Jeugdkamp SJVV
Wellerlooi 2024

Dit jaar zijn we met 89 kinderen op jeugdkamp in Wellerlooi bij het Luukske. Een week waar de kinderen in de basisschoolleeftijd die bij SJVV voetballen, gaan genieten van een fantastische vakantieweek.
Op deze pagina proberen we jullie een beetje op de hoogte te houden hoe het met ons gaat.

Voor post die jullie willen sturen naar de deelnemers staat er een bak bij Plus Bouwmans (deze wordt dagelijks meegenomen naar Wellerlooi)
en anders is hier nog eens het adres. (let op voldoende frankeren)
Jeugdkamp SJVV
tav .....
Het Luukske
Catharinastraat 49
5856 AS Wellerlooi

Naast deze pagina, zijn er regelmatig berichten op onze Facebook en instagrampagina te vinden.

zondag 7 juli
maandag 8 juli
dinsdag 9 juli
woensdag 10 juli
donderdag 11 juli
vrijdag 12 juli
zaterdag 13 juli

De TeamsZondag7juliZondag 7 juli

De kinderen werden allemaal enthousiast gebracht door hun ouders. Ze hadden allemaal duidelijk zin in een geweldige kampweek!

Na het instaleren van onze slaapplekken en het nuttige van ons lunchpakket begonnen we aan het openingsspel.
Dit spel bestond uit 6 verschillende onderdelen.
We hadden het spel glijhonkbal. Bij dit spectaculaire onderdeel is het de bedoeling om na het trappen van de strandbal zo snel mogelijk bij het honk te komen. Dit doe je niet rennend, maar vooral schuivend!

Het letterzakkenspel: probeer zo snel mogelijk een woord te vormen door van plek te wisselen of jezelf om te draaien.

watertransport: over ons hoofd doorgeven van een bekertje water, terwijl degene die achter je zit het water moet proberen op te vangen.

3 op een rij of boter-kaas en eieren, maar dan met voetballen. Wie maakt als eerste 3 op een rij.

Tijdens het openingsspel werd er door de teams ook een groepsvlag gemaakt en hadden de kinderen een voetbalslalom waarna er een doelpunt gescoord diende te worden.

Het openingsspel werd gewonnen door Frankrijk.


Natuurlijk zorgen we ervoor dat de kinderen lekker te eten krijgen. De eerste avond was er een buffet met heerlijke macaroni.

De eerste avond sloten we de dag af met het lichtjesspel in het bos. Het bos was volledig verlicht door ruim 800 breeklichtjes. De jongens en meiden moesten om de beurt een lichtstaafje uit het bos halen. Welke kleur was het meeste waard? Dit spel werd gewonnen door Spanje.

maandag8juliMaandag 8 juli

Na het ontbijt, werd de snoepwinkel geopend. En werden de luchtkussens alvast opgeblazen. Na de lunch was het dan daadwerkelijk tijd voor de zeskamp.


De zeskamp werd gewonnen door de rode duivels (Belgie)

Tussendoor kunnen de kinderen zich prima vermaken met leuke spelletjes of lekkergezellig kletsen.

Maaandagavond speelden we het smokkelspel. De kinderen probeerden om zoveel mogelijk geld boven in het bos te brengen. Met dit geld konden ze waren kopen  om weer naar beneden te smokkelen. Maar let op!! in het bos liep douane rond en dat allemaal in het donker.

Dinsdag 9 juli 

Dinsdag gingen we naar het buitenland lekker naar Irrland. We reden op de fiets naar Duitsland. Gelukkig zaten we vlakbij de grens, zodat we maar 20 minuten met z'n allen hebben moeten fietsen. Bij Irrland hadden we een mooi rusthuisje met een barbecue plaats. Het weer was heerlijk (28graden), dus alle ingrediënten voor een super leuke dag. We begonnen in Irrland met een fotospel. Waar de kinderen moesten proberen om zo goed en zoveel mogelijk aan gestelde opdrachten te houden. Maak een foto van groot naar klein, ga op de foto met een man met een hoed, ga op de foto met zoveel mogelijk dieren of maak een foto met een onbekende met een bal. Dit leverde een aantal mooie gesprekken op tijdens het vragen.


De foto's werden verstuurd naar de jury waarna de punten geteld konden worden.
Het fotospel werd gewonnen door Frankrijk 

Daarna konden de kinderen lekker in kleine zelf gekozen groepjes zelfstandig rond door het park. Vooral de water attracties waren favoriet.  Tussendoor moesten ze niet vergeten om ook iets te komen eten van de bbq.Het avondprogramma werd een beetje omgegooid vanwege het naderende noodweer. Gelukkig waren alle dieren uit de Sint Jozef heel flexibel en konden we het dierengeluidenspel omruilen met de quiz.

De kinderen werden getest op hun algemene, topografische en natuurlijk hun voetbalkennis ​​​​​​.

Ook de quiz werd gewonnen door Frankrijk. 
Dit is de tussenstand na dinsdagavond.


Woensdag10juli
De woensdag begon met een 4 tegen 4 toernooi op de voetbalvelden van Resia. Het 4 tegen 4 toernooi was opgesplitst in een toernooi voor de jongeren en ouderen. Bij de jongste won Volendam (Gus, Tijn, Sterre, Max, Dries en Finz) en bij de oudste won Manchester City (Loek, Thijs, Sven, Niek en Guus) na penalties in de finale tegen Bayern Munchen.
Terwijl de andere kinderen (jongeren of ouderen) aan het voetballen waren. Speelden de andere kinderen spons-water-vuur en levend stratego. Deze spellen werden weer gespeeld in de landen teams. 
Het spel van de jongeren werd gespeeld met speelkaartjes. Wanneer de kinderen elkaar tikte moesten ze kijken wat ze hadden. Spons wint van water, water wint op zijn beurt van vuur, vuur wint dan weer van spons.
Levend stratego is bijna hetzelfde als het bordspel, maar dan in een groot bos. Er werd fanatiek en tactisch gespeeld. Gezellig samen NL kijken! De sfeer zat er goed in. De 1-0 werd uitgebreid en uitbundig gevierd.
Helaas was het resultaat uiteindelijk niet wat gehoopt. 

Na de wedstrijd mochten de kinderen die het nog wilden mee spelen met het SJVV Casino. Roulette, black jack, hoger lager en het dobbelspel. Op twee teams na hadden alle teams minder dan hun startkapitaal en was de bank dus de grote winnaar. Degene die uiteindelijk de meeste winst had was Frankrijk.


donderdag11juliDonderdag 11 juli

Eerst ontbijten, even opruimen en afwassen en natuurlijk de snoepwinkel. Was  het daarna tijd om richting Wallback te fietsen. Hier gingen we lekker zwemmen in het Waldfreibad.


Vele handjes maken lichtwerk.

Na het zwemmen en de fietstocht terug naar de kamplocatie stond de frietwagen van Baroef voor ons klaar. Deze super sponsor bakte voor iedereen heerlijke frietjes en snacks naar keuze. Super bedankt!!!---------------------------------------------------------------------------


Wellerlooi 2023 

Op kamp met de SJVV games
de 83 kinderen zijn ingedeeld in 10 teams van 8 of 9 personen

hier onder het kampverslag van de week 
zondag 16 juli
maandag 17 juli
dinsdag 18 juli
woensdag 19 juli
donderdag 20 juli
vrijdag 21 juli

De teams:
dag1zondag 16 juli
De kinderen werden door de ouders afgezet bij het Luukske, waar de slaap plaatsen werden ingericht. Na de lunch werden we welkom geheten, de teams voorgesteld en de regels doorgenomen. Het kamp kon beginnen!

Het openingsspel bestond uit 6 spelonderdelen: glij-honkbal, watertransport, het maken van de teamvlag, kubben, letterspel en 3 op  een rij. Het openingsspel werd overtuigend gewonnen door de Brawlstars.


Na het avondeten (tomatensoep, broodjes knak en lekkere pudding). Hadden we even vrije tijd en toen het donker was startte het bosspel 'pokemon go'. De kinderen moesten opzoek naar de Gins, hier konden ze kaartjes score Water, vuur of blad. Wanneer ze een pokeball hadden gevonden konden ze hier een pokemonkaart voor krijgen. Deze konden ze laten evolueren tot een sterke Pokemon. Bij 't pokemon go' spel hadden we 2 winnaars de Roblox en de Minecrafts. 

dag2maandag 17 juli
Na een goed gezamenlijk ontbijt starten we de dag met 2  spellen. Stratego voor de oudste jeugd in het bos en spons-water-vuur voor de jongste jeugd op het veld. Bij beide spellen moesten de kinderen elkaar tikken en de kaartjes aan elkaar laten zien om te kijken wie het kaartje won.


Minecraft behaalde de meeste punten bij spons-water-vuur

Na 4 rondes stratego had Fortnite de meeste punten bijelkaar. Zij hadden dan ook als enige al de speelrondes gewonnen.

Na de tikspelletjes hadden we een snelle lunch met al voor gesmeerde boterhammen. Daarna waren we te gast bij de plaatselijke voetbalclub Resia'42. AJAX was de winnaar na penalty's  tegen PSV bij de jongeren en de winst bij de ouderen ging naar Manchester City na een overtuigende overwinning in de finale tegen Bayern Munchen.

In de avond hadden we nog een tijdrit en het alom bekende smokkelspel in het bos. Waar veel kinderen de tikkers te slim of te snel af waren en hun geld of smokkelwaar mooi over konden brengen.
De tijdrit werd gewonnen door Rocket League en het smokkelspel door Brawlstars. 


dag3dinsdag 18 juli
De dinsdag stond in het teken van de zeskamp. Hier speelde de kinderen in hun teams 6 spellen en wel de volgende spellen: tobbedansen, bouncing balls, watercircuit, vortex bowlen, pittenzakwerpen en schieten op het gatendoel. Waarbij ze de eerste 2 spellen twee keer mochten spelen. Tussendoor mochten de kinderen naar de snoepwinkel in hun pauze ronde. Uiteindelijk bleek team Browlstars de sterkste bij de zeskamp onderdelen.Na het avondeten hadden we ons eerste bosspel van de avond. Dit was het ren je rot spel. Tijdens dit spel gingen de kinderen opzoek naar platen met allerlei figuren die in diverse games voor komen. Ren je rot werd overtuigend gewonnen door team Pokemon.

Na ren je rot toen het donker werd, was het tweede bosspel van de avond aan de beurt. Hiervoor waren een aantal bekende vanuit de Sint Jozef over gekomen om te helpen bij het dierengeluidenspel. Dit spel was een klein beetje aangepast naar het thema. Zo kwamen er diverse personages uit games voor. Bij het dierengeluidenspel ging de overwinning naar de Roblox. Nog een late noght snack en daarna was het snel rustig op de slaapkamers.


dag4woensdag 19 juli
We begonnen de dag met 2 rustige opstartspellen op en rondom het kampterrein. De jongste deelnemers speelden levend cluedo. Er was maar 1 groepje die de opdracht helemaal goed heeft uitgevoerd en ontdekte Wie, wat en waar het gedaan was. Dit waren de jongen en meiden van Just Dance.
De 5 oudste van het team mochten airport spelen. De kinderen brachten vliegtickets over van London naar Parijs en van Brussel naar Schiphol. Ondertussen probeerde een tikker de vluchten te kapen en het ticket af te pakken, zodat het punt helaas verloren ging. De beste Airporters waren de kinderen van Rocket League.

's middags hadden we een fotospel in het dorp. We kregen allerlei zoekopdrachten in de wijk (hoeveel hindernissen staan er in de wei), leuke fotoopdrachten (ga op de foto met iemand die in de tuin aan het werk is en ga op de foto met een onbekende met een bril op) ondertussen mochten we een kijkje nemen in de uitkijk toren aan de maas. , Wel een beetje spannend zo helemaal bovenin, maar wat een prachtig uitzicht! Het fotospel werd gewonnen door Rocket League.


's avonds lekker douchen en ons klaar maken voor het gala. De kinderen zagen er werkelijk prachtig uit! We begonnen het gala met een lekkere maaltijd (tomatensoep - aardappelschijfjes, erwten/wortelen, roomschijf - ijs met slagroom. Tijdens het gala werd Aryan verrast op zijn verjaardag met een bezoekje van zijn ouders. Daarna begon het casino, waar de meeste groepjes in tegenstelling tot een echt casino een mooie winst wisten te boeken.  Brawl Stars wist hun startkapitaal bijna te verdubbelen en was daarmee de winnaar van het casino.

De jongste jeugd mocht als ze dit wilden al eerder hun bed opzoeken, al waren er maar weinig die hier voor kozen en het volledige casino pas verlieten met sluitingstijd.


dag5donderdag 20 juli
De een na laatste dag gingen we lekker zwemmen met z'n allen. Met 23 graden hadden we een prima dag uitgekozen. Aangekomen in Duitsland was het water zelfs nog een beetje warmer. In het water werd er gezellig gelummeld, van de glijbaan gegaan, met banden gespeeld en van de hoge duikplank gedoken of zelfs met een salto naar beneden.  Naast het zwembad was een grote ligweide, waar we konden voetballen, frisbeen of gebruikmaken van de gigantische air trampolines. 


Bij terugkomst stond er een frietwagen klaar van thuisvieren.nl (Baroef) waar we heerlijk konden genieten van lekkere frietjes en snacks. Bedankt Baroef voor deze super sponsering. De kinderen hebben ervan genoten.

Na het heerlijke eten hebben we ons even opgefrist en lekker gedoucht. Het avondprogramma stond in het teken van de quiz. Hierin zaten uiteraard vragen rondes, maar ook doe opdrachten. WC rol afrollen, stoelendans, pongen, botleflip enz. Nadat alle punten waren opgeteld bleek Roblox de meeste punten te hebben gescoord en de winnaars van de quiz te zijn. 


op naar een leuke laatste dag!!

 

Jeugdkamp SJVV
Wellerlooi 2023

In 2023 gaan we weer op voetbalkamp in Wellerlooi. Een week vol spanning en plezier! Zit jij op de basisschool en voetbal je bij SJVV, dan mag je mee!!
We zullen gaan in de 1e week van de basisschool vakantie.  Jeugdkamp 16 tm 22 juli 2023 
Geef je snel op via ons inschrijfformulier: jeugdkamp SJVV
Het kampgeld bedraagt dit jaar € 130,00
 
Jeugdkamp SJVV
Wellerlooi 2022 

Dit jaar zijn we met liefst 87 kinderen op jeugdkamp gegaan richting Wellerlooi bij het Luukske. Een week waar de kinderen in de basisschoolleeftijd die bij SJVV voetballen, gaan genieten van een fantastische vakantieweek.
Op deze pagina proberen we jullie een beetje op de hoogte te houden hoe het met ons gaat.
Voor de post die jullie willen sturen is hier nog eens het adres. 
Jeugdkamp SJVV
tav .....
Het Luukske
Catharinastraat 49
5856 AS Wellerlooi

Op kamp met de SJVV legends
de 87 kinderen zijn ingedeeld in 10 teams van 8 of 9 personen

hier onder het kampverslag van de week 
zondag 24 juli
maandag 25 juli
dinsdag 26 juli
woensdag 27 juli
donderdag 28 juli
vrijdag 29 juli

Foto's van de week: klik op de volgende links
dag 1  dag 2  dag 3  dag 4  dag 5  dag 6 dag7

De teams:

Spaanse Rauls

Italiaanse Maldini's

Deense Laudrups

Duitse Beckenbauers

Braziliaanse Pele's

Argentijnse Maradona's

Portugese Figo's

Nederlandse Cruijffs

Engelse Beckhams

Franse Platini's

don28donderdag 28 juli
Lekker beginnen met een goed ontbijt en daarna nog even boterhammen smeren voor de middag, want vanmiddag gingen we zwemmen. Net over de grens van Duitsland in Walbeck.

Tijdens het zwemmen konden de kinderen zich ook prima vermaken op het speelveld, een beachvolleybalveld, een groot klimrek of op een reuze airtrampoline.Na een toeristische terugweg door het bos met de oudste jeugd, stond de frietwagen al op ons te wachten. Hier konden we lekker genieten van onbeperkt frietjes en snacks. Heerlijk!


Na de frietwagen stond er nog de quiz op het programma en sloten we de dag af met een echte schuimparty. Een spannend spel waarbij alle kinderen een bepaald onderdeel mocht afwerken, tussendoor werden er uiteraard vragen gesteld en opdrachten uitgedeeld. De slimste van vandaag waren de jongens en meiden van Portugal. 


woe27woensdag 27 juli
De woensdag stond in het teken van de tienkamp. De tienkamp bestond uiteraard uit 10 spellen. De buikschuifronde was het rode draadspel. Tijdens dit spel kon iedereen lekker komen kijken en aanmoedigen. De andere 9 spellen waren allemaal te gelijk.  De kinderen konden kiezen uit voetbalbowlen, sprinten, voetbalslalom, zaklopen, snoephappen. En een paar luchtkussens met het jonasspel, voetbalsjoelen, voetbaldoel en een spektaculaire stormbaan. Tussendoor werden we verwend met een lekker worsten- en frikandelbroodje. 
Na de tienkamp maakten we ons klaar voor het galafeest. Een paar kapsters (moeders) kwamen onze haren mooi maken. In combinatie met onze prachtige kleren, kon het gala beginnen. De zaal was prachtig ingericht en wanneer we van de rodeloper stapten kregen we een lekker welkomstdrankje en werden we naar onze plaats begeleid. Hier konden we genieten van heerlijke tomatensoep, gebakken aardappeltjes, snipper bonen en een roomschijf.De dag werd afgesloten met een heus casino. In het SJVV casino kon er gespeeld worden op een digitaal roulette spel, blackjack, hoger lager en een dobbelspel. De spanjaarden waren de beste bij het casino. Waar de bank eigenlijk de grote winnaar was.


din26Dinsdag 26 juli
Vandaag mochten we de landsgrens over. Even 4 kilometer fietsen om bij Irrland aan te komen. Een super leuke speelboerderij. Met gave hoge (water)glijbanen, maisbad en diverse luchtkussens.Bij Irrland hadden we de beschikking over een eigen village met een goed gevulde barbeque. Lekkere worstjes, speklapjes em hamburgers. 's Avonds aten we daarom alleen een lekkere soep en broodjes op de kamplocatie.
Na het eten, hadden we even vrije tijd en kwamen er steeds meer bekenden op het terrein. In 'een keer waren ze ook weer verdwenen. Later bleek waarom.... ze haddden zich verstopt in het bos, voor het dierengeluiden. Hier lieten de leeuw, de kip en het varken zich er erg luidt horen en kreeg de haan het bijna aan de stok met de papegaai omdat hij alles na deed ;). Uiteindelijk waren de Nederlandse Cruijffs het snelst met het zoeken van alle dieren.ma25Maandag 25 juli
De maandag begon al vroeg... rond 7.00u begonnen de eerste kinderen elkaar wakker te maken. Dit maakten dat we op tijd konden ontbijten.


Na het ontbijt hebben we het glijspel van gisteren afgemaakt. Dit leverde een aantal zeer spektaculaire foto's op.

Daarna waren we te gast bij voetbalvereniging Resia, waar we ons 5 tegen 5 toernooi hebben gespeeld. Hier speelden we in 2 speelklasses. Een categorie jongeren en een categorie ouderen. De spannende finales ging tussen AJAX en PSV en Zwolle en Nac .


Op het sportpark aten we nog een boterham en kregen we nog wat te drinken. De Jo10-11-12 & 13 gingen levend stratego spelen en de Jo7-8 & 9 mochten aan de slag met spons-water-vuur. Er werd fanatiek gezocht naar de vlag, ondertussen probeerde we elkaars kaartjes te veroveren of juist te verdedigen.

 
Een heerlijke avond maaltijd met groente/tomatensoep vooraf, gevolgd door gebakken aardappeltjes, bloemkool en een gehaktbal. De maaltijd werd afgesloten met een lekker ijsje van de Sligro.
Tussen het smokkelspel en het diner hadden we nog tijd voor een aantal rondes olieworstelen. 
Hier probeerden we elkaar van het ingezeepte zeil af te duwen.

Zoals al verteld werd de dag afgesloten met het smokkelspel. Tijdens het smokkelspel moesten de deelnemers eerst bankbiljetten naar het Fort brengen. Wanneer het bedrag hoog genoeg was om hier smokkelwaar voor te kopen probeerden we dit weer terug te brengen naar onze basis. Als dit gelukt was leverde dit punten op voor je groepje. 

Na afloop nog een lekker snack voor degenen die wil.
Om 12 uur zongen we nog even voor Lisa. Waar we haar echte verjaardag morgen overdag gaan vieren.
Lekker naar bed en fris en fruitig weer

zon24Zondag 24 juli
Om 10.00u mochten we verzamelen op het sportpark bij SJVV, waar we om 10.30u met diverse ouders richting Arcen werden gebracht. Onze fietsen mochten mee in de vrachtwagen. In Arcen hebben we eerst gepicknickt en daarna het fotospel gespeeld. We kregen allerlei leuke en grappige opdrachten waar we foto's van moesten maken. Daarbij moesten we ook nog opzoek naar foto's van legends die verstopt waren in Arcen. Alle groepjes mochten even mee met het pondje. Uiteindelijk bleken de Franse Platini's de aller beste in het fotospel.

Na het fotospel hebben we nog wat gedronken en zijn we op onze fiets met een toeristische route naar Wellerlooi gefietst. Hier aangekomen kregen we verdere uitleg en mochten we onze slaapplaatsen inrichten. Dit was een hele puzzel met zoveel deelnemers, maar uiteindelijk had iedereen snel zijn plekje gevonden.

Na de uitleg en het inrichten van onze slaapplekken, was het tijd voor het maken van de groepsvlaggen (zie de teamfoto's voor het resultaat). Hierna konden we genieten van een heerlijke kop tomatensoep of twee en enkele broodjes met knakworst. Toen we weer waren aangesterkt konden we beginnen met het openingsspel, wat voor deze editie was uitgebreid met een grote versie van pongen. De andere 4 onderdelen waren watertransport, voetbal 3 op 1 rij , kubbs en de knaller van de dag 'het glij-honkbalspel'. De kinderen genoten van de 5 leuke spelonderdelen.

De dag werd afgesloten met een bosspel en dit geval een lichtjesspel, waarbij er ruim 500 breeklichtjes in het bos verspreid lagen, die de kinderen een voor een op mochten halen. Helaas wist je vooraf niet welke kleur de meeste punten waard waren. Er lagen in het bos ook 3 bonus lichtstaven verstopt die liefst 100 punten waard waren. 
Het bosspel werd gewonnen door de Nederlandse Cruijffs #14
Na afloop kregen de kinderen nog een heerlijke snack en konden de kinderen na een erg geslaagde eerste dag hun bedjes op gaan zoeken.

Gemert 2021 

De teams:
De Braziliaanse Volleyballers

De Nieuw Zeelandse rugby'ers

De Duitse Paardrijders

De Deense Handballers

De Nederlandse Hockey'ers

De Cubaanse Honkballers

De Amerikaanse Honkballers

De Japanse Worstelaars

donderdag 5 augustus
Een dag die niet alleen in Gemert plaatsvond maar ook een groot gedeelte in Helmond, want vandaag zijn we gaan zwemmen bij de Wissen. De ouderen deelnemers gingen met de fiets en de jongste kinderen mochten met de auto. Daar aangekomen een mooi golfslagbad, met een heel groot bubbelbad en een glijbaan. Ondertussen mochten we ook een spel spelen in het wedstrijdbad.


Bij terugkomst was er speciaal door onze jarige job Tessa een frietwagen geregeld, waar de kinderen naar hartenlust frietjes en snacks konden bestellen. We kunnen jullie zeggen dat er een heel aantal kinderen voor een tweede keer gingen. Hhhmmmm.... dankjewel Tessa!

's Avonds hadden we nog een bosspel, waarvoor er een aantal 'beesten' waren overgekomen vanuit Deurne.  We hadden namelijk het dierengeluidenspel. Het was de bedoeling dat we met ons groepje alle dieren zochten in het bos, natuurlijk in een vooraf bepaalde volgorde.  Amerika had dit het snelst voor elkaar.


woensdag 4 augustus
De woensdag stond in het teken van 1 tegen 1, tienkamp en het gala.

Nadat alle snoep was uitgezocht, begonnen we aan het 1 tegen 1 toernooi. We zagen veel fanatisme, mooie acties, schijnbewegingen, panna's en uiteraard doelpunten. Heel veel doelpunten. Uiteindelijk was Denemarken in de finale te sterk voor Cuba.

's Middags speelden we de tienkamp met allemaal onderdelen die waren gericht op de olympische spelen, zoals: Paardrijden, speerwerpen en een hockeyslalom. Bij de tienkamp strijden de kinderen voor individuele punten en daarmee de medailles.

Na de tienkamp werden de tafels netjes gedekt, de zaal feestelijk ingericht en de kinderen super sjiek gekleed. Het was tijd voor het gala! Lopen over de rode loper, heerlijk eten aan een mooi gedekte tafel. Daarna punten verdienen in het casino. De beste gokkers kwamen uiteraard uit Las Vegas, waarmee de overwinning naar de Amerikanen ging.


dinsdag 3 augustus
Vandaag begon de dag al een beetje later, maar echt uitslapen is er niet bij. We hadden dan ook een drukke dag. We starten met een goed ontbijt en de snoepwinkel. In de ochtend hadden we de spectaculaire colorrun. Er was een mooi parcour uitgezet in het bos, waar liefst op 7 verschillende plekken met kleurstof werd gegooid. De Japanners waren het aller snelst en dus het beste met de colorrun.


In de middag ging de survival verder met een mooi circuit op het kampterrein, waar we gebruik konden maken van de aanliggende beek. Eerst zaklopen, door een hoepel, onder en boven een bank door, slalom door de struiken, banden kantelen en daarna gewapend met een ping pong bal door de beek heen.

De survival werd voor de oudste deelnemers afgesloten met een olieworstel toernooi. Waar Teun vd Schaaf als grote winnaar uit de bus kwam.Maandag 2 augustus

Na een fijne nachtrust begon de dag voor vele al vroeg (rond 7.30uur). Toen iedereen was opgestaan, tanden hadden gepoetst en zichzelf hadden opgevrist begonnen we aan het ontbijt. De bordjes en bekers werden daarna door de teams zelf netjes afgewast.


Elke ochtend begint de dag met een snoepwinkel. Elk kind kan hier voor een zelfde bedrag wat drinken en lekkere snoejes uitzoeken. Wat een feest !!!

Op deze maandagochtend/middag hebben we de groep gesplitst in jongeren en ouderen. De ene helft ging lekker voetballen tegen elkaar met het 4 tegen 4 toernooi, de andere helft ging naar het bos toe om levend stratego te spelen of spons-water-vuur. Een ideale spreiding waardoor er zowel op het veld als in het bos goed fanatiek gestreden kon worden.
In de avond hadden we het emmerspel. Hier moesten de teams in 2 tallen het bos in om een pingpong balletje met hun teamnaam erop te zoeken en dat gevonden balletje in één van de emmers die hoog in de bomen hingen te gooien. 

Een lekkere maaltijd met gebakken aardappelen, boontjes en een gehaktbal. Toen het echt donker was mochten we nog eens naar het bos om daar het smokkelspel te spelen. Brrrr... echt spannend.
Eerst moesten we geld smokkelen naar de overkant en daar mochten we voor het gesmokkelde geld illegalen producten kopen en deze proberen om op onze eigen basis te krijgen, zonder dat we getikt werden door de politie.Zondag 1 augustus

Op zondag 1 augustus vertrokken met een mooie stoet van 60 kinderen per fiets vanaf de parkeerplaats van SJVV voor een onvergetelijke week voetbalkamp in Gemert! Tijdens de vlekkeloos verlopen fietstocht richting onze parkeerboerderij in Gemert hebben we onderweg twee keer gestopt en wel in Bakel en de Mortel om lekker wat te drinken.

Bij de kampeerboerderij aangekomen werd de kampstaf voorgesteld, de teams gepresenteerd en de regels uitgelegd. Daarna zijn we onze slaapplekken gaan inrichten.

Toen iedereen zijn plekje had ingericht, mochten we aan de slag met het maken van mooie teamvlag. Creatief aan de slag met verfbussen en stiften. De meeste resultaten waren prachtig.
De teams zijn met hun vlag op de foto gegaan en gingen we gelijk verder met het openingsspel. Dit spel was opgedeeld in 4 verschillende onderdelen. Door-speelbal, flip de beker, watertransport en het beroemde glijhonkbal. Er werd flink gestreden, maar vooral heel veel plezier beleefd aan de verschillende onderdelen. 


In de avond hebben we een groot veld spel gespeeld. Waarbij het de bedoeling was dat het ene team bij het andere team diamanten ging roven, zonder getikt te worden. Anders moest je even in de gevangenis tot je daar weer bevrijdt werd door je teamgenoten.

Toen het echt helemaal donker was mochten we nog naar het bos om op daar opzoek te gaan naar echte schatten. Aan de hand van een schatkaart werden we door het bos geleid. De Amerikaanse Basketballers waren hierin het aller beste en zij waren dan ook weer het snelst terug bij de finishplaats.
Bij terugkomst op de boerderij wachten ons nog een lekker verrassing en kreeg iedereen nog een heerlijk kroketje of frikandel. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wellerlooi 2020
Wat super fijn, half juni kwam het bericht dat we definitief op kamp mochten gaan. Op zaterdag 11 juli worden om beurten de kinderen op de kamp locatie gebracht.  Hier gaan zij genieten van een prachtige vakantieweek in en om het Luukske in Wellerlooi.
Voor de post die jullie willen sturen op de brief staat Catarina straat 21 in Wellerlooi, deze post komt zeker aan bij ons, maar je kunt ook rechtstreeks een kaartje naar ons sturen. 
Jeugdkamp SJVV
tav .....
't Luukske
Catarina straat 49
5856AS Wellerlooi 

de links naar de foto's per dag:Klik op onderstaande link om naar het verslag van betreffende dag te gaan:
zaterdag 11 juli
zondag 12 juli
maandag 13 juli
dinsdag 14 juli
woensdag 15 juli

De teams:

Bayern Munchen

Manchester City

Chelsea

Atletico Madrid

Real Madrid

Barcelona

Paris Saint Germain

Juventus

woensdag15juliwoensdag 15 juli
De dag begon meteen lekker vrolijk, want we hadden een jarige job in ons midden. Sem is 10 jaar!! Hij werd enthousiast toegezongen en er was speciaal bezoek (pap en mam) die een lekkere traktatie hadden meegebracht. Wat leuk wanneer je zoveel gasten hebt op je feestje!!

Na al dat gefeest hadden we een individueel programma onderdeel, waar je strijdt voor jezelf!
De tienkamp was in elkaar gezet door ons annimatieteam en zo konden de kinderen na harte lust goede tijden, hoge scores en records proberen te noteren.

De kinderen mochten oa. gewichtheffen, waterpistool circuit met een strandbal afleggen, sprint parcour, water overbrengen, broekhangen, scoren op een gatenmuur enz. De tienkamp werd traditie getrouw afgesloten met buikschuiven. Wie oh wie... zal de tienkamp gewonnen hebben...? Dit wordt donderdagavond bekend gemaakt, tijdens de prijsuitreiking.Erwin werd door een zeer attente Hans van Oosterhout in het zonnetje gezet met een overheerlijke slagroomtaart met een prachtige opdruk!

In de avond stond er een zeer gevarieerde quiz op het programma, met vragen en opdrachten voor het team en individuele spelrondes. De teams waren super enthousiast en moedigden elkaar goed aan. Uiteindelijk bleek de quiz ontzettend spannend en hadden we niet 1, niet 2, maar liefst 3 teams als winnaar: Real Madrid, Atletico Madrid en Bayern Munchen. Of dat de vermoeidheid begint toe te slaan of omdat de kinderen zich sparen voor de laatste avond, maar een feit was wel dat het na de quiz heel snel stil werd.

dinsdag14julidinsdag 14 juli
Op dinsdag zijn we het kampterrein even verlaten voor de fietstocht. Wat een prachtige omgeving in en om Wellerlooi. Echt een aanrader. Na een korte instructie zijn de kinderen op pad gegaan. 26 km lekker fietsen door de bossen. Tijdens het fietsen mochten we vragen en opdrachten beantwoorden, tussendoor moesten we de route volgen via foto's. onderweg moesten we bijzondere foto's maken; maak een gekke foto, leuke groepsfoto, zo'n hoog mogelijke toren, optische illusie.  

De fietstocht werd gewonnen door 1e PSG, 2e was Chelsea en de 3e plek was ervoor Atletico en Real Madrid 

Bij terugkomst werden we heerlijk getrakteerd op friet en snacks uit een frietwagen die was voor komen rijden. De kinderen genoten heerlijk van de lekkernijen die  mogelijk waren gemaakt door Verhees en van Dijk installaties, waarvoor onze hartelijk dank, het was echt heerlijk!
Ons avondbosspel was het dierengeluidenspel. Het bos in Wellerlooi was 

Na het dierengeluidenspel was er nog tijd voor een lekker late night snack, daarna tandenpoetsen en lekker naar bed. 

maandag13julimaandag 13 juli
Weer een leuke dag vol spanning en plezier. Waar we gisteren veel in het bos zijn geweest, werd er vandaag meer gespeeld op het veld en in de zaa.

Voor het 4 tegen 4 toernooi waren we te gast bij onze collega vereniging vv Resia. Hier werden we heel gastvrij ontvangen en mochten we voetballen op de er perfect bijliggende trainingsstrook, die speciaal voor onze komst nog was gemaaid. Dit kwam het spel ten goede, na vele leuke acties, doelpunten en spannende wedstrijden, werd de winnaar bij de jongere bepaald tijdens de finale tussen FC Utrecht en Az. Waarbij de laatst genoemde de wedstrijd zeer overtuigend met 5-0 wist te winnen. De finale bij de ouderen ging tussen Nederland - Argentinië. Na een zeer spannende wedstrijd won Nederland de strijd met 5-3.

Een nieuw spel in het bos, het emmerspel. Bij het emmerspel, was het de bedoeling dat je langs de bospaden opzoek ging naar pingpong balletjes met het juiste logo daarop. Wanneer je deze één gevonden had, deze mocht je dan in één van de tien emmers gooien.  Elke emmer was een x aantal van te voren bepaald punten waard. Had je in alle tien verschillende emmers minimaal 1 balletje, dan kreeg je de jackpot! De overwinning bij het emmerspel ging naar PSG. Zij waren ook de enige die het voor elkaar kregen om de jackpot te pakken!!

Vlak voor het gala stond er nog een tijdrit op het programma. Het woord zegt het al. Je moest zo snel mogelijk fietsen in een zo snel mogelijke tijd. Merijn wist het parcours als aller snelste af te leggen in een tijd van 1.01min.
De snelste op de fiets waren de jongens en meisjes van Chelsea.

De dag werd afgesloten met een schitterend gala. Wat zagen de jongens en meiden er allemaal prachtig uit!!
Natuurlijk begonnen we met een heerlijk gala buffet. Het diner bestond uit overheerlijke groentesoep, schnitzels, bloemkool en krieltjes. De maaltijd werd afgesloten met roomijs, slagroom en cholcolade/aarbeiensaus.

Na het eten konden de kinderen hun slag slaan in het SJVV casino. Waar Luuk opvallend goed presteerde en tot het laatste moment aanwezig was, terwijl het casino toch al echt ging sluiten.  Verder was voornamelijk het casino de grote winnaar. Er was maar 1 team die winst had gemaakt en zij hebben dan ook  het casino gewonnen. Bayern Munchen pakte de welverdiende broodnodige 80 punten.

Wat een fantastische groep !!!

zondag12julizondag 12 juli:

De 2e dag begon met een goed ontbijt. Vandaag konden we de energie goed gebruiken, want vandaag stonden er liefst 3 bosspellen op het programma en een sportief evenement. De kinderen hebben ontzettend goed gegeten, met een lichte voorkeur voor de witte boterhammen.

Na het ontbijt mocht elk team even langs de snoepwinkel. Iets te drinken en voor de rest lekker snoepjes kiezen. Wat een geluksmoment zo vroeg in de ochtend!

Snoep verstandig, eet een appel tussendoor! Daar dacht de tandartspraktijk Deurne (hoeksteen) ook zo over en hij zorgde voor alle kinderen op het voetbalkamp een lekker appeltje!

Het eerste bosspel dat op het programma stond was het Ren je rot spel, speciaal in het teken van onze jubilerende kampleider. De kinderen gingen één voor één het bos in om opzoek te gaan naar een plaatje met een nummer en een speciaal teken. Deze werden genoteerd op het antwoordenblad. De platen gingen van tomatensoep tot  paprika chips tot.... coca cola en van een plaatje van Xplosiion tot een klaslokaal op D'n Bogerd tot
... juffrouw Naomi!?

Tijdens het spellencircuit hebben we ons uitermate vermaakt met het glijhonkbal. Watertransport, stokkenspel en levend 3 op een rij. De onderdelen werden alle 2x gedaan. Een leuk sporief circuit in de stralende zon.

Het avondeten ging er deze dag heel goed in. We aten heerlijke gebakken aardappeltjes, met snipperbonen en een gehaktbal. Veel kinderen schoven aan voor hun 2e bordje! ;)

Na het avondeten mochten we voor de tweede keer het bos in en speelden we levend stratego! Bij dit spel  worden de teams in twee groepen verdeeld en krijgt iedereen een speelkaart. Op de speelkaart staat jouw rang en het geen wie of wat je aan kan. De bom wint van iedereen, maar mag niet tikken. Maar de mineur die kan weer de bom aan, maar verliest weer van de sergeant. De maarschalk is de sterkste van het spel, maar verliest van de zwakste van het spel de spion. Na drie potjes was de slag gestreden en keerden we weer huiswaarts.

De uitleg van het laatste bosspel.... spannend... we gaan aan de slag met het smokkelspel. Hier draait alles om ongezien (getikt) geld over te brengen en met dit geld smokkelwaar te kopen. Wanneer het lukt om dit smokkelwaar terug te brengen naar jullie basis, leveren deze punten op.... heel veel punten.

Chelsea was deze dag de grote winnaar en gaat op dit moment aan de leiding, kort gevolgd door Paris Saint Germain.

zaterdag11julizaterdag 11 juli:

In het begin van de middag mochten we onze fietsen brengen naar SJVV, waar Wiliam Jansen de benodigde spullen laden om naar Wellerlooi te brengen.

We werden door onze ouders afgezet bij het kampadres, daar aangekomen kregen we onze slaapplek te zien en mochten we ons plekje op de kamer inrichten.


Het thema 'SJVV maakt de champions league af' en de daarbij hoorende teams werden bekend gemaakt. De eerste opdracht was het maken van een teamschilderij. De meeste waren hier heel creatief en vindingrijk in. Uiteindelijk hebben we trots onze kustwerken getoond en zijn we daarmee op de foto gegaan. Zie de teams voor het resultaat.

Na deze inspanning waren we toe aan het avondeten. Dit bestond uit heerlijke tomatensoep met een broodje knakworst. Dat ging er wel in bij onze deelnemers.

Het avondspel was een diamantroof. Hierbij is het de bedoeling om een blokje weg te halen in het vijandelijke vak van de tegenstander, zonder getikt te worden door de bewakers. Lukt het om ongezien de diamant over te brengen naar je eigen speelhelft, dan is hij voor jullie! Wordt je gesnapt... dan moet je even de gevangenis in. Gelukkig kunnen we door middel van een gesloten keten weer bevrijd worden.

Toen het helemaal donker was, trokken we nog even de bossen in. Wat spannend op pad met ons groepje, gewapend met zaklampen, op zoek naar kistjes met cijfersloten. De slotjes waren te openen door de cryptische vragen te ontcijferen.... maar waar lagen al die kistjes toch verstopt. Uiteindelijk was Manchester City het beste bij dit spelletje. 


tussenstand na dag 1

Gemert 2019
Op zondag 14 juli vertrekken we met een mooie groep van 50 personen naar de Coxse boerderij in Gemert.
Voor weer een week vol plezier en fun! Dat wordt weer genieten!!

kampverslag
klik op de link en ga naar het kampverslag van:
zondag 14 juli
maandag 15 juli
dinsdag 16 juli
woensdag 17 juli
donderdag 18 juli

De teams:
De Finse Raikonens

De Australische Riciardo's
​​​​​​
De Nederlandse Verstappens

De spaanse Alonso's

De Duitse Vettels
​​​​​​
De Engelse Hamiltons

donderdag18juli
donderdag 18 juli:
Helaas komt het einde alweer inzicht. Nog 2 volle dagen op kamp, vandaag gaan we de hele dag zwemmen. Eerst lekker ontbijten en samen ons lunchpakket maken.

Met de bus vertrokken we richting Den Bosch, waar we gingen zwemmen bij het Sportiom. Een prachtig subtropisch zwemparadijs, met vele snelle glijbanen, een lazy river, een duikplank, stroomversnelling, speelbanden, golfslagbad enz en bovenal al onze vriendjes en vriendinnetjes die ook mee op kamp zijn. Kortom meer dan genoeg om je de hele dag op en top te vermaken. Helaas mochten we in het zwembad geen foto's maken en niet filmen.


Na het zware zwemmen was er gelukkig een frietwagen voor gereden, zodat onze grootse honger snel gestild was.
De frietwagen is ons aangeboden door Codema, waarvoor onze hartelijke dank. Het was echt HEERLIJK!


Dat is toch genieten!!

De dag werd afgesloten met een perfect in elkaar gestoken quiz. Super gevarieerd en iedereen was betrokken. Een afwisseling in vragen, opdrachten en spelletjes. De quiz begon met een mysterie gast, Stan Claassen. Hij fungeerde ook direct als scheidsrechter tijdens de quiz.

Om 0.00u was de volgende dag alweer aangebroken en dus is Mariska jarig. Dit ging gepaard met mooi gezang en uiteraard de felicitaties van iedereen.

terug

woensdag17juli
woensdag 17 juli:
De Woensdag stond in het teken van de tienkamp. Een erg gevarieerd en leuk programma was er neergezet voor de kinderen. De jongens en meisjes streden vandaag niet voor hun team, maar voor zich zelf. Wie de winnaar of winnares is geworden laten we nog even geheim.

De tienkamp werd afgesloten met het buikschuiven over een 22 meter lang buikschuifzeil. Mark vd Akker, Liz Mandigers en Eline Crooymans haalden met gemak het einde van de buikschuifbaan.

Na het buikschuiven zijn we gaan douchen en hebben we genoten van de warme maaltijd (tomatensoep, spaghetti)
Voor het bosspel kwamen er 16 beesten uit Deurne over. Zij verstopten zich in het bos en leiten tijd tot tijd van zich horen. De taak aan de groepjes om hen allemaal weer te vinden en ook nog in de juiste volgorde.
De nacht snack smaakte daarna extra goed!
terug

dinsdag16juli
Dinsdag 16 juli:
Vandaag een erg kleurrijke dag! Beginnen met de colorrun en eindigen met een spetterend gala.
In de ochtend was er een mooi parcour uitgezet in het bos, dat de kinderen in tweetallen moesten trotseren. Onderweg werd er door de leiding op bepaalde punten met diverse kleuren kleurpoeder gegooid.


Na wat brood en een heerlijk worstenbroodje, ging de survival in de middag verder. Op het terrein van de kampeerboerderij was een uitdagend circuit neergelegd. De kinderen gingen onder het kruipnet, door de vijver om een spons over te brengen, over een aantal banken, een emmer water verplaatsend en een stuk zaklopen. Wanneer je dit volmaakt had, kreeg je een tangram stuk en moest je proberen om snel mogelijk het juiste figuur te leggen.
Aan het eind van de survial werden we helaas even opgeschrikt met een ongeluk met een motor, die net achter onze boerderij ten val kwam. Deze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar traumahelicopter is even ter plaatsen geweest. Uiteraard maakte dit indruk op onze kinderen. Oud lid en kampdeelnemer, agent Niels Kanters was ook ter plaatsen. Hij is om de kinderen gerust te stellen nog even in de boerderij geweest en heeft vanalles laten zien en bovenal alle vragen van de kinderen netjes beantwoord.

Lekker de douche in en ons op maken voor het gala. Iedereen trok zijn/haar mooiste kleding aan en we kwamen in een prachtig ingericht restaurant. Bij de ingang was een rode loper uitgerold en werden we naar onze plekken gewezen. Het menu was heerlijk met: Groentesoep, snitsel, gebakken aardappelen en bloemkool. Natuurlijk werd de galamaaltijd afgesloten met een ijsbuffet.


De kinderen showden hen outfit op de rode loper. De 3 mooiste creaties ontvingen een paar extra fiches om te spelen bij het casino. De beste gokkers zaten bij de Nederlandse Verstappens, die als enige winst hebben gemaakt in het kampcasino.

terug

maandag15juli
Maandag 15 juli:
Na een goede nacht waar lekker geslapen werd, waren de meeste kinderen al rond 7 uur wakker.
De dag begonnen we natuurlijk met een goed ontbijt, zodat de kinderen genoeg energie hebben voor de drukke dag van vandaag.

's morgens hebben we het 3 tegen 3 toernooi gespeeld. Hier was Feijenoord in de finale te sterk voor PSV bij de jongeren en overklaste Liverpool, Bayern Muchen in de finale bij de ouderen.

Na de middag hadden we een erg gezellig bezoek van onze oud kampstafleden (Albert, Frank, Carla en Rick) zij verraste alle deelnemers en leiding met een overheerlijke Bossche bol. Hhhmmm.....!!!

Na deze heerlijke traktatie stonden er 2 bosspellen op het programma. Eerst werd er levend stratego gespeeld, waarbij je met je team de rangen verdeelde en opzoek ging naar de vlag van de tegenstander en deze probeerde te veroveren.
Als tweede bosspel van vandaag was er Ren-je-rot. Bij Ren-je-rot is het de bedoeling om opzoek te gaan naar platen die verstopt hangen in het bos. Bij elke plaat staat een nummer en een teken. Het juiste antwoord schrijf je bij het juiste nummer en er vormt zich een zin. "Welk team is als eerste bij de finish?"


In de avond was er een heerijk menu; tomatensoep, gebakken aardappels, erwten met worteltjes, salade en een gehaktbal.  Na het eten verzorgt elk groepje zelf dat hun afwas wordt gedaan.


Het laatste bosspel is een beetje spannend en wordt gespeeld in het donker. Het douane smokkelspel. De teams proberen eerst geld over te brengen, aan de overkant in het bos kunnen ze met dit geld smokkelwaar kopen.
Dit proberen ze dan weer terug te brengen naar het begin van het bos. Maar PAS OP, de politie ligt op de loer en kan je zomaar aftikken.

terug

zondag14juli
Zondag 14 juli:

Met een mooie groep van 50 personen gaan we op pad richting Gemert naar de Coxse Boerderij.

We kregen het thema voor deze week (SJVV en de Formule 1), de teamindeling en uitleg voor het kamp te horen. De slaapkamers werden ingericht. Klaar voor een fantastische week!
Dan was het tijd voor het eerste onderdeel. We mochten samen onze teamvlag ontwerpen, waar de teams enthousiast met katoen, spuitbussen en stiften aan de slag gingen, ontstonden er prachtige exemplaren.

Tijd voor een kopje soep. Hhmmm... heerlijk groente soep.

Het openingscircuit bestond uit voetbal boter-kaas en eieren, stokkenspel en het befaamde glij-honkbal.
Met de nodige voetbaltechniek, lef en precieze werden de eerste punten binnengesleept. 


Na al dat sporten krijg je natuurlijk honger. Hadden wij even geluk, met dank aan Carlo en Jeroen hadden wij heerlijke pizza's te eten. Die gingen er wel in bij de kids!


Het avondspel was dit jaar een diamantroof. Bij dit spel moest je met je team heel goed nadenken, tactisch spelen en natuurlijk heel hard rennen. Je moest proberen om in het vak van de tegenstander een diamant te roven, zonder gesnapt te worden door de politie, anders beland je natuurlijk in de gevangenis. Gelukkig kon je hieruit ook weer bevrijdt worden en bleef het tot het laatst spannend.

Het brievenbusspel: Toen het donker was zijn we nog naar het bos gegaan. In het bos waren allerlei clubs verstopt. De juiste spelers moesten natuurlijk bij de juiste clubs komen. Waar Hakim Ziyech nog bij AJAX voetbalt, is Luuk de Jong inmiddels vertrokken richten Sevilla.


Bij terugkomst op de boerderij was er voor iedereen nog een late-night snack. Moe maar voldaan konden we onze tandenpoetsen en lekker gaan slapen.

terug

Jeugdkamp 2019

De data voor het jeugdkamp 2019 is bekend. We gaan de tweede week van de zomervakantie naar Gemert.
Het kamp vindt plaats van zondag 14 juli tm zaterdag 20 juli.
Alle SJVV-ers die op de basisschool zitten mogen mee (groep 1 tm 8)

Voor degene die ècht niet kunnen wachten. Geef je dan hier op! Gemert 2019


Wellerlooy 2018

Op zondag 8 juli vertrokken we met een groep van 42 deelnemers en 14 leiders naar 't Luukske. Een nieuwe locatie om een week veel plezier te hebben.  Dit jaar met het thema: SJVV en de WK-sterren.
De teams:


Engelse Sterlings

Duitse Hummels

Belgische Hazards

Egyptische Salahs

Spaanse Iniësta's

Braziliaanse Neymars
Kampverslag:

donderdag 12 juli:
Vandaag was het een groot zwemfeest. De oudste gingen op de fiets en de jongste met de auto richting Geldern (D). Hier was een prachtig openlucht zwembad met glijbaan, duiktoren, springballen, ligweide, beachvolley en een voetgolf parcour. Genoeg om onze een gehele dag te vermaken.

Bij terugkomst konden we heerlijk genieten van een frietje en snacks van de frietkar. Deze is ons aangeboden door de firma Codema, waarvoor onze hartelijke dank. De kinderen hebben er zichtbaar van genoten.

Het avondprogramma stond vol met de quiz. De quiz was super! Veel diverse en gevarieerde opdrachten; Vragenrondes, teamopdrachten, battles, inschattingsvragen en praktische opdrachten. Dit alles was te zien op het grote podium in onze zaal.

Daarna gingen we de nacht in, maar natuurlijk nog even een lekkere snack!


woensdag 11 juli:
dinsdag 10 juli:
Wellerlooy is ideaal gelegen ten opzichte van Irrland. 15 min. op de fiets en we waren er al. Een hele dag heerlijk genieten in het boerderij park. Met allerlei simpele leuke attracties, zoals: maisbad, een hooischuur, lage en hele hoge glijbanen, lekker met water ravotten... en het weer... dat viel reuze mee. We hebben een prachtige dag gehad!

Helaas niet Nederland, maar België in de halve finale van het WK. Dat moet gekeken worden op ons WKsterren kamp. Het was heel spannend, maar Frankrijk gaat naar de finale. Vanavond spelen we nog het dierengeluidenspel.Maandag 9 juli:
De dag van vandaag ving aan met het 4 tegen 4 toernooi, waar we gebruik mochten maken van de voetbalvelden van voetbalvereniging Resia. Het toernooi stond natuurlijk in het teken van het WK voetbal. De kinderen waren verdeeld in een jongeren en ouderen categorieen. We mochten tijdens het toernooi veel mooie acties en doelpunten aanschouwen. 

Na de middagpauze was het tijd voor het levende stratego. We speelden in 2 partijen, waarbij de kinderen probeerden om de vlag van de tegenstander te veroveren. Dit werd makkelijker door de juiste tactiek te bepalen.

Nieuw voor dit jaar, maar terug van weggeweest op het jeugdkamp; de tijdrit.
De jongens en meisjes probeerden een afstand van ongeveer  1 km zo snel mogelijk op de fiets af te leggen. Wes vd Mortel klokte de snelste tijd met 1.08.97

's Avonds werd er weer heerlijk gegeten. Het menu bestond uit tomatensoep, gebakken aardappelen,  met verse boontjes en een gehaktbal, daarna nog vanille/caramel vla na.

Zondag 8 Juli:

We werden vanwege de afstand weggebracht door onze ouders naar Arcen. Familie de Wit zorgde ervoor dat al onze fietsen ook mee konden. In Arcen aangekomen speelden we daar het foto-spel, met allerlei leuke foto-opdrachten. We mochten zelfs een overtocht maken met het pondje over de Maas, nadat we het code-woord ontdekt hadden.Daarna fietsten we naar de kamplocatie. Hier aangekomen mochten we onze slaapplaatsen inrichten. We verbaasden ons over de grote en mooie ruimtes. Natuurlijk werd er ook samen gegeten.

Na het eten begonnen we met het openingsspel. Het inmiddels wel bekende glijhonkbal, stokkenspel en levend boter-kaas en eieren. Wat een feest.

Laat in de avond speelden we het brievenbussen spel, hierbij moesten we Europese, Nationale en regionale clubs bij hun woonplaats onderbrengen. Komt Vitesse nu uit Arnhem of toch uit Nijmegen??


jeugdkamp

Jeugdkamp 2018

De data voor het jeugdkamp 2018 is bekend. We gaan de eerste week van de zomervakantie naar Wellerlooy.
Het kamp vindt plaats van zondag 8 juli tm zaterdag 14 juli.

Voor degene die ècht niet kunnen wachten. Geef je dan hier op! Wellerlooy 2018Verslag jeugdkamp 2017

Beestenboel jeugdkamp SJVV
zondag 23 juli

Na de fietstocht richting Gemert. Hebben de kinderen hun slaapplekken ingericht en zijn we begonnen met het maken van de teamschilderijen. Hier de Nederlandse Koeien.

De Australische Kangoeroes

de Argentijnse Puma's


De Spaanse stieren


Franse Hanen

en de Chinese Panda's

Voor het eten stond er nog een spannende estafette op het programma. Hierna mochten we met de verzamelde magneetstaafjes een bouwwerk maken van ons thema.

De maaltijd werd zeer gewardeerd. Heerlijke groente soep, gebakken aardappelen, erwten en wortelen, hamburger en pudding. Mmmmm...

Een cool openingsspel, met schuif-honkbal, levend 3 op een rij en het koningsspel.


Na het bosspel 's avonds laat, kregen de kinderen nog een lekkere snack en konden ze moe maar voldaan naar bed. Het werd al snel rustig... welterusten allemaal... tot morgen!

maandag 24 juli

Omdat er deze dag niet zo'n goed weer was voorspeld hebben we het zwemmen naar voren gehaald in het programma. Dit maal ging de bus richting D'n Bosch, hier gingen we naar het zwembad Sportion. Een mooi gevarieerd zwembad met hele snelle glijbanen een stroomversnelling en een zwembad waar je van de duikplank kon gaan.


Het avondmaal werd medeverzorgd door de chefkok van de Brabantse Kluis. De kinderen hebben z'n best gesmuld van een heerlijke maaltijd! Bedankt Corné!

's Avonds was er nog het smokkelspel in het bos. Een van de favoriete spelletjes van de kinderen.

Dinsdag 25 juli
De dag begon met een goed ontbijt en de snoepwinkel. Toen er voldoende krachten waren verzameld, zijn de jongens en meisjes begonnen aan het 3 tegen 3 toernooi. Hier werd de overwinning gehaald door Feyenoord bij de jongeren jongens, Real Madrid bij de ouderen jongens en England bij de meisjes.

Tijdens het levend stratego werd er weer vrolijk aangevallen en verdedigd, met het juiste strijdplan moest het lukken om de vlag van de tegenstander te veroveren.
Ren je Rot was het vervolg spel in het bos. De kinderen moesten opzoek gaan naar kaarten in het bos. Op deze kaarten stonden plaatjes en een nummer. Dit moesten we dan doorgeven aan onze teamleiders.Lekker douchen en dan GALA! Het gala; eerst prachtige kleren aan. Een super menu! Met een extra toevoeging van de jarige job Inge! Inge trakteerde op een ijsbuffet

en dan over de rode loper en casino spelen. Het winnende team was Australie met een score van ruim 80.000€Woensdag 26 juli
Deze woensdag stond in het teken van de tienkamp. Met allerlei verschillende spelletjes, zoals: 60m sprint, voetbowlen, kogelstoten, maar we hadden ook prachtige opblaaskussen in de vorm van een gatendoel, veotbalboarding en een springkussen.de tienkamp werd afgesloten met een ronde buikschuiven. Ruud Bakermans en Karlijn Bouma wisten in het stralende zonnetje zelfs het einde van de buikschuifbaan te halen.

In de avond kwamen er diverse mensen uit de Sint Jozef naar Gemert toe om daar als dier in het bos te gaan zitten voor het traditieonele dierengeluidenspel. De jongens en meiden van Australië bleken hier ijzersterk in te zijn. Zij waren dat ook het eerste terug met een volle kaart.


donderdag 27 juli
De survival begon met de colorrun; een parcourlopen met hier en daar een plekje waar het kleurenpoeder gestrooid wordt. Een spectaculair en kleurrijk geheel.Het vervolg van de survival bestond uit de onderdelen: voetbaldoel, glibberbaan, de overtocht per boot, kangoeroe schieten en op de stropdas parcour.

In de avond kwam er een frietwagen het terrein op rijden, deze verzorgde heerlijk verse friet en allerlei diverse snacks. Iedereen kon onbeperkt genieten van de lekkernijen, met dank aan Stef en Wiliam. Bedankt heren, het werd zeer gewardeerd!

ook de opblaasvelden waren erg in trek tijdens onze vrije uurtjes.

jeugdkamp 2016

check voor de foto's
https://www.icloud.com/sharedalbum/#B095Uzl7VSQxk4

Voor het komende jeugdkamp hebben we de accomodatie weer vast kunnen leggen. Komend jaar kunnen we terug naar de Coxse boerderij waar we al een heel aantal jeugdkampen verbleven. Het jeugdkamp in 2016 wordt georganisseerd van 31juli tm 6aug 2016. Wil jij ook een te gekke week beleven? Houdt deze data dan vrij.

jeugdkamp 2015 LiveverslagZondag 19 juli 2015
Om half 11 kwam iedereen bijelkaar op sportpark De Dreef van SJVV. Hier zou om 11 uur een stoet van 62 enthousiaste deelnemers en 13 bezielende leiders vertrekken richting het jeudkamp van 2015. Dit jaar wordt het jeugdkamp weer opgeslagen in Gemert.
Onderweg maakten we een tussenstop in Bakel. Hier werden de teams bekend gemaakt en speelden we ons eerste spel; klootschieten.

Nederlandse Frieten


Duitse Bokworsten


Italiaanse Pizza's


Chinese Bami's


Franse Stokbroden


Amerikaanse Hamburgers


op de kampeerboerderij aangekomen werden een aantal regels afgesproken om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een te gekke week zou worden. Hierna mochten de kinderen hun slaapplekken in richten. Toen de slaapkamers klaar waren, stond het volgende onderdeel op het programma. De kinderen gingen aan de slag met het maken van een eigen teamvlag. Uiteraard mochten ze daarna met deze vlag op de foto. Zie het resultaat hierboven.

Het openingsspel bestond uit een mooi behendigheidscircuit. De kinderen vulden eerst een dienblad met bekertjes water. Hier gingen ze mee lopen en proberen om zoveel mogelijk water naar het einde van het parcour te brengen. Onderweg moesten ze onder een zwaaiend springtouw door, limbodansen, een tijgernet, onder een tentzeil door en over een bruggetje. Daarna mochten ze het overgebleven water in een emmer droppen.

Na het avondeten werd er een start gemaakt met de filmpjes voor de bonteavond. Rond 22.00u trokken we naar het bos, waar nog een afsluitend spel voor de zondag op het programma stond. In het bos speelden we het postbode spel. Bij dit spel was het de bedoeling dat de kinderen de clubs in de juiste brievenbus postten. Dus PSV moest in de brievenbus van Eindhoven en het kaartje voor AJAX moest in de brievenbus van Amsterdam. Zo stonden er 20 verschillende brievenbussen verspreid door het bos. Een heel leuk nieuw spel, tijdens Gemert 2015. Uiteraard werd de dag tot besluit afgesloten met iets lekker, in de vorm van een heerlijk zakje chips voor elke deelnemer.

Maandag 20 juli 2015

Nadat de kinderen redelijk op tijd waren gaan slapen, ving de dag van maandag ook wel heel vroeg aan "6.30u" toen de eerste kinderen alweer wakker werden. De maandag stond in het teken van het 4 tegen 4/ 5 tegen 5 toernooi.

en verder stonden er diverse bosspelen op het programma. Met oa het spel levend stratego, waar de kinderen met hun diverse rangen op zoek mochten gaan naar de vlag van de tegenstander. Op het moment dat je deze gevonden had, probeerde je hem ongezien terug te brengen naar je eigen speelhelft.

Vlak voor het avondeten speelden we ook nog het spel ren je rot in het bos. Bij ren je rot was het de bedoeling dat je zo snel mogelijk 25 wereldgerechten wist te vinden met je team. Per keer lopen mocht je maar 1 wereldgerecht mee terug brengen.

Van al dat spelen, rennen en het zien van al die heerlijke wereldgerechten hadden we inmiddels wel honger gekregen. Daarbij hadden we ontzettend geluk, want onze kookstaf had de assistentie gekregen van een echte Chef kok (Corné bedankt), daar wisten de kinderen wel raad mee, want de meeste kinderen hebben zeker 2 keer opgeschept.


Na het avond eten mochten de kinderen hun bordjes en bestek samen afwassen en was er even tijd om te oefenen voor de bonteavond filmpjes. Inmiddels was ook onze hulp voor het dierengeluidenspel gearriveerd. Zij hebben zich nog even op het kampterrein vermaakt, alvorens ze naar het bostrokken. Rond half 11 was het bos in Gemert omgetoverd tot een  ware dierentuin. De kinderen mochten op een vooraf aangegeven volgorde opzoek gaan naar de in het bos verstopte. Bij terugkomst op de boerderij kregen we nog een heerlijke snack om lekker tot rust te komen. De kinderen kropen maar wat graag, moe maar voldaan in bed.

Dinsdag 21 juli 2015
De dinsdag was de dag van de tienkamp. De naam tienkamp geeft het ook al aan dat er 10 spelletjes waren. 5 spelletjes voor in de ochtend en 5 spelletjes in de middag. Er was oa. ademinhouden, een leuk parcour, 60 meter sprint, waterballon darten en voetgolf.

tijdens de tienkamp kregen we bezoek van de terreinmanager van SJVV "Riny v Hoek" en de voorzitter van SJVV "Hilbert Kievit" met zijn vrouw.

De tienkamp werd uiteraard afgesloten met het traditionele buikschuiven. Waar Kim van Mullekom en Giel van Bree bijna het einde van het glijzeil wisten te halen.


Na de tienkamp hadden we uiteraard grote honger. Gelukkig had Marieke de Bresser een beetje geholpen met het bereidde van het eten en kwam er weer een heerlijke maaltijd op de plank te staan.Zeg nou zelf, dat ziet er toch heerlijk uit!

Na het eten werden we nog verwend door Michael, hij vierde zijn 12e verjaardag op kamp en trakteerde iedere deelnemer met een heerlijk ijsje!


In de avond was het tijd voor een avontuurlijk bosspel en wel het smokkelspel. Het was de bedoeling dat de kinderen eerst geld overbrachten naar de douane, wanneer ze hier voldoende van hadden konden ze in het buitenland hier drugs voor kopen. Deze drugs probeerden ze weer terug te smokkelen naar hun groepsleider. Daar werd het omgezet in punten. De Franse stokbroden waren de allerbeste smokkelaars.

Moe maar voldaan zochten we onze bedden op. Maar niet voordat we nog een heerlijk portie bitterballen hadden genuttigd.

Woensdag 22 juli 2015
De dag van de survival. De survival was opgedeeld in drie gedeeltes. Als eerste werd er een bos uitgekozen waar een prachtig survival parcours uitgezet was. De kinderen mochten dribbelen met een bal door het bos. Het parcour vervolgde zich met een kruipnet en in de prachtige kuil, werd gelopen en gekropen onder de poortjes door. Nadat ze een boomstam hadden verplaatst, mochten de kinderen hun weg vervolgen over twee boomstammen en 5 rondjes draaien om een paaltje. Het parcour werd afgesloten met een heuveltje en een limbopaal, waar we onderdoor moesten zien te komen.


Na de middagpauze werd de survival vervolgd op en buiten het veld van de kampeerboerderij.
Dit was verdeeld over 5 onderdelen. Het sponzenspel, oberen op de sloot. rick's kotsspel, konijn schieten en het glibberspel. Bij het sponzenspel was het de bedoeling, dat er één iemand van het team in het zwembad ging staan en sponzen gooit naar de degen in de hoepels staan. Alle sponzen die worden gevangen, mochten worden uitgeknepen. Het 2e spel ging over het vijvertje bij de blokhut. De kinderen namen een blokje in de hand en mochten 1 voor 1 naar de overkant varen op een opblaasband en gooien daarna een blokje in de grote emmer. Het 3e spel was misschien wel het vieste survivalspel. De kinderen mochten een snoepje vissen uit een grote emmer gevuld met oude boterhammen, water en een beetje tomatensoep. Mmmm... Ook was er weer een konijn (Teun) dat rondhuppelde door een afgezet gebied. De kinderen probeerden om vanaf de zijkant op het konijn te schieten. Het laatste spel was het glibberspel. Hierbij liepen de kinderen over het ingesmeerde buikschuifzeil naar de overkant en schoven daar achteraan onder de poortjes door. Dit leverde hilarische beelden op.


De survival werd tegen de avond afgesloten met een potje olieworstelen, door de kinderen die dit graag wilden doen. Het was lastig om elkaar vast te pakken, maar er werd zijn best gestreden.

Na het olieworstelen konden de kinderen lekker in de douche en zich klaar maken voor het gala. De kinderen hadden prachtige kleren aangetrokken en ze konden zich prima vermaken met het SJVV-casino. De kinderen kregen allemaal om te beginnen een mooie stek van 3000 punten. Helaas was er geen team in staat om het casino te verslaan. De jongens en meiden van Amerika kwamen hier nog het best bij in de buurt.
Donderdag 24 juli 2015

Stan Linders wordt vandaag 11 jaar. Wat een leuke verjaardag!!!

Vandaag gingen we namelijk ook naar de Tongelreep. Dit jaar voor het eerst met een waterspellencircuit. We mochten in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion onze onderdelen afwerken. Er waren zes leuke spellen voor ons uitgezet. Dit was een  super leuke toevoeging aan een geweldige dag bij de Tongelreep.

Kampkranten 2015

Kampkrant Nederlandse Frieten - Vrijdag 24 juli

Gisteravond heben we Chinees gegeten. Toen hebben we een leuke quiz gespeeld dat was een succes en het was leuk. Om 00.00 uur was Stan niet meer jarig en hadden we gezongen en om half 1 naar bed en toen gingen we slapen. Toen gingen we ontbijten en we gingen vanmiddag een tegen een toernooi doen. Nederland had gewonnen! En we hadden foto spel gedaan in het dorp van Gemert. Helaas is het vanavond al de laatste avond, maar we hebben er zin in!

Groetjes,
De Nederlandse frieten
Niek, Elsa, Daniël, Bart, Sandra, Sven, Justin, Joyce & Stan.

 

Weekoverzicht Duitse Bokworsten - Vrijdag 24 juli

Wij zijn Duitsland en onze teamleden zijn: Sander, Lisa, Jelle, Iris, Stan, Geert, Anne, Scott, Evy & Ivar. Wij gaan jullie vertellen over onze week op kamp. We kwam zondag op zondag bij de rustplaats aan en begonnen met klootschieten. We waren in totaal 3e. Daarna kwam we aan op het kamp en begonnen we met het openingsspel. In de avond gingen we naar de postbodespel doen. De volgende dag gingen we beginnen met de hele groep verdelen in jongeren en ouderen apart. De ouderen begonnen met stratego en de jongeren met 4 tegen 4. Daar werkten we niet met dezelfde groepen. In de avond gingen we alweer naar het bos en deden we het dierengeluidenspel. Dinsdag deden we het tienkamp en daarna in de avond het smokkelspel. Woensdag gingen we survivalen en daarna in de avond het gala. Er was toen een leuk tafeltje voor twee gemaakt voor Bram en Iris. Op woensdag was er ook nog casino. De volgende dag gingen we zwemmen bij de Tongelreep. Maar deze keer deden we iets anders dan al die anderen jaren. We gingen in het zwemstadion zwemmen dat was een evenement dat hoorde bij het kamp dus die telde mee met onze strijd naar glorie. We werden daar laatste. Het stadion heette Pieter van de Hoogeband. Donderdagavond deden we spellen en een daarvan was petje op petje af. Er was ook nog quiz. Vrijdag gingen we eerst 1 tegen 1 en daarna gingen we nog naar de dorp om het fotospel te doen. Daarvoor moesten we nog opnemen voor de bonte avond en in de avond schreven we deze krant. Tot morgen!

Groetjes,
De Duitse Bokworsten
Sander, Lisa, Jelle, Iris, Stan, Evy, Geert, Scott, Anne & Ivar

Kampkrant 23-07-15
Hallo iedereen.
 
Gisteren avond hebben we gala avond gehad. Iedereen moest zich zo netjes mogelijk kleden. Na het eten hebben we met zijn allen casino gedaan.
In het SJVV casino konden we verschillende spelletjes spelen, zoals roulette black jack dobbelen en hoger lager.
 Het casino duurde tot half 1,  toen zijn alle kinderen netjes naar bed gegaan en (meteen) gaan slapen.
 
De volgende dag moesten we heel vroeg opstaan want we gingen naar de tongelreep. We mochten met zijn allen allemaal spellen doen bij het Pieter van de Hoogenband stadion.
We moesten met een bootje zo vaak mogelijk op en neer varen, en van een duikplank tegen een bal aan slaan daar had China het record bij.
Een ander spel was een soort survival op het water. Je moest in het water duiken tot dat er een mat lag, daar moest je overheen kruipen en weer van af duiken.
 Toen we klaar waren mochten we vrij zwemmen in de tongelreep.
 Albert had boterhammen gebracht voor ons. Toen iedereen lekker had gegeten gingen we weer verder met zwemmen. Na een tijdje werd er omgeroepen dat alle kinderen weer naar het stadion mochten.
Je mocht nu daar vanaf de hoge betonnen duikplank.
 
Deze tekst is geschreven door de Chinese bami's
 En we zien jullie zaterdag bij SJVV
 
De groeten.
Kampkrant 22-07-15
 Beste ouders en kinderen,
Gisteren  avond (nacht) gingen wij het  smokkelspel doen. We hadden spuitjes (70 euro waard), wiet (suiker, 90) pepermuntjes(130), poedersuiker(180) en euro's (nep geld) om dit te kopen. Je moest proberen aan de overkant te komen, maar om dat te kunnen moest je proberen de politie te ontwijken. Aan de overkant zaten de dealers  waar je drugs kon kopen, en dat moest je wel weer veilig  aan de andere kant te rug brengen.  Sommige kinderen (leiders) waren gevallen , maar niks ergs gebeurd. Woensdag 22-7-15. Lekker wakker worden, stevige boterhammen gegeten. Daarna je SLECHTE kleren aan. We gingen survivallen. We gingen naar het bos van Gemert. Je moest urst naar Albert Fleurkens luisteren. Als eerste moest je mi de bal een lob parcours afleggen, en daarna moest je 3 hoepels over je heen doen, onder het netje kruipen, tijgeren en over boomstammen lopen. En daarna de volgende aan tikken, en zoo weer door. Daarna terug naar de kokseboerderij. Toen gingen we verder mi konijnknallen, da was Teun van Mullekom. Lekker op zijn billetjes knallen. Bij rick moest je in een bak met tomatensoep en chocoladevla en brood de muisjes pakken met je mond, heeeeeel lekker, dus nie. Daarna nog olie worstelen, was volgens iedereen leuk. Stan Linders vond het helemaal mooi. Het was stan vs rick pluim, rick wint natuurlijk. Tot slot nog met een zwembad over het water waar je blokjes in de MAND moest gooien. En daarna lekker gedoucht en de mooie gala kleren aan getrokken. En heel lekker gegeten. Nu gaan we gokken en veul winnen.
Deze mooie kamp krant is geschreven door mark vd zanden (en rik strijbosch). Mama en papa van Rik en Mark en alle ouders, wij missen jullie, tot zaterdag doei.


Kampkrant 21-7-15 De Franse Stokbroden
Gisteravond gingen we met z'n allen naar het bos om het dierengeluidenspel te spelen. Er zaten heel veel dieren verstopt en 1 beest(dat was Erwin). We moesten met het hele team naar de dieren zoeken. Het was niet zo makkelijk want ze zaten allemaal in de bosjes verstopt. Je moest de dieren roepen en toen maakten zij geluid. Je moest proberen je lijstje vol te krijgen. Na het dierengeluidenspel zijn we met z'n allen terug naar de boerderij gelopen en hebben we nog lekker gekletst en een midnightsnack gegeten. Daarna ging iedereen naar bed.
De volgende ochtend werden er een paar wakker en die stormden de andere kamers in om iedereen wakker te maken. Er waren daarna chagrijnige gezichten. Maar toch ging iedereen met goede zin aan tafel voor het ontbijt. Daar hebben we met z'n allen lekkere boterhammen gegeten. Toen was het tijd voor de tienkamp. De eerste ronde waren er vijf spellen. Er waren makkelijke en moeilijke spellen.  We moesten vakschieten, 60 meter sprint, adem inhouden (dit kon Daan 1 minuut en 6 seconden!!), spijkerbroekhangen en parcours. Iedereen had het naar zijn zin. Na de eerste ronde hadden we een kleine pauze en kreeg iedereen stukje peer. Daarna volgde de tweede helft. Met als spellen waterballondarten, voetgolf, watertillen, toren bouwen van spaghetti en spekjes. Helaas mochten we er geen opeten. Als afsluitspel van de tienkamp gingen we buikschuiven.  Giel van Bree had 21 meter! Met het buikschuiven gingen er een aantal jongens in hun onderbroek. Door het buikschuiven had iedereen het koud en gingen ze onder een lekkere warme douche staan. Iedereen had zich weer netjes gemaakt en zijn we aan tafel gaan zitten voor het eten. We hadden lekkere groente en champignonnensoep van Albert. Het hoofdgerecht was broodje hamburger, boontjes en aardappels. Daarna hebben we nog een foto gemaakt voor scoren voor de club. En we hadden maar liefst 2.230,35 euro opgehaald. Daar was iedereen heel erg trots op. Na de leuke, gezellige en grappige foto's hebben we voor Michael Burgering gezongen want hij was vandaag jarig. En hij trakteerde op lekkere ijsjes. Na afloop van het eten ging iedereen zijn tas opruimen en mocht iedereen gaan spelen.
We vinden het supergezellig!!!
Groetjes,
De Franse Stokbroden
Daan, Fleur, Demi, Lise, Jorrit, Ravi, Jochem, Wes, Karlijn  en Dimitri


kampkrant maandag 20-7

Italiaanse Pizza's - Maandag 20 juli
Gisteren zijn we aan gefietst vanaf SJVV naar Gemert er is iemand gevallen. En we hebben een stop gehad in Bakel op een pleintje. Daar hebben we kloot geschoten en nog wat gedronken en gegeten. Toen zijn we weer op de fiets gestapt richting Gemert. Toen kwamen we bij onze bestemming   Gemert!!!. Eerst werden de slaapkamers bekend gemaakt en de regels. Daarna de bedden opgemaakt en patat gegeten. Toen hebben we het openingsspel gedaan met bekertjes en water. Daarna hebben we vlaggen gemaakt er zaten hele mooie bij. Ten slotte een bosspel dat hete postbodespel.
Vandaag, hebben met z'n alle ontbeten. De jongeren begonnen met 5 tegen 5 toernooi en de ouderen met levend stratego en daarna omgekeerd. Daarna gingen we naar het bos ren je rot doen met lekker wereldgerechten. S avonds heeft de vader van Elsa ( kok van de Potdeksel) en de kookstaf heerlijk voor ons gekookt (vooral de tomatensoep was heel lekker) en de snoepwinkel is vanmiddag geopend.
Vriendelijke groetjes van:
Italiaanse pizza's
Giel, Ilse, Dylan, Bart, Sam, Tessa, Kim, Ruud, Koen en Alice


Live verslag jeugdkamp 2014

kampkrant zaterdag 19-7

Gisteravond na het eten oefende we de filmpjes van de bonteavond.
Na het oefenen hebben we het lichtjesspel gedaan in het bos.
Het was een spannenende race met veel kleuren.
Na het lichtjes spel hebben we heerlijke friet gehad.
Die dag erop hebben we lekker gegeten en daarna 1 tegen 1 gedaan.
Het was een leuk toernooi en de spannende finale van japan en Zuid-afrika won
zuid-afrika.Na het toernooi hebben we gezellig met water gespeelt.En je team mog met 25
waterbalonnen op de leiding gooien. Het was gezellig en we hebben nog lekker ge bbq!

Groetjes:Bart K en Bram

kampkrant vrijdag 18 juli

vanmorgen hadden we lekker ontbeten met een boterham.
toen gingen we zwemmen bij de tongelreep.
het was reuze gezellig.
we zaten buiten op het gras het was heerlijk weer.
het waren fijne zwembaden en leuke glijbanen.
iedereen had het naar zijn zin het was reuze gezellig.
we hadden van alles meegenomen: chips,drinken,zakjes
koekjes en boterhammen voor de lunch.
iedereen zat lekker met elkaar te spelen.
er waren heel veel glijbanen zoals: de tol,de zwarte,de lichtgevende
,de familie glijbaan en buiten waren er ook nog.
er was een buitenbad,een stroming,een bubbelbad,en een gezellig binnenbad met golven.
en we gingen met de bus en de auto heen en terug en sommige kinderen lagen in dromeland.
de week van het voetbalkamp is al bijna voorbij.
we aten chinees van sander du het was erg lekker.
vanavond doen we het lichtjesspel dat word reuze gezellig.
nog een hele fijne week. groetjes Tessa & Lana.
 

Kampkrant Donderdag 17 juli 2014

We begonnen de dag heel erg rustig.

Tot dat Aziz met een stok en een emmer de kamer in stormt,

En hij mept continu met de stok op de emmer.

Toen dat klaar was gingen we meteen zingen want we hadden 2 jarigen in ons midden

Rick & Lisa Strijbosch hiep hiep hoera

Lisa en Rick zijn allebei 11 geworden.

Dat beloofd een groot feest te worden .

Toen gingen we weer verder met een normale dag of toch niet.

Want Koen kwam met een feeststoel aangelopen en daar gingen natuurlijk Rick en Lisa opzitten .

En weet je wat? We gingen nog een keer zingen voor de jarige.

Toen we ontbeten hadden gingen we lekker ons omkleden voor de survival van die middag.

Het leek er op dat het weer een zware dag ging worden.

We gingen in 2 grote groepen, 1 groep ging op de fiets naar een grote vijver.

En de andere groep bleef bij de kampeerboerderij.

De eerste groep die bij de vijver waren moesten de kleine eerst een stuk rennen en door hoepels gaan.

Daarna gaven ze een tennisballetje door naar de oudere.

Die moesten rennen, en daarna kreeg je een band en daarmee moest je naar de overkant van de vijver zwemmen.

En dit ging allemaal op tijd, toen we klaar waren na 4 rondjes gingen we nog vrij zwemmen .

Toen we weer moesten gaan en mocht dan de 2e groep naar de vijver en Mark v. d. Zanden had een Belgische chick gefikst voor Koen

Groep 1 moest terug naar het kamp en moesten op Aziz met een kangeroopak schieten.

Bij Lars moesten we een blokje pakken door een net en daarna op het bankje dan op de ladder onder de stoel en dan naar de andere stoel blokjes stapelen. En bij Mark hadden we een dienblad met bekers met water er op. We moesten op de buikschuifbaan en Stan mocht ons nat spuiten en je moesten dribbelen en dan naar een grote bak om de water in te gooien.

Bij Albert moesten we er twee in de zwembad de andere twee moesten in de hoepel staan en de andere twee moesten de sponsen op rapen en de genen die over waren moesten de sponsen uit knijpen .

Toen kwam het ….. GAAAAALAAAAA !!!!!!!

Iedereen deed zijn netste kleren aan iedereen had iets ander (sommige hadden het zelfde maar dat is geheim)

Blouses, jackjes, strikjes en de meiden jurken.

Maar we gingen niet bij de kampeerboerderij eten nee dat doe je niet met een gala, want dan moet je chic doen dus we gingen naar een restaurant + kegelbaan genaamd: De Bosparel

Het was gezellig, lekker, warm

En weet je wat? we hebben weer voor Rick & Lisa gezongen

En hun hadden geluk want ze kregen een cadeau.

Na dat we zo lekker hadden gegeten en weer terug waren was het al weer tijd voor het casino

Het was kei leuk er waren verschillende spellen: black jack, dobbelen, roulette en hoger lager .

Na dat we dat hadden gehad kregen we natuurlijk een snack.

Toen iedereen het eten op had deden we lekker onze ogen toe

Dit was weer een leuke dat op voetbalkamp

geschreven door : Rick + Quinten


kampkrant woensdag 16 juli

We stonden op,aankleden en dan ontbijten.
Toen kregen we te horen dat we tienkamp kregen,dus we gingen ons klaarmaken voor de Tienkamp.
De spelletjes waren:
Adem inhouden
Eierparcour
80 meter sprint
Voetbowlen
Jeu de voetbal
Bak water tillen
Voetgolf
Kaartenverdeling
Ingooien.
En tot slot Buikschuiven!
De Oudste Jongens gingen in hun onderbroek schuiven,EEN iemand ging te ver.
NIEK STRIJBOSCH ging in zijn blote gat glijden.
Een iemand had ook bij EXPLOSION gewonnen giel van bree.
we gingen daarna nog lekker douchen, toen we klaar waren lekker pannekoeken eten!!!
daarna lekker lang vrije tijd.En toen het nachtspel, met een blindoek moes je met begeleiding van andere proberen te scoren.
Je team werdt in tweeen gesplitst en dan moest de helft van je team vragen beantwoorden met A B C of D en dan moest je die
doorseinen met codes en zo nog veel meer van z'n spelletjes.

HET WAS EEN LEUKE DAG
            van Mark van de Zanden en Luc van den Elsen en de Groetjes van het hele Kamp!
Tot Zondag Doei

Kampkrant dinsdag 15 juli 2014

gisteren morgen fietsten we met zijn allen vanuit sjvv naar campeerboerderij fleuren
onder weg zijn we naar het zandbos geweest, daar zijn de teams gemaakt en hebben een spel genaamd klootschieten
gedaan.de franse tricolores hadden gewonnen.na het leuke spel zijn we weer aan gefietst naar de campeerboerderij.
na een uitleg van Erwin hebben we met zijn allen vrij gespeelt. Stan Tulkens was ongelukkig gevallen en heeft zijn arm gebroken. toen kwam frietkar "friet van ons" en hebben we een lekker
frietje met een snack gehad.daarna de kamers ingericht. toen hebben we het openingsspel gespeeld, een parcours op het grasveld.
toen zijn we naar het bos gegaan en hebben we een speurtocht met onze reflectoren en zaklampen gedaan. de ene helft was in het bos
en de andere helft was in de boerderij.op de boerderij hadden we een soort aarderijkskunde en een groot formulier waarop je alle uitslagen van het WK moest opschrijven.
daarna had iedereen een midnightsnack gehad deze keer was het een broodje knakworst en een beker fris.
daarna ging iedereen zijn tanden poetsen en meteen te bed.na vijf minuten lag iedereen te slapen.
de volgende ochtend was iedereen pas om 7:00 wakker.en hebben we voor het eerst op deze boerderij ontbeten en het was heerlijk.
na het ombijt 4 tegen 4 voetbal toernooitje gedaan en middag eten gehad.s'middags zijn we naar het bos geweest en hebben we
levend stratego en ren je rot gedaan met ren je rot moest je a4tjes zoeken daarop staan 3 dingen:speler/staf van het nederland elftal,
een letter en een vorm en die moest je onthouden, van de letters moest je een woord maken.
en bij stratego moest je bij de tegenstander de vlag zoeken.
daarna zijn we terug naar de camping gegaan en hebben we lekker gegeten.
nu zijn we lekker aan het spelen en vanavand gaan we nog een keer naar het bos en gaan we het smokkelspel doen.
doei!!! de groeten vanuit de Mortel

Jorn & Daan M.

Kampverslag

maandag 14 juli:
rond half 11 hebben we ons verzameld op sportpark de Dreef.
Om ons klaar te maken voor het vertrek naar het fantastische
jeugdkamp 2014 in de Mortel.
We werden door vele enthousiaste ouders uitgezwaaid. Wat ontzettend leuk
en gezellig. We zien jullie as. zondag weer !!

na een kort fietstochtje hadden we onze eerste stop in het zandbos.
In het zandbos hebben we ons verzameld rond de boomstammen-kring waar
we te horen kregen, wat het thema was "S.J.V.V. en de WK-voetballen",
en bij wie we in het team zaten:


Duitse teamgeist


Argentijnse Tango's


Braziliaanse Brazuca's


Zuid-Afrikaanse Jubilani's

Franse Tricolore

Mexicaanse Azteca

Japanse Fevernova's

Italiaanse Etrusco Unico's

In het zandbos speelde we ook ons eerste spel
We mochten met een bal een parcour afleggen door het bos.
Het was de bedoeling om de bal in zo min mogelijk trappen
over de bospaden te laten gaan. Uiteindelijk was het team
van de Franse tricolore hier het aller beste in.

's avonds kwam er een frietwagen om ons van het avond eten
te voorzien. Mmmm... dat was heerlijk!!

Daarna mochten we het openingsspel gaan doen. Bij het openingsspel
moest je een pingpongbal in een aantal bekertjes laten stuiteren.
Daarna mocht je een kauwgombal uit een bak met water happen.
Je trotseerde een tijgernet en een aantal hoepels. Je liep met een
ei op een lepel en ten slot moest je ook nog een goal scoren.
Wanneer dit allemaal gelukt was. Gaf je de vlag door aan de
volgende deelnemer van je team.

Rond tien uur fietsten we met de helft van de groep
naar het bos toe voor een bosspeurtocht.
De andere helft deed eerst een wk-opdracht bij de kampeerboerderij.
Na een half uur wisselde deze twee groepen elkaar af.

Dinsdag 15 juli

De dag van de bosspelen. Vandaag hebben we namelijk 3 spellen in het bos.
maar natuurlijk vangt de dag aan met de snoepwinkel. Iedereen koopt
een pakje drinken en wat lekker snoepjes daarbij.

eerst speelde we een voetbaltoernooi 4 tegen 4,
met officieele wk-bal en de wk-regelsHet eerste bosspel, was levend stratego. Hierbij is taktiek, snelheid en behendigheid
erg van belang. Wie pakt de maarschalk, welke spelers stuur ik met hem mee.
Wie maakt de bommen ontschadelijk en wie gaat er op zoek naar de vlag?
Het was een erg leuke en spannende strijd.


Na het levend stratego, was het tijd voor het Ren je rot spel.
De kinderen gingen opzoek naar platen in het bos. Op deze platen stonden afbeeldingen
van voetballers en trainers. Ook stond er een letter op de plaat vermeld.
De letters vormden samen een woord, hoe kon het anders dan: wereldkampioenschapvoetballen.

Na het avond eten mochten we even aan ons stuk werken voor de bonte avond.
Dit gaan prachtige filmpjes worden. Die jullie vast nog eens te zien krijgen.

Aan het eind van de dinsdag stond dus het derde bosspel gepland en wel het
altijd spectaculaire smokkelspel. De kinderen proberen geld door het bos te smokkelen,
dit brengen ze naar de smokkelbazen. Wanneer ze hier voldoende geld gesmokkeld hebben
kunnen ze hier zakjes met drugs voor kopen. Deze worden omgezet in punten, wanneer deze
ongezien op de post worden gebracht. Maar let op, want je kunt ook getikt worden door de
politieagenten in het bos.

Woensdag 16 juli
De woensdag staat in het teken van de tienkamp. De deelnemers strijden in een indidividueel klassement om de bekers in de jongeren en ouderen categorie. De tienkamp bestond onder andere uit:
60 meter sprint, voetgolf, adem inhouden, kaartcircuit, eierloop, voetbowlen, ingooien, jeu de bal en de sterkste man. De middag werd afgesloten met het buikschuiven.
Daarna konden we lekker even onder de douche.

Na de tienkamp kregen we overheerlijke pannekoeken te eten.

De woensdag hebben we afgesloten met een quiz/ spellencircuit.
Er werden allerlei vragen en opdrachten aan de deelnemers gesteld.
De ene was heel makkelijk, terwijl een andere vraag weer meteen door
iedereen het goede antwoord werd geroepen.
Er was een seinspel, letterquiz, ballenbingo en een kwartetspel enz.
Vandaag kregen we mooi wat hulp van buitenaf, waarvoor onze bijzonder damk.

De dag werd afgesloten met een heerlijke midnight snack

donderdag 17 juli

Vanmorgen moesten de kinderen gewekt worden. Afgelopen dinsdag waren de eerste nog om
half 7 wakker. Nu moest bijna iedereen nog om 9uur wakker gemaakt worden.
Na het ontbijt en de snoepwinkel, mocht de ene helft zich klaar maken
om op locatie een survivalparcour te lopen. De andere helft had hun eerste spelletjes
bij de kampeerboerderij.
Deze onderdelen bestonden uit: de glijdende ober, het sponzenspel, schiet de haas en
en een behendigheidsparcour.
Voor het spel op locatie, moesten de kinderen eerst een korte route over een zandpad
afleggen, daarna sloegen ze af richting bos. Hier tikten ze de volgende aan.
Deze liep het bosparcour af en ging door naar de vijver. Bij de vijver sprongen zij
in een zwemband en moesten ze naar de overkant zwemmen.


Vanavond staat het gala op het programma. Dus nu lekker de douche in en onze mooiste kleren aan.

Wat zagen we er prachtig uit!!!

Op naar het restaurant. Bij restaurant de Bosparel begon onze gala avond.
Lekker een stukje fietsen en daarna aan een heerlijk driegangen menu.
We begonnen met tomatensoep! Gevolgd door gekookte aardappels, groente en een snitsel.
Verder hadden we nog een vanille ijsje met aardbeiensaus na.
Met gevulde magen gingen we terug naar De Mortel.

Hier mochten we nog even werken aan onze filmpjes voor de bonteavond en daarna was het tijd
voor het jeugdkamp SJVV casino. Wie o, wie haalt de meeste fiches binnen???

Wij willen graag Evy en Diade bedanken voor de super fijne week. Jullie waren erg leuke en gezellige deelnemers. Heel veel plezier op jullie volgende kamp met de scouting!

Vrijdag 18 juli

Ook deze dag begon uiteraard met opstaan, wassen en ontbijten. Al lijkt het dat dit alles wel steeds iets
later op gang komt. Na lekkere boterhammen te hebben gegeten en een aantal gesmeerd te hebben voor ons lunchpakket. Gingen we op weg naar Eindhoven.

De bus kwam voor rijden om ons naar de Tongelreep te brengen.
Helaas kon niet iedereen in de bus. Maar was er voor onze oudste deelnemers een mooi plaatsje gereseerdveerd in de auto's.

Het was zonovergoten bij de Tongelreep. We kozen dan ook een mooi plaatsje op het veld onder een boom. De kinderen konden naar harte lust zwemmen en genieten van de mooie glijbanen.
De tijd vloog voorbij.

's avonds mochten we lekkere Chinees eten van de familie Du. Aan gevuld met heerlijke loempia's en saté.

De uitgestelde snoepwinkel en het opennemen van de bonte avond filmpjes stond verder nog op het programma.

Het laatste onderdeel van vandaag, was het lichtjesspel.
De kinderen mochten één voor één het bos in om een lichtstaafje te pakken.
Daarna zo snel mogelijk terug naar je groep. Welk lichtstaafje zou er het meeste waard zijn?
Het was een spannende strijd, die gewonnen werd door Argentinië.

Als afsluiting kon iedereen nog heerlijk genieten van een frietje rond het kampvuur, die de vader van Justin en Dylan voor ons was komen brengen.

Zaterdag 19 juli

De laatste volledige dag in de Mortel.
Vanmorgen hadden we nog meer moeite met opstaan. Het was half 10 voordat iedereen wakker was.
Dat is vandaag ook niet zo heel erg, want er staat een rustige afsluitende dag op het programma.

Waar we straks starten met het 1 tegen 1 toernooi en nog een foto-spel hebben in het dorp.

Is het voor de rest opruimen, prijsuitreiking, bonte avond en natuurlijk nog een heerlijke afsluitende bbq.

We hopen dat jullie genoten hebben van de stukjes hier op de site

We zien jullie allemaal morgen weer!!!


Jeugdkamp 2014!

Het komende jaar gaan we op jeugdkamp van 14 t/m 20 Juli 2014
dit is de 1e week van de basisschool vakantie


We gaan dit jaar op maandag op weg naar het jeugdkamp.
Deze dag zullen we in de ochtend vertrekken op zondag 20 juli komen we
in de middag moe maar voldaan weer terug op sportpark de Dreef.
Gun je kind een weekje vakantie plezier voor maar 100 euro (incl. zakgeld)


Wij hebben er zin in. Jullie toch ook!

Opgeven:

Op zaterdag 22 februari tijdens de wedstrijd tussen de leiding van het jeugdkamp en deelnemers, is er aansluitend een film te zien van het afgelopen jeugdkamp. Hier kun je jezelf ook opgeven voor het komende jeugdkamp

Kun je niet wachten tot deze datum, geef het dan nu al aan via deze link
opgeven jeugdkamp SJVV (let op je moet nog wel op de basisschool zitten


Gemert 2013

S.J.V.V. jeugdkamp presenteerd S.J.V.V. international met:
- De argentijnse messi's

- De Braziliaanse Neymars

- De Duitse Özils

- De Nederlandse van persie's

- De Spaanse Iniësta's

- De Portugeese Ronaldo's


De hele week strijden we in deze groepjes bij de verschillende spelonderdelen. Waar we dan punten voor krijgen, wie aan het eind van de week de meeste punten heeft mag als eerste een prijzenpakket uitzoeken.jeugdkamp is echt gaaf .... !


zondag:

Op zondag 7 juli zijn we vertrokken met 58 deelnemers! naar de coxse boerderij in Gemert. Onderweg kregen we een lekker ijsje bij de Landerij. Verder hadden we twee stops voor spellen te spelen. De eerste was in het zandbos waar we kloot geschoten hebben. We moesten in zo min mogelijk beurten een bal rond een route door het bosschieten.

Na het nuttige van ons lunchpakket, vervolgde we onze weg naar het centrum van Gemert waar we een fotospel speelden. De kinderen kregen een blad mee met allerlei foto-opdrachten, met het aantal punten daarop vermeld, uiteraard naar moeilijkheid. We wisten de Gemertenaren goed te overtuigen en zo konden we vele punten bij elkaar scoren.
's avonds werden de slaapkamers ingericht en speelden we een behendigheidscircuit. Bij dit circuit moesten we een pingpong balletje in een bekertje gooien, daarna mocht je door hoepels verder en moest je proberen een flesje met water van het klimrek te gooien. Dit flesje water moest je verder vervoeren onder een tijgernet door en als een ober. Vervolgens kreeg je een mens-erger-je-niet spelletje en mocht je je flesje leeg gieten in een emmer, wie de emmer als eerste vol had was de winnaar.

Het laatste spel van de zondag was een landenspel. We moesten in het bos op zoek naar een aantal landen, verdeelt over de wereld. Zo lagen ze ook in het bos. Bij een land aangekomen mocht je een rebusoplossen en kreeg je een letter. De eerste dag was een prooi voor Brazilië.


Maandag:
Nadat we een lekkere snack hadden gekregen hadden we ons bed opgezocht en was het toch wel even spannend zo slapen met z'n allen. De (oudste) dames hielden het langste vol om tot half 3 wakker te blijven. Toch werden we weerom half 9 gewekt en hebben we ons lekker op gefrist en zijn we de dag goed begonnen met een stevig ontbijt.
Het 4 tegen 4 toernooi stond op het programma, ondanks het toch wel grote krachtsverschil in de verschillende teams, waren de meeste wedstrijden toch wel spannend. Uiteindelijk won het team van Bart vd Elsen, Daan Bouwmans, Nina Bax en Lars Verspay het toernooi bij de oudste jeugd en wonnen Sjors Munsters, Kay Albers, Quinten Aarts en Suzan Lintermans het toernooi bij de jongste jeugd.

's middags gingen  we naar het bos om het coole spel levend stratego te spelen, het tweede bosspel van de middag was ren je rot, waarbij de deelnemers op zoek moesten gaan naar spelerskaarten verstopt in het bos.

's Avonds hebben we geoefend voor de bonte avond in de vorm van een leuk filmpje en hebben we toen het helemaal donker was ook nog een smokkelspel gespeeld. De grote winnaar van de maandag was Nederland. Wij vermaken ons prima, het weer is geweldig! We genieten op en top!!


dinsdag:
De dinsdag is de dag van de tienkamp. De kinderen mochten individueel aan de slag. Vandaag konden ze strijden voor de eigen trofeeën en prijzen. De kinderen waren enthousiast en ondanks het wel hele hete weer toch wel bijzonder actief. De spellen bestonden uit: 60m sprint, ingooien, adem inhouden, watercircuit, voetgolf, jeu de voetbal, kaartje draaien, hindernisbaan, gewichtheffen. De tienkamp werd tot slot afgesloten met buikschuiven. Waar Merel v. Goch het record haalde met ruim 19m. toch jammer dat ze niet heeft meegedaan met de WESP-dag in de Sint Jozefparochie.

Nu zijn we net klaar met eten. Het menu ging er goed in. We begonnen met heerlijke tomatensoep, gevolgd door kleine aardappeltjes of stamp, boontjes of erwtjes met worteltjes en een heerlijke worst. Het avondeten werd afgesloten met caramel- of dubbelvla. De kookstaf werd getrakteerd op een welgemeend spontaan applaus van de gehele groep kinderen. Dus en of dat het gesmaakt heeft ...!!


woensdag
Nadat we vandaag iets later op mochten staan, hebben we ons klaar gemaakt voor de survival. Waar er werd gevraagd om de oudste kleren aan te trekken, viel het aantal psv-shirtjes wel heel erg op.
De survival bestond uit 3 delen. Het eerste deel was een circuit in het bos. Waar de kinderen tussen de bomen en stronken door moesten rennen en daar allerlei opdrachten mochten doen zoals, door hoepels kruipen, tijgeren, zaklopen, aan een touw over een kuil klimmen en balanseren op een omgevallen boomstam.

Na een heerlijke middag snack in de vorm van een frikandelbroodje, begon het 2e deel van de survival, dit gedeelte was op het terrein van de kampeerboerderij. De kinderen mochten een ski-loop doen, water-estaffete met sponzen, met een band naar de overkant van de vijver varen en weer terug en een balcircuit.

Het laatste deel van de surval was het meest spectaculair en bestond uit een potje olie-worstelen. De mooiste en hardste gevechten waren er tussen de oudste meiden, waar de gevechten heel gelijk op gingen, maar vooral ook heel sportief verliepen, de kinderen hebben weer ontzettend genoten van de survival.

Bij het avondmaal stond er vandaag groentesoep, aardappelen, roomschijf, boontjes of spinazie en vla op het menu.
In de avond hebben we de quiz gespeeld, met daarin natuurlijk veel voetbal gerelateerde vragen, met filmpjes en geluidsfragmenten.
Ook werden de kinderen tussendoor getrakteerd op spannende opdrachten om uit te voeren.

Met de quiz probeerden de kinderen zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo de winnaar te worden, maar zeker om te verkomen dat je een eitje op je hoofd kapot moest slaan. Degene die laatste bij een opdracht werd moest namelijk kiezen uit één van de tien eitjes, waarvan er 5 gekookt waren om deze op het hoofd kapot te tikken.
 


donderdag
Het is al weer donderdag, dit betekent dat we over 2 dagen alweer thuis zijn.
Maar eerst lekker zwemmen. De kinderen waren moeilijk wakker te krijgen, ondanks dit leuke vooruitzicht. Uiteindelijk was iedereen dan toch op gestaan, hebben we lekker ontbeten en ook een lunchpakket klaar gemaakt voor in de Tongelreep. Toen we met de snoepwinkel bezig waren, kwam de bus van vd Berg aanrijden.

Zij brachten ons naar Eindhoven. In de Tongelreep was het gelukkig niet zo heel druk. Na 3 prachtige dagen, waar veel mensen zijn gaan zwemmen, hadden ze vandaag gelukkig voor ons besloten om iets anders te gaan doen. In de Tongelreep hebben we ons prima vermaakt in het golfslagbad en van de vele mooie glijbanen die ze daar hebben.rond half 3 hadden ze een mooi waterparcours uitgezet, waar een aantal van onze kinderen aan mee hebben gedaan. Helaas stond er geen van hen in de finale, al waren Sander en Kay hier heel dichtbij.

Toen we vanuit Eindhoven terug keerde op de kampeerboerderij stond daar een heerlijk Chineesbuffet van de familie Du op ons te wachten, hartelijk dank daarvoor! We hebben er van genoten!
In de avond hebben we onze filmpjes afgemaakt, zodat we morgen een leuke bonte avond gaan hebben.
Laat in de avond stond het lichtjesspel nog op het programma, voor dit spel moest het helemaal donker zijn, waar het effect zo het mooiste was.
In het bos waren er 600 breeklichtjes verstopt. Deze mochten de kinderen 1 voor 1 op halen. Deze 600 waren verdeeld over 5 verschillende kleuren. De rose lichtjes waren 5 punten waard, de gele 4, blauw 3, de oranje 2 en de groene 1. Maar dit wisten de kinderen vantevoren niet.
 


kampkranten:

Kampkrant Braziliaanse Neymar's
maandag 8 juli 2013:
hoi wij zijn de Braziliaanse Neymar's wij bestaan uit: Twan, Suzan, Jamey, Bart, Sandara, Bram, Lisa, Kay, Bas
 
De dag begon bij Sjvv. We begonnen met een lekker ijsje daarna gingen we foto's een voor bij de Landerij en voor een bus van plus. Daarna fietsen we door naar Het Zandbos. Daar werden de teams beken, en  daarna gingen we klootschieten en als je klaar was had je nog vrije tijd om wat te eten en te spelen.  Na twee uur fietsten we verder richten Gemert. Toen kwamen bij Gerard Welten daar konden wat drinken en spelen na een kwartier fietsten we door naar Gemert. Aangekomen in het centrum van Gemert gingen we het foto spel doen  (Erwin was onze leider) eerste geworden J Was super vet. 18:00 fietsten we door naar de coxseboerderij. Gingen we lekker frietjes eten.  Daarna moesten we onze bedden klaar maken. Daarna klaar maken U't landenspel.  Toen gingen we te bed slapen J. s'Morgens om 9 uur wakker. Daarna lekker ombijten en klaar maken voor 4 tegen 4. Bijna gewonnen L.  Daarna levend stratego ging ook niet zo goed daarna ren je rot dat was vermoeiend en saai !!!. dood moe naar kamp gaan en eten lekker eten aardappelen met erwtjes met worteltjes / bloemkool en  gehaktballen. Daarna deze krant maken en vrije tijd en dan klaar maken voor het smokkelspel.    Gr ons teampje!!!!!!!!!!!

Kampkrant Portugese Ronaldo's
Het is hier heel leuk en heel mooi weer.
Gisteravond hadden we het smokkelspel gedaan. Bij het smokkelspel moest je geld naar de overkant smokkelen, de leiders verstoppen zich en tikken je af. En je moet het geld dan inleveren. En met het geld kan je drugs kopen(poedersuiker, pepermuntbollen en suiker).Toen kwamen we terug en kregen we een lekkere snack en daarna nog ff klooien op je kamer maar koen verpest de pret weer. Net zoals altijd.   Vandaag mochten we eerst naar de snoepkraam ons geld opmaken of sparen. Daarna begon de tienkamp. Daarbij hadden we hele leuke spelletjes gedaan. Een spel in het zwembad, met sponzen, kaarten, ballen en een parkoertje. Op het einde van de tienkamp gingen we buikschuiven. Dat was heel leuk. En we hebben lekker gegeten. Speciale sjvvpuree en heel lekkere pudding. Bedankt inge, Carla en in ingrid.  En er zijn veel leiders in het zwembad gegooid. Morgen gaan we survivallen. Daar hebben we veel zin in. Nu gaan we oefenen voor de bonte avond. Die is vrijdagavond.
Houdoe, de groetjes de Portugese Ronaldo's(Sanne, silvie, Lieke, noor, jorrit, sander, jochem, bart, Jordy en quinten)


Kampkrant nederlandse van persies
Wij zijn: Lars,Thijs, Joyce, Daan .M, Bart .C, Tessa, Zoë, Iris, Rick en Sjors
Gisteren 9-7-2013
 
Na het lekkeren eten van gisteren gingen we meteen naar het bos en deden een nieuw spel. We deden levend cluedo maar we konden er helemaal niks van maar op een rare manier. Zijn we 4de geworden.daarna kregen we een midnightsnack en kregen we wat te drinken. Helaas waren er een paar ziek . dat was jammer maar we hebben wel veel lol gemaakt. En de volgende ochtend hebben we lekker gegeten. Vervolgens zijn we naar boven gegaan om onze survival kleren aangetrokken en we zijn meteen naar het bos gegaan. Daar hebben we het goed gedaan, we zijn drie keer eerste geworden van de 5 rondes. Toen zijn we terug naar het kamp en hebben we een frikandelbroodje gehad. Toen begonnen aan deel 2 van de survival. We moesten door het meer heen met een opblaasband, in het zwembad, konijnen schieten (op Mark van de Akker dus), met houten ski's en deel 3, olie worstelen. Dat was erg glibberig… maar wel heel leuk.

Toen hebben we nog gegeten, aardappelen, spinazie, boontjes, appelmoes en roomschijven, lekker dus. Nu zijn we aan het typen maar weten niks meer te verzinnen… houdoe!


Kampkrant duitse özil's
Gemaakt door : Stan , Mark , Luc , Luc , Olivier , Bas , Tim , Anouk  en  Nina
 
Het is hier heel erg leuk.
Woensdag avond na het eten deden we een quiz met allemaal vragen en opdrachten.
Mark kreeg een vraag waar staat de Eiffeltoren  toen zei die new york haha !
Het was heel erg leuk we waren zelfs eerste!
We hadden ook nog een jarige Tim die werd  10 jaar !
Toen kregen we nog een snack en toen ons nest in.
De volgende dag moesten we weer om negen uur opstaan.
Toen snel eten en daarna lekker snoepkraam toen lekker naar TONGELREEP!
Daar lekker gezwommen en toen weer aangekomen op het kamp.
Lekker chinees gegeten gesponserd door familie du.
Wij vonden het leukste spel tot nu toe het survival en het minst leukste landen zoeken.
We hebben wel fantastisch weer gehad.

 
p.s ze hadden stan 4 uur 's nachts wakker  dat de bus er stond hij snel kleren aan doen tas pakken stond hij tien minuten te wachten toen ging hij maar weer naar bed !!
 
Wij gaan weer DOEI tot zaterdag  !            Groetjes de Duitsers

Jeugdkamp 2013!


Het komende jaar gaan we op jeugdkamp van 7 t/m 13 Juli 2013
dit is de 2e week van de basisschool vakantie


We gaan dit jaar weer op zondag op weg naar het jeugdkamp.
Deze dag zullen we in de ochtend vertrekken op zaterdag 13 juli komen we
in de middag moe maar voldaan weer terug op sportpark de Dreef.
Gun je kind een weekje vakantie plezier voor maar 100 euro (incl. zakgeld)


Wij hebben er zin in. Jullie toch ook!

Opgeven:

Op vrijdag 19 april tijdens de sponsorloop is er een standje van het jeugdkamp met info over het jeugdkamp. Hier kun je jezelf ook opgeven.
Ook de dag er na kun je jezelf opgeven in de kantine tot 12uur.

Kun je niet wachten tot deze datum, geef het dan nu al aan via deze link
opgeven jeugdkamp SJVV (let op je moet nog wel op de basisschool zitten)Jeugdkamp SJVV 2012

Het digitale tijdperk is zelfs op het jeugdkamp toegeslagen!
Welkom bij Gemert 2.0 2012
volg hier de ontwikkelingen!!

De kinderen zijn ingedeeld in 5 groepen, genaamd de Twitters,
Googles, Hyvers, Facebookers en de you-tubers.
De gehele week doen zij allerlei spellen en proberen zo, als eerst een
prijzenpakket in de wacht te slepen.


                            twitters    hyvers    googles    facebookers    you-tubers
zondag:
klootschieten            5e            2e            1e            3e                4e
foto-spel                  2e            3e            1e            4e                5e
spons/water/vuur     5e            1e            3e            2e                4e   
maandag:
stratego                    5e            4e            2e            3e                1e
ren je rot                  3e            2e            4e            5e                1e
smokkelspel              4e            5e            3e            2e                1e
                                120pnt     180pnt      220pnt      170pnt          200pnt
dinsdag:
tienkamp                individueel
havenspel                 1e            2e            3e            4e                5e
                                170pnt     220pnt      250pnt      190pnt          210pnt
woensdag:
survival                    4e            3e            1e            5e                2e
quiz                          3e            1e            5e            2e                4e
                                220pnt     300pnt      310pnt      240pnt          270pnt
donderdag:
1tegen1
lichtjesspel                1e            5e            4e            3e                2e

vrijdag:
google earth
corvee
kampkrant

kampkranten van de kinderen

Kampkrant De Googles 2 juli 2012
We kwamen om half 12 bij SJVV aan en we gingen om 12 uur eerst naar het zandbos. Daar gingen we een spel doen, klootschieten. Toen waren we eerste geworden. En toen fietsten we verder en toen vielen Fabian en Wout. En ook Kay z'n schoen viel uit. Daarna hadden we een fototocht in het centrum van Gemert. Weer waren we eerste. En toen gingen we naar de Coxse Boerderij. Eerst moesten we buiten spelen want we mochten nog niet naar binnen van de strenge leiding(Erwin).
Toen we naar binnen mochten moesten we onze koffers naar de kamer brengen. Iedereen moest zijn bed opmaken, waarna we weer mochten spelen. We kregen friet met als hoogtepunt Fabian die wel 5 bakjes friet op had. Terwijl we friet aten gingen we Spanje tegen Italië kijken.  Dat was uiteindelijk 4-0 geworden. Daarna mochten we weer op het veldje voetballen. ''s avonds gingen we naar het bos. Het spons, water vuurspel. Daar werden we derde mee. We gingen weer naar huis en kregen we een pizzapuntje. En toen gingen we slapen en die strenge leiding(Erwin) bleef bij onze deuropening staan. Wel 2 uur. Daarna zijn we in slaap gevallen.
De volgende dag waren we om 8 uur wakker. Toen hadden we een heerlijk ontbijt. Toen gingen we alweer voetballen ( 5 tegen 5)en daarna kregen we een worstenbroodje.  Daarna gingen we weer voetballen. Daarna gingen we naar het bos en toen gingen we levend stratego met als hoogtepunt dat Bas nummer 9 was. Toen gingen we weer naar huis en gingen we eten. Daarna hebben we dit geschreven. En straks gaan we nog naar het bos.
Groetjes Team Googles
Teamcaptain Tom, Dionne, Assistent Manager Bas, Mark, Rob, Lars en Kay


Kampkrant de Tweeters van dinsdag 3 juli
Gisteren na het eten hebben we geoefend voor de bonte avond. Wij willen de reclame van Calvė met Pietertje na gaan doen. Jochem is Pietertje, Twan is de trainer/coach en de rest van het team zijn medevoetballers van Jochem. Maar Jochem heeft dus de hoofdrol. Na het oefenen zijn we naar het bos geweest. Daar hebben we twee spellen gedaan. Het waren het smokkelspel en ren-je-rot. Bij het smokkelen moest je in het donker geld naar de andere kant brengen om daar drugs te komen (snoep). Onderweg moest je langs de douane (Erwin, Rick & Frank). We vonden dit een leuk spel en we zijn derde geworden. Bij ren-je-rot moest je veel rennen. En we dachten dat we vakantie hadden, maar we moesten ook nog rekenen. Bij dit spel waren we vierde geworden. Toen gingen we terug naar de Coxse boerderij. We kregen allemaal een heerlijke snack. Toen we de snack ophadden gingen we te bed, maar we sliepen niet meteen. Koen en Albert zaten de hele tijd op onze kamer te wachten tot we gingen slapen.
Vanochtend hadden we ontbijt. Toen gingen we ons voorbereiden op de tienkamp. Dit waren allemaal leuke (water)spellen. Voor het middageten hadden we vijf spellen. Dit waren de 60m sprint, vakschieten, adem inhouden, kaartje leggen en gewichtheffen. Daarna hadden we lunch, en toen hadden we nog vier spellen. Dat waren paintball schieten, ingooien, hindernisroute met spons en  voetgolf. We vonden het hele leuke spellen. Na de spellen hadden we even vrije tijd en konden we met het water kloten. En toen gingen we nog buikschuiven. Daarna ging iedereen douchen en klaarmaken voor het eten. Na het eten hebben we dit verslag geschreven.

Houdoe en tot ziens!!
De Tweeters (Scott, Eva, Sanne, Rik, Twan, Bas en Jochem)


Kampkrant de Youtubers van woensdag 4 juli
Gisteren na het eten hadden we veel bezoek, onder andere familie van den Elsen, Ambro en Rita. In het bos speelden we het havenspel. Er stonden vier mensen in het bos, en die hadden allemaal verschillende kleuren lampjes. Bij de teamleiders in het midden moest je de gekleurde kaartjes halen en daarna de havens zoeken. Helaas waren we hierbij laatste geworden. Na het bosspel hebben we nog een frikadel gegeten. De leiding heeft pizza en shoarma gehad en wij waren jaloers en moesten naar bed. In het begin mochten we nog praten, maar toen kwamen Erwin en Koen binnen en moesten we slapen. Vanochtend kregen we eerst een ontbijt. Daarna moesten we ons omkleden om te gaan survivallen. Eerst kregen we in het bos uitleg. We moesten een hindernisbaan afleggen, daarbij moesten we tijgeren, over een bult rennen, over boomstammen lopen, door hangende hoepels kruipen, blokjes op en neer brengen, door hoepels lopen en nog zaklopen. Hierbij waren we eerste! Toen zijn we teruggegaan en kregen we een broodje frikadel. Dit vond iedereen geweldig. Toen zijn we verder gegaan met survivallen. Je moest met sponsen overgooien, tijgeren, pallet trekken, Rick in zijn hazenpak met een bal afschieten en zwemmen in de sloot. En William maakt een tsunami in de sloot. Daarna deden we ook nog touw trekken. We zijn uiteindelijk tweede geworden met de survival, en we staan ook tweede in het klassement. We hebben net nog lekker gegeten, alleen Bram vond het te veel en de roomschijven waren te zacht.
De groeten aan iedereen thuis!
De Youtubers: Mickael, Bodhi, Nathalie, William, Olivier, Sjors en Bram.

Kampkrant de Facebookers van donderdag 5 juli
Gisterenavond hebben we groentesoep, aardappels, roomschijven, boontjes en erwtjes & worteltjes gegeten. Dat was lekker. Daarna hadden we even wat vrije tijd en geoefend voor de bonte avond. We gaan een quiz doen en Fabian is de presentator. Team 1 is Bart, Niek en Daan en team 2 is Noortje, Tim en Quinten. 'S Avonds hadden we de quiz. We hadden zeven rondes. De eerste ronde was vragen beantwoorden, toen in de tweede ronde moest je logo's raden van voetbalclubs in Nederland. Dit onderdeel hadden we gewonnen. In de derde ronde hadden we foto's raden, dat was best wel makkelijk. In de vierde ronde hadden we schansspringen op de computer. Fabian was hier tweede geworden. De vijfde ronde was 'wat schat Nederland?'. Hier kreeg je een vraag en moest je een percentage invullen van hoe Nederland er over denkt. Hiervan mocht je 15% afwijken. In de zesde ronde kregen we vijf verschillende kleine opdrachten. In de zevende ronde konden we de fiches die we gewonnen hadden in de eerste zes rondes inzetten in het Gemerts casino. In het casino konden we black jack, dobbelen, hoger/lager en roulette spelen. In totaal waren we tweede geworden met de quiz. Daarna gingen we tanden poetsen en in ons bedje slapen. We hebben erg gelachen want sommigen vielen uit bed.
Vanochtend stonden we wat laat op, we hadden ons verslapen (vooral de leiding). Rond half 11 zaten we aan het ontbijt, want de bakker was te laat. Daarna mochten we snoep uitzoeken in de snoepwinkel. Toen iedereen snoep had, moesten we onze tas klaarmaken en gingen we naar de Tongelreep. Fabian, Bodhi, Scott en Teun kwamen iets later bij het zwemmen. We hebben heel lang gezwommen, in de zon gelegen, naar chickies gekeken en veel waarschuwingen gekregen. Toen moesten we rond kwart over zes uit het zwembad en omkleden. Toen reden we weer terug naar de boerderij in Gemert. Daar mochten we eerst even uitrusten en de tas uitpakken. Toen hebben we heerlijke Chinees van Mickael Du gegeten en Chinese rundvleessoep. En nu zijn we bezig (en bijna klaar) met het schrijven van de kampkrant.
De groeten uit Gemert  Jonguhh!!!
De Facebookers - Fabian, Noortje, Niek, Daan, Quinten, Tim en Bart.


Gemert 2011

De kampkranten van de kinderen:

Kampkrant zondag 17 juli.
Wij kwamen op zaterdag 14:00 bij SJVV. We vertrekken om 14:30 en kwamen om 16:30 aan. Onderweg is Kay twee keer gevallen. Toen we aan kwam heeft iedereen zijn lunchpaketje opgegeten en de teams werden bekent gemaakt. Het thema was just do it en wij waren de italiaanse lotto's en de teamleider is Arno. Toen was het openingsspel. Je kon puzzel stukjes verdienen en van die stukjes kon je een puzzel maken. Het was een leuk spel maar we werden laatste. 's Avonds gingen wij naar het bos het smokkelspel spellen we hebben veel geld over gebracht en uiteindelijk zijn we derde geworden. Toen we op het kamp aderes waren kregen we een frikandel. We gingen naar bed we sliepen pas om  04:30 vielen we in slaap.
 
De volgendedag.
We stonden om 09:30 we gingen eerst eten daarna gingen we vier tegen vier spelen. Toen gingen we een brootje frikandel eten dat was lekker. Daarna gingen we levend stratego doen. We hadden veel pech. We hadden drie keer verloren. Na leven stratego gingen we het ren je rod daar hadden we gewonnen.
We hopen nog dat het mooi weer wordt.
 
Groetjes = de italiaanse lotto's, Arno, Luc, Wout, Kay, Michael, Jochem, Sam, Bas
 
Kampkrant maandag 18 juli.
Na het eten waren we buiten gaan voetballen. Om half 11 gingen we naar het bos. We gingen master mind gedaan. Dat was heel leuk. De uitleg was:
Je moest 1 rode pylon, 1 oranje pylon, 1 hoepel, 1 rode stok en 1 groene pet zoeken. In het begin hadden we al snel 3 dingen gevonden maar we hadden moeite met de rode pylon. Maar toen we we 'm hadden gevonden we ook snel de groene pet.
De uitslag was:
Italiaanse Lotto's 1
Engelse Umbro's  2
Franse Lecoq's 3
Duitse Puma's 4
En toen we terug kwamen hadden we nog een lekkere snack en daarna: SLAPEN!!!
 
Vandaag: opstaan, kleren aan en eten! Daarna hadden we tienkamp met als onderdelen: voor de middag
Spijkerbroekhangen
Snoepreisje
Bierflesjes schieten
Zaklopen-basketbal
50 meter sprint
Na de middag
Ei parkours
Kaartenspel
Kogelstoten
Kopje duiken
En als laatste buik schuiven
Fiuuuw-einde

Jordi, Sjors, Jort, Ron, Daan, Scott, Tessa en Tom
 
Kampkrant dinsdag 19 juli
Gister avend hebben we het dierengeluiden spel gedaan. Er zijn dan mensen die een dier waren en geluid maakten en wij hadden een map en daar stonden dieren in op volgorde en dan zo het rijtje af. Er zat een kikker en die zei: plons! De kikker en een muis en die zei: peip, piek muis!
Kei leuk dierengeluidenspel gisteravond Teun (de kampstaf) die was een koe. Het leek wel of die dan aan het bevallen was. En die kikker daar wor je echt gek van. Om de zoveel seconden zei hij: "Plons de kikker"
We gingen naar de blokhut en aten een frikandel. Vandaag was iedereen moet zelfs rik. Eerst de fietstocht maar boerenbontmeuzem. En we hebben in de huifkar gezeten.
We hebben het wissel spel gedaan. We moesten een apel en een ei we hebben toen een fles sampanje, slippers, muis, foto, lijstje, horloge.'s Avonds hebben we friet met hamburgers gehad en da was lekker.

Groetjes van de Duitse puma's: Dirk, Daan, Jeffrey, Bas, Yur, Bart, Tigo en Bart.
 
Kampkrant woensdag 20 juli
 
Le Coq's
We hebben een qwiz gedaan. Eerst moeste we abc vraage gedaan. De antwoorde waare goed. Daarna hebben we de playgame gespeeld. Daar moesten we ook weer vragen beantwoorden. Het was net paingame en het was leuk. We hadden een frikandel en een kroket en toen moeste we naar bed en we gingen niet slappe. De straffen die we hadden waren ook leuk. Fabian moest uit een bak peperkoekwater kauwgomballen happen. En uiteindelijk waren we toch 3e geworden. En toen was het sogtens en gingen we onbijte en toen gingen we zweme. En Bart durfde nie van de glijbaan af en Bas en Finn hebe hem geholpe en toen vond het leuk. En toen hadden we sienees van Maikol en het was lekker. We willen de familie Du bedanken voor het eten voor honderdveertig man.

Sander, Timmie, Bill, Faabje, Finn, Quinty en Bram
 
Kampkrant donderdag 21 juli
Woensdagavond deden we het Franca vd Elzen spel. Bart Claasen viel in het bos voordat we begonen viel hij in slaap zz. Je moes dingen stelen. We leken boeven. De Lotto's hadden gewonen #1, Puma's #2, Le Coq's #3, Umbro's #4. Toen we trug kwamen kregen we friet en om 3 uur gingen we slapen.
Vandaag gingen survivallen in het bos, tussen hoepels door, langs de bosjes en tijgeren, knie lopen, evenwigts balk, rollen, zaklpen, rennen, daarna kregen ze een worstenbroodje. En Bas en Kay hadden sinas up uitgevonden, ranja 7up.
Toen hebben we touwtrekken gedaan. Toen gingen we naar de boerderij. Toen begon het te regene en hebbe binnen gespeelt.
 
Van: Tessa, Jochem, Daan, Bram - De jongsten

 

Gemert 2011
het jeugdkamp in 2011 is van zaterdag 16 juli t/m zaterdag 23 juli (week 29)
reserveer deze data alvast in jullie agenda! Zaterdag 9 april opgeven in de kantine

Aan: SJVV-ers (op de basisschool)

Jeugdkamp 2011

Beste jongens, meisjes en ouders,

Zoals jullie allemaal wel zullen weten, wordt er ieder jaar een jeugdkamp georganiseerd voor alle SJVV-ers, die op de basisschool zitten. Zo ook dit jaar weer en dit jaar wordt het iets speciaals. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en we hopen dat het ook dit jaar weer een geslaagd evenement voor onze SJVV jeugd mag worden.
Dit jaar zal de reis, met de fiets, naar de oude bekende locatie in Gemert gaan. Daar zijn we van zaterdag 16 juli t/m 23 juli te gast op een kampeerboerderij. Het kampgeld voor deze week zal 100,= per persoon bedragen.
Om te laten zien welke leuke activiteiten er tijdens de kampweek allemaal plaatsvinden, wordt op zaterdag 9 april in de kantine de kampfilm van 2010 afgespeeld. Om alles zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden, is het voor ons, leiding, natuurlijk van belang om te weten met hoeveel mensen we op pad gaan.

Opgeven voor het jeugdkamp kan op zaterdag 9 april a.s. tussen 10.30 uur en 13.00 uur in de kantine van SJVV. Tijdens deze uren is er ook de mogelijkheid om telefonisch op te geven voor het jeugdkamp. Een telefoontje naar de kantine (tel.nr. 0493-314811) is dan voldoende.
Voor informatie zullen bij het opgeven enkele leden van de kampstaf aanwezig zijn. Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, kan men eventueel ook contact opnemen met Erwin Matheij (tel.nr. 06-10 55 19 16).
 

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 9 april bij het opgeven.

Met vriendelijke groet,
D
e jeugdkampstaf

 Gemert 2010
 
We zijn dit jaar op 25 juli met een groep van 28 kinderen naar Gemert vertrokkken, waar we tot 1 augustus verbleven in de coxse boerderij.
Het weer heeft prima bijgedrage aan een welgeslaagd jeugdkamp.
Een kleine impressie met e
nkele foto's van voorgaande jeugdkampen van SJVV

Verdana

Verdana

Verdana

Verdana

Verdana

 

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2024-2025. Gedurende het seizoen 2023-2024 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Vanwege groot onderhoud aan de velden kunnen we vanaf 10 juni tot aan de start van het nieuwe seizoen niet op de velden.
Tijdens de jeugd profdag van zondag 9 juni zijn leuke foto's gemaakt die op de website geplaatst zijn. Zien? Lees dan verder.
Het waren drukke dagen op Sportpark Den Dreef. Vanaf donderdag 6 juni stonden er verschillende activiteiten op het programma waaronder de kampioensreceptie, een biercantus, het inmiddels regionaal...
Op zaterdag 1 juni is Dick van Goch overleden. Dick kwam uit een echte SJVV familie. Het hele gezin van Goch was SJVV!. Zijn vader en moeder, Bernard en Marie van Goch, waren direct betrokken bij de...
Meer nieuws