JO9-2

Welkom op de website van JO9-2
We zijn trots op onze sponsor
 Cosentino Profesional
Vlnr Niek, Job, Thomas, Giel, Luus, Stef
   Ties, Thijs, Lize, Stan
Ons team bestaat uit de volgende spelers:
 
Job Gielen
Thijs Joosten
Thomas Joosten
Ties Joosten
Niek Koppens
Giel Koppens
Stan v Dinther
Luus Mennen
Lize de Zeeuw
Stef Kuunders

De begeleiding ziet er als volgt uit:
Daniel Gielen (trainer+ leider)
Koen Joosten (leider)

Algemene afspraken:
  1. Wij trainen op maandag en woensdag van 18:30 uur - 19:30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Veld- en kleedlokaalindeling staat aangegeven op algemene informatiebord bij Rini.
  2. Afmelden voor trainingen en wedstrijden graag tijdig aangeven. (wedstrijden liefst paar dagen vantevoren, zodat er nog voor eventuele vervanging kan worden gezorgd)
  3. Na afloop van iedere training en wedstrijd wordt de dringende oproep gedaan om alle kinderen te laten douchen ivm hygiëne en het groepsgevoel.  Een verzoek aan de ouders om rustig buiten op jullie kind te wachten. 
  4. We hebben een groepsapp aangemaakt waarop we algemene informatie zullen delen. (afgelaste wedstrijden / trainingen, herinnering aan eerstvolgende wedstrijd, activiteiten, etc...)                          

Wedstrijdschema seizoen 2021  1ste kwart :


Zaterdag 9 Oktober 2021
SJVV J09-3 - RKMSV J09-2 (Meijel)
Aanvang 9:30 uur
Aanwezig 9:00 uur

Zaterdag 16 Oktober
SV someren J09-5 - SjvvJ09-3
Aanvang 9:00 uur
Aanwezig 8:00 uur 

Nieuws

Ben je lid van Rabobank Peelland Zuid? Dan kun je van 4 t/m 25 oktober 2021 je stem uitbrengen op je favoriete verenigingen om zo via Rabo ClubSupport die verenigingen te steunen. Elke stem is geld...
De bestelde SJVV kleding is binnen!
Hallo allemaal, mijn naam is Jens van Dinther en ik ben 9 jaar oud. Ik voetbal in de jo10-3 van SJVV en sta daar het liefste in de spits om goals te maken. Mijn favoriete club is PSV en mijn grote...
In 2023 bestaat SJVV 75 jaar en dat willen we op grootse wijze met elkaar vieren. Om de festiviteiten rondom dit jubileum voor te bereiden is het bestuur bezig met het formeren van een...
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Meer nieuws