Parkeerterrein veranderd in voetbal Arena

04-10-2022
Op vrijdag 23 september werd alweer het 5e straatvoetbaltoernooi bij SJVV georganiseerd en gelukkig dit keer onder mooie weersomstandigheden. Het parkeerterrein werd daarbij omgetoverd tot een echte voetbaltempel inclusief tribunes en verlichting. Op 2 velden werd er vanaf 's middag tot 's avonds laat gestreden voor de overwinningen.
De teams konden zich aanmelden en werden verdeeld in 3 leeftijds-categorieen, (jongste/middelste/oudste t/m 14 jaar). Uiteindelijke streden 18 teams in de poule-duels om de finale plekken en dat leverde mooie doelpunten op en af en toe een valpartijtje. Uiteindelijk ging de bekers mee naar huis van de volgende winnaars; Jong PSV, FC Fortnite en Frikandelbroodjes 1+1 gratis.

Tussendoor konden de spelers nog wat oefenen in een opblaas-panna-kooi en was er ook wat te eten en drinken voor vele belangstellende toeschouwers en spelers. het was een geslaagde dag en werd mede ondersteund door de regiotour van Helmond Sport en Alertshop. 

Hieronder staat het winnende teams FC Fortnite (middelste categorie onder 10/11)

Nieuws

Op vrijdag 4 november vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Notulen van deze vergadering zijn op de website geplaats. Wil je deze raadplegen, lees dan verder.
Op woensdag 21 december organiseert SJVV een sponsorloop voor de jeugd ten bate van het jubileum. De kinderen gaan rondjes (+-600m) rennen rondom de velden van SJVV. Het geheel wordt mooi aangekleed...
Johnny Nooijen (hoofdtrainer Heren 1) en Pieter Verbaarschot (hoofdtrainer Dames 1) zijn allebei bezig aan hun laatste seizoen bij onze vaandelteams. Johnny en Pieter geven aan dat ze toe zijn aan...
De kleding die op zaterdag 5 november is besteld kan op zaterdag 26 november tussen 11.00 en 12.00 uur worden opgehaald in de kantine van SJVV. Betalen bij afhalen kan uitsluitend via pin.
Op donderdag 1 december brengt de Sint een bezoek aan SJVV. Rond de klok van 21.00 uur verwacht hij de kantine te bezoeken. De avond is voor senioren en voor de 16+ jeugd. De Sint is altijd benieuwd...
Meer nieuws