SJVV  LIDMAATSCHAP



Informatie over het lidmaatschap vind je op deze pagina. Bijvoorbeeld hoe je je aan kunt melden of af kunt melden, wat de contributie is en hoe de betaling van de contributie plaatsvindt. Voor vragen m.b.t. de ledenadministratie kun je terecht bij Yvonne Maas, bereikbaar via ledensjvv@outlook.com.  

Aanmelden
Wil je je voor het eerst bij SJVV aanmelden, dan gaat dat via het invullen van het aanmeldingsformulier op deze pagina. Leden vanaf 10 jaar en ouder moeten bij het aanmelden ook een geldig legitimatiebewijs invullen en kunnen overleggen. Het nummer van dit legitimatiebewijs moet vermeld worden op het inschrijfformulier. 

Afmelden
Wil je je afmelden, dan kan dat alleen schriftelijk via het wijzigingsformulier. Dit dient te gebeuren vóór 30 juni van elk lopend seizoen. De contributieverplichting wordt aangegaan voor telkens een vol seizoen. Afmelden bij een leider of trainer wordt niet geaccepteerd als formele afmelding.


Wijzigingen
Wijzigingen in je gegevens kun je doorgeven via het wijzigingsformulier. Sommige gegevens kunnen tegenwoordig ook via de app van voetbal.nl worden gewijzigd. Hiervoor moet je je wel eerst geregistreerd hebben bij deze app. Voetballende leden die stoppen met voetballen maar RUSTEND LID willen blijven, dienen dit via het wijzigingsformulier door te geven i.v.m. aanpassing van de contributie.


Overschrijving van de ene naar de andere voetbalvereniging
Voor overschrijvingen van leden naar andere voetbalverenigingen geldt het volgende:
  • Wil je van SJVV overstappen naar een andere vereniging, meld je voor overschrijving dan tijdig aan bij de nieuwe vereniging. Gebruik daarvoor het aanmeldingsformulier dat de betreffende club verstrekt.
  • Wil je van een andere vereniging naar SJVV overstappen, gebruik dan ons aanmeldingsformulier.
De rest gaat automatisch en wordt tussen de verenigingen onderling geregeld via Sportlink. De KNVB hanteert wel een uiterste overschrijvingstermijn die doorgaans ergens medio juni stopt. Zie hiervoor de website van de KNVB, regio Zuid 2.

Wij adviseren om overschrijvingen uiterlijk 1 juni bij de nieuwe vereniging aan te melden.

Contributie (peildatum 1 juli)
 
 LIDMAATSCHAP
 
SEIZOEN 2023-2024
 
SEIZOEN 2024-2025
 
 Mini's (t/m 5 jaar) € 63,00 €    65,00
 Pupillen (6 t/m 11  jaar) €   90,00 €    93,00
 Junioren (12 t/m 17 jaar) € 115,00 €    118,00
 Senioren (actief) (18+) € 152,00 €    157,00
 Rustend lid € 46,00 €    46,00






 

Gezinskorting
Voor gezinnen met 4 of méér leden bestaat een kortingsregeling: bij 4 leden ontvangt u 25% korting voor het jongste lid, bij 5 leden 50% korting voor het jongste lid en 25% korting voor elk daaropvolgende lid.  

Betaling
De betaling vindt plaats d.m.v. een automatische incasso per jaar. Bij aanmelding van een nieuw lidmaatschap brengen we eenmalig € 5,00 aan administratiekosten in rekening. 

Contributiebedragen ben je verschuldigd over één heel seizoen. Ook als een afmelding gedurende het seizoen of te laat (na 1 juni van het lopende seizoen) wordt doorgegeven. 

Aanmaning en speelgerechtigdheid
Als incasso niet mogelijk is ontvang je een herinneringsnota met daarop de resterende contributie voor het hele seizoen en daarbij een eerste administratieve verhoging van € 2,00. Deze moeten binnen de aangegeven termijn betaald zijn aan SJVV.

Indien betaling niet binnen de genoemde termijn is ontvangen, ben je na deze datum niet meer speelgerechtigd en zal de spelerspas in bewaring worden genomen door het bestuur van SJVV.

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws