Geslaagd feestweekend + uitslag loterij

09-06-2024
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal bekende Minimasters-toernooi en de jeugdprofdag. Er kan geconcludeerd worden dat het weekend zeer geslaagd was!
Op donderdagavond 6 juni werd afgetrapt met de kampioensreceptie. Dit jaar is de jeugd van SJVV erg succesvol. In de goed gevulde feesttent werden dit jaar vele kampioene gehuldigd. Jo17-1, Jo15-1, Jo13-1, Jo13-2, Jo12-2, Jo11-1, Jo11-2, Jo10-1, jo10-2, Jo9-1, Jo9-3, Jo7 werden kampioen en Dames 1 won de bekerfinale. Via de rode loper werden zijn alle kampioenen en bekerwinnaars in de feesttent onthaald, onder luid applaus van het aanwezig publiek.Op vrijdagavond 7 juni werden de biertafels de feesttent binnen geschoven en werden de pitchers tevoorschijn gehaald voor een biercantus met als thema je favoriete voetbalshirt. De avond stond onder leiding van cantusleider Frans Feest. Er werd lekker meegezongen en meegedaan tot in de late uurtjes.

Zaterdag 8 juni stond in het teken van het 18e MiniMasters-toernooi van SJVV, het welbekende 5 tegen 5-toernooi. Dit jaar namen ruim 60 teams deel die afkomstig waren uit de hele omgeving. Er werd gestreden op verschillende niveaus. De zaterdagavond werd afgesloten met een afterparty met vier bekende regionale dj's.

De uitslagen van de MiniMasters waren als volgt:
 
Prestatie
1. FC Rookworst
2. Kantelaars
3. Tante Rikie

 
Damesklasse
1. Geen bier geen angst
2. Grasdaners
3. 50 Shades of pils
 
Recreatie A
1. Zaalvoetbal d'n Sneazel
2. Dit jaar proberen we te winnen
3. Ako Techse Boys
Recreatie B
1. Boterbal
2. Die Veteranera
3. Skitjes
Recreatie C
1. Pec Zwolle Legends
2. MCM Liessel
3. Ut gi schon

De afsluiting op zondag was voor de jeugdleden van SJVV. Zij konden genieten van de jeugdprofdag. Een gezellige dag vol grote luchtkussens, afgewisseld met mooie voetbalactiviteiten. Ondertussen werden de kinderen verwend met een lekker drankje en een snack. Tevens werd de uitslag van de loterij bekendgemaakt:

PLUS cadeaukaart                             lot nr. 001269
PLUS cadeaukaart                             lot nr. 003127
Bon Potdeksel                                     lot nr. 002870
Bon Beekman & Beekman           lot nr. 001813
Bon Rhodos                                         lot nr. 003971
Mini BBQ                                              lot nr. 004107

Al met al wordt teruggekeken op een fantastisch zonnig weekend. Dank aan de organisatie!
 

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws