina. Bijvoorbeeld hoe je je aan kunt melden of af kunt melden, wat de contributie is en hoe de betaling van de contributie plaatsvindt. Voor vragen m.b.t. de ledenadministratie kun je terecht bij Yvonne Maas, bereikbaar via ledensjvv@outlook.com of 06-24954326.  

Aanmelden
Wil je je voor het eerst bij SJVV aanmelden, dan gaat dat via het invullen van het aanmeldingsformulier op deze pagina. Leden vanaf 10 jaar en ouder moeten bij het aanmelden ook een geldig legitimatiebewijs invullen en kunnen overleggen. Het nummer van dit legitimatiebewijs moet vermeld worden op het inschrijfformulier. 

Afmelden
Wil je je afmelden, dan kan dat alleen schriftelijk via het wijzigingsformulier. Dit dient te gebeuren vóór 30 juni van elk lopend seizoen. De contributieverplichting wordt aangegaan voor telkens een vol seizoen. Afmelden bij een leider of trainer wordt niet geaccepteerd als formele afmelding.


Wijzigingen
Wijzigingen in je gegevens kun je doorgeven via het wijzigingsformulier. Sommige gegevens kunnen tegenwoordig ook via de app van voetbal.nl worden gewijzigd. Hiervoor moet je je wel eerst geregistreerd hebben bij deze app. Voetballende leden die stoppen met voetballen maar RUSTEND LID willen blijven, dienen dit via het wijzigingsformulier door te geven i.v.m. aanpassing van de contributie.


Overschrijving van de ene naar de andere voetbalvereniging
Voor overschrijvingen van leden naar andere voetbalverenigingen geldt het volgende:
  • Wil je van SJVV overstappen naar een andere vereniging, meld je voor overschrijving dan tijdig aan bij de nieuwe vereniging. Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier dat de betreffende club verstrekt.
  • Wil je van een andere vereniging naar SJVV overstappen, gebruik dan ons aanmeldingsformulier.
De rest gaat automatisch en wordt tussen de verenigingen onderling geregeld via Sportlink. De KNVB hanteert wel een uiterste overschrijvingstermijn die doorgaans ergens medio juni stopt. Zie hiervoor de website van de KNVB, regio Zuid 2.

Wij adviseren om overschrijvingen uiterlijk 1 juni bij de nieuwe vereniging aan te melden.

Contributie
 
 LIDMAATSCHAP
 
SEIZOEN 2023-2024
 
SEIZOEN 2024-2025
 
 Mini's (t/m5 jaar) € 63,00 €    65,00
 Pupillen (6 t/m 11  jaar) €   90,00 €    93,00
 Junioren (12 t/m 17 jaar) € 115,00 €    118,00
 Senioren (actief) (18+) € 152,00 €    157,00
 Rustend lid € 46,00 €    46,00


 

Gezinskorting
Voor gezinnen met 4 of méér leden bestaat een kortingsregeling: bij 4 leden ontvangt u 25% korting voor het jongste lid, bij 5 leden 50% korting voor het jongste lid en 25% korting voor elk daaropvolgende lid.  

Betaling
De betaling vindt plaats d.m.v. een automatische incasso per jaar. Bij aanmelding van een nieuw lidmaatschap brengen we eenmalig € 5,00 aan administratiekosten in rekening. 

Contributiebedragen ben je verschuldigd over één heel seizoen. Ook als een afmelding gedurende het seizoen of te laat (na 1 juni van het lopende seizoen) wordt doorgegeven. 

Aanmaning en speelgerechtigdheid
Als incasso niet mogelijk is ontvang je een herinneringsnota met daarop de resterende contributie voor het hele seizoen en daarbij een eerste administratieve verhoging van € 2,00. Deze moeten binnen de aangegeven termijn betaald zijn aan SJVV.

Indien betaling niet binnen de genoemde termijn is ontvangen, ben je na deze datum niet meer speelgerechtigd en zal de spelerspas in bewaring worden genomen door het bestuur van SJVV.

Nieuws

SJVV heeft de punten voor de tweede maal in eigen huis weten te houden: tegen een sterk geacht TSC'04 werd het 2-0 voor de rood-witten. Remco van de Akker en jeugdspeler Maarten Vaassen waren de...
Op vrijdag 10 november is de jaarlijkse ledenvergadering gepland, aanvang 20:00 uur. Leden van SJVV worden van harte uitgenodigde om deze vergadering bij te wonen. Notulen van de vergadering van...
Met droefheid ontvingen wij het bericht van het overlijden van ons lid "Toon van Goch". Toon was vanaf het prille begin lid van onze vereniging, en afgelopen zomer mochten we hem huldigen met zijn...
PLUS Bouwmans start unieke actie. Je kunt deze winter namelijk voetbalplaatjes sparen, en dit keer van onze eigen SJVV spelers ter ere van ons 75 jarig bestaan! Voor 1 en/of 7 oktober worden alle...
We hebben 20 teams! We gaan dus spelen met een vol speelschema. Het straatvoetbaltoernooi begint om 16.00u en zal rond 20.00uur afgelopen zijn. Er zijn lekkere drankjes en hapjes te halen in het...
Meer nieuws