SJVV  LIDMAATSCHAPInformatie over het lidmaatschap vind je op deze pagina. Bijvoorbeeld hoe je je aan kunt melden of af kunt melden, wat de contributie is en hoe de betaling van de contributie plaatsvindt. Voor vragen m.b.t. de ledenadministratie kun je terecht bij Yvonne Maas, bereikbaar via ledensjvv@outlook.com.  

Aanmelden
Wil je je bij SJVV aanmelden, kan dat via het aanmeldformulier
. Heb je al eerder bij een andere club gevoetbald, geef dat dan aan op het formulier.

Afmelden
Wil je je afmelden, dan kan dat alleen schriftelijk via het wijzigingsformulier. Dit dient te gebeuren vóór 30 juni van elk lopend seizoen. De contributieverplichting wordt aangegaan voor telkens een vol seizoen. Afmelden bij een leider of trainer wordt niet geaccepteerd als formele afmelding.


Wijzigingen
Wijzigingen in je gegevens kun je doorgeven via het wijzigingsformulier. Sommige gegevens kunnen tegenwoordig ook via de app van voetbal.nl worden gewijzigd. Hiervoor moet je je wel eerst geregistreerd hebben bij deze app. Voetballende leden die stoppen met voetballen maar RUSTEND LID willen blijven, dienen dit via het wijzigingsformulier door te geven i.v.m. aanpassing van de contributie.


Overschrijving van de ene naar de andere voetbalvereniging
Voor overschrijvingen van leden naar andere voetbalverenigingen geldt het volgende:
  • Wil je van SJVV overstappen naar een andere vereniging, meld je voor overschrijving dan tijdig aan bij de nieuwe vereniging. Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier dat de betreffende club verstrekt.
  • Wil je van een andere vereniging naar SJVV overstappen, gebruik dan het aanmeldformulier.
De rest gaat automatisch en wordt tussen de verenigingen onderling geregeld via Sportlink. De KNVB hanteert wel een uiterste overschrijvingstermijn die doorgaans ergens medio juni stopt. Zie hiervoor de website van de KNVB, regio Zuid 2.

Wij adviseren om overschrijvingen uiterlijk 1 juni bij de nieuwe vereniging aan te melden.

Contributie (peildatum 1 juli)
 
 LIDMAATSCHAP
 
SEIZOEN 2023-2024
 
SEIZOEN 2024-2025
 
 Mini's (t/m 5 jaar) € 63,00 €    65,00
 Pupillen (6 t/m 11  jaar) €   90,00 €    93,00
 Junioren (12 t/m 17 jaar) € 115,00 €    118,00
 Senioren (actief) (18+) € 152,00 €    157,00
 Rustend lid € 46,00 €    46,00


 
  
Betaling
De betaling vindt plaats d.m.v. een automatische incasso per jaar. Bij aanmelding van een nieuw lidmaatschap brengen we eenmalig € 5,00 aan administratiekosten in rekening. 

Contributiebedragen ben je verschuldigd over één heel seizoen. Ook als een afmelding gedurende het seizoen of te laat (na 1 juni van het lopende seizoen) wordt doorgegeven. 

Aanmaning en speelgerechtigdheid
Als incasso niet mogelijk is ontvang je een herinneringsnota met daarop de resterende contributie voor het hele seizoen en daarbij een eerste administratieve verhoging van € 2,00. Deze moeten binnen de aangegeven termijn betaald zijn aan SJVV.

Indien betaling niet binnen de genoemde termijn is ontvangen, ben je na deze datum niet meer speelgerechtigd en zal de spelerspas in bewaring worden genomen door het bestuur van SJVV.

Nieuws

Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
SJVV Dames 1 heeft voor het eerst in de historie de beker weten te winnen ten koste van Schaesberg. Op het neutrale sportpark 'Op den Toren' in Born werden de strafschoppen net iets beter genomen...
Meer nieuws