Verslag jubileumfeest 75 jaar SJVV

Verslag jubileumfeest 75 jaar SJVV

Het 75-jarig jubileumfeest van SJVV is groots gevierd van vrijdag 26 mei tot en met zondag 4 juni 2023. Een prachtig jubileumprogramma trok vele SJVV-ers en andere belangstellenden naar ons sportpark. Geluid alom is dat iedereen heeft genoten van een fantastisch jubileumfeest. Hulde aan de organisatie en alle vrijwilligers!

Dag 1 - vrijdag 26 mei

Het jubileumfeest werd geopend door acteur Frank Lammers die het clublied van SJVV op de hak nam. Daarna volgde de receptie van de kampioenen. Om 20.30 uur ging het openingsfeest van start met de band Empty Field.



Dag 2 - zaterdag 27 mei

Deze dag stond in het teken van de Jeugd Profdag, waarin de jeugd van 4 tot en met 15 jaar 'los' ging op allerlei leuke spelen. Natuurlijk werd er gezorgd voor een hapje en een drankje. Het weer was top. Om 19.00 uur ging het SJVV Sportgala van start met de feestband Lijn 7.











Dag 3 - zondag 28 mei

De jaarlijkse Mini Masters mochten niet ontbreken in de jubileumactiviteiten. Maar liefst 54 teams namen deel aan dit toernooi en speelden in verschillende prestatieklassen om de winst. Na afloop zorgde DJ Tom van Leeuwen voor de muzikale noot en werd er na geborreld tot in de late uurtjes.







Dag 4 - maandag 29 mei

Maandag 29 mei stond in het teken van de veteranen die een 5 tegen 5 toernooi organiseerden. De dag werd afgesloten met een overheerlijke BBQ en de nodige biertjes.





Dag 5 - dinsdag 30 mei

In de avond werd er een gezellige Ladies night gehouden, waar 50 jaar damesvoetbal werd gevierd! Met speciale gasten Rick de Rooy en Kika van Es, een leuke quiz en natuurlijk herinneringen ophalen. Complimenten voor de organisatie.







Dag 6 - woensdag 31 mei

Penalty schieten. Wat een GEWELDIGE dag voor onze jeugd! Stijn van Gassel maakte er waar feestje van. De topkeeper van Excelsior wist veel penalty's te keren. Maar ook veel SJVV-ers troffen doel, Jelle Creemers wist zelfs al zijn strafschoppen te scoren! Stijn bedankt





Dag 7 - donderdag 1 juni

Om 18.30 uur was er een voorwedstrijd van het kampioenselftal van seizoen 2003/2004 tegen het kampioenselftal van seizoen 2011/2012. Daarna de wedstrijd van SJVV 1 tegen FC Robinstijn legendary. Grote namen als Stan Valckx, Theo Lucius en Glen Helder verschenen aan de aftrap. Deze wedstrijd wist SJVV mooi met 5-2 te winnen!





Dag 8 - vrijdag 2 juni

Vanaf 12 uur was de SJVV camping geopend en die stond al snel helemaal vol: de gezelligste camping van Nederland! Families hebben zich opperbest vermaakt met de leuke activiteiten die werden verzorgd door ons eigen animatie team. Er was een bingo, schuimparty en bierpong toernooi. Zoals het op een camping behoort was er 's avonds een grote BBQ.













Dag 9 - zaterdag 3 juni

Nadat de gasten op de jubileumcamping ontwaakt zijn en het terrein hebben verlaten is er 's avonds een geweldig Rood Wit feest met optredens van René Schuurman, The Night Fight en de Party Animals. Het dak ging eraf!   





Dag 10 - zondag 4 juni

De afsluiting van de jubileum 10 daagse! De dag startte met een heerlijke brunch. Begin van de middag overhandigden Marco en Annelies van Cuijk een enorme klok aan het bestuur. Die klok zal een mooie plek krijgen op ons sportpark, zodat iedereen voortaan altijd kan zien hoe laat het is. Het cadeau is gefinancierd met opbrengsten van eitjes die Marco en Annelies voor 'het goede doel' aan huis verkochten.  Daarna werden de jubilarissen gehuldigd en Hilbert Kievit werd benoemd tot ere lid van onze vereniging. Dit werd gevolgd door de jubileumreceptie. Later op de middag mochten de 10 winnaars van de jubileumloterij een gouden koffertje kiezen en  daarmee hun prijs 'kiezen'.  Als toetje verzorgde topscheidsrechter Bas Nijhuis een boeiende presentatie, waarbij met de nodige humor het vak van topscheidsrechter werd toegelicht.











Er wordt teruggekeken op een bijzonder geslaagd jubileumfeest. Dank gaat uit naar de jubileumcommissie en alle vrijwilligers die geholpen hebben tijdens alle festiviteiten!

Nieuws

Na 4 opeenvolgende overwinningen heeft SJVV weer eens verloren. Tegen TSC'04 werd maar weinig weggegeven, maar het speelde zelf niet goed genoeg om daar veel tegenover te zetten. Het werd 2-1 voor de...
Een zeer bewogen weekend was het voor SJVV met het plotseling overlijden van (kader)lid Jeroen Venner. Waar zaterdag nog alle wedstrijden werden afgelast, werd er zondag, met instemming van de...
Op vrijdagmiddag 5 april aanstaande organiseren wij een vriendjes- en vriendinnetjesdag bij SJVV. De middag begint om 14.00 uur en zal om ongeveer 16.00 uur zijn afgelopen. Deze vriendjes- en...
Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
Meer nieuws