Inloopspreekuur Fysioclub start weer

21-09-2021
Het inloopspreekuur van de Fysioclub gaat weer van start. Heb je fysieke klachten, maak daar dan gebruik van. Meer weten, lees dan verder.
Veel leden zullen mij wel kennen, het wordt alweer het 3de seizoen dat ik als fysiotherapeut betrokken mag zijn bij jullie club. Ik ben nu 13 jaar werkzaam als fysiotherapeut waar mijn specialisme ligt op de onderste extremiteit (alles onder het bekken). Dit jaar heb ik mijn Master Sport afgerond op de Vrije Universiteit in Brussel, dus weer tijd genoeg om deze kennis in de praktijk te mogen brengen 😉. Vorig jaar ben ik helaas weinig op de club hoeven komen vanwege de Corona-situatie. Dit jaar zal ik op de maandag van 20.00 - 20.50 uur het inloopspreekuur verzorgen op de praktijk in Deurne en op de club zal ik elke donderdag van 19.10 tot 20.00 uur op de club aanwezig zijn om jullie te adviseren met betrekking tot mogelijke fysieke klachten. Ben hier op tijd bij, zeker bij twijfel is het raadzaam om een deskundig iemand hiernaar laten kijken om goed advies te ontvangen om weer zo snel mogelijk weer 100% fit te zijn. Hierna zal met jullie goedkeuring ook dit advies worden gedeeld met de trainer/coach.

Aanmelden hiervoor gaat via de volgende link:
https://outlook.office365.com/owa/calendar/BlessurespreekuurJVDIdeFysioclub@mtcdefysioclub.nl/bookings/

Een mooi project waar we op de club mee aan de slag gaan is het: Knie Preventie Programma, waar u later meer over zal horen.

PS vanaf de 27ste september ben ik weer in "werkkleding" te zien zijn 😉. Miriam zal tot deze datum het inloopspreekuur op de maandag op de praktijk van mij overnemen.

Op de site van SJVV onder Club-Info/Faciliteiten/Fysiotherapie , kunt u altijd nog meer informatie vinden met betrekking tot het inloopspreekuur en dergelijke.

Groeten Rob van der Weerden
De fysioclub

Nieuws

In de afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk bezig geweest met de teamindeling voor het voetbalseizoen 2022-2023. Gedurende het seizoen 2021-2022 hebben we de spelers gevolgd via trainers...
Het onderhoud van de velden is begonnen, waardoor deze niet meer betreden mogen worden. Gelieve hier rekening mee te houden.
De uitslag van de loterij die gehouden is tijdens de goederen-en dienstenveiling die plaats vond op zaterdag 4 juni is bekend. Prijzen kunnen worden afgehaald in de kantine van SJVV.
In het weekend van 3, 4 en 5 juni organiseerde SJVV het jaarlijkse SJVVATION. Met drie dagen vol activiteiten werd het voetbalseizoen in stijl afgesloten. Hoogtepunt was de goederen-en...
Einde van het voetbalseizoen, en dus is het ook weer de hoogste tijd om alle kaderleden en shirtsponsoren extra te bedanken voor hun vrijwillige en tomeloze inzet en steun!!! Dit doen we op zaterdag...
Meer nieuws