Start renovatie veld 2

29-03-2021
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het bestuur toestemming van de leden gekregen om 'veld 2' grondig te gaan renoveren. We willen zo snel mogelijk beginnen, zodat we in het nieuwe seizoen 2021-2022 weer kunnen beschikken over dit veld. Dit houdt in dat "Veld 2" de komende maanden niet bespeelbaar zal zijn.
De renovatie houdt o.a. in dat drainage slangen worden aangebracht, de samenstelling van de toplaag wordt verbeterd en dat daarbij het veld opnieuw ingezaaid wordt. Het vraagt voor iedereen wel wat extra flexibiliteit met betrekking tot trainingsavonden en hopelijk nog een aantal wedstrijden. Ook zullen we het hoofdveld gaan inzetten op trainingsavonden.

Veld 2 is dus voor de komende tijd niet bespeelbaar maar mag ook absoluut niet betreden worden zodat, het jonge gras en daarmee het nieuwe veld een beste kans krijgt!  We hopen op jullie begrip en medewerking, maar dit alles moet leiden tot meer voetballen en minder afgelastingen!
 
Met sportieve groet en hopelijk groeizaam mooi weer,

Bestuur SJVV
 

Nieuws

Thijs had vorig jaar de meeste lootjes verkocht bij de loterij. Daardoor mocht hij een wedstrijd bezoeken in de eredivisie. Hij koos voor een wedstrijd van PSV tegen Twente op zondag 17 maart. Samen...
Zaterdagochtend bereikte ons het trieste bericht dat ons gewaardeerd kaderlid Jeroen Venner geheel onverwacht is overleden. Jeroen was momenteel onze enthousiaste trainer/leider van de Jo13-2, maar...
SJVV heeft weer 3 punten bij mogen schrijven aan het seizoenstotaal. Op het hobbelige Leveroyse gras was het de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en dat uitte zich in de score: 0-4.
SJVV heeft historie geschreven in eigen huis. Donderdag 7 maart 2024 gaat de boeken in als de grootste overwinning ooit, het verpulverde RKSVV uit Swartbroek: 12-0.
Het leukste en gezelligste toernooi van het jaar, de SJVV Mini-Masters wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd en wel op zaterdag 8 juni. Dit jaar dus niet met Pinksteren, want dan is de...
Meer nieuws